"A világon azért vagyunk, hogy valahol otthon legyünk benne" -- Tamási Áron

Déli Nap Krónika

"Az ember hasonlóvá válik ahhoz, mint amiben gyönyörködik."
--Platón--

"Minden jó helyen és minden ember szívében megleled Istent."
--Seneca--

"A természet mindig tökéletes és soha nem szegi meg törvényét."
-- Leonardo da Vinci --

Programozd vissza jól önmagad - Mike Quinsey

2022.07.28 18:27

 

Programozd vissza jól önmagad.

Az emberi társadalom az évszázadok folyamán tömeges agymosáson ment át. Most egy újabb korba érkezvén itt az ideje, hogy vissza programozzuk magunkat a helyes irányba. Annak érdekében történjen ez meg velünk, hogy teljesen el tudjunk majd merülni a tudatosságunk hosszanti fejlődésében.

Képtalálat a következőre: „természet”Képtalálat a következőre: „természet”

1. Vallás

Ha egy UFO landol a kertedben ma este, ígérem, hogy ET-nél nem lesz sem Biblia, sem Pénz.!. A vallás a leghosszabb ideje futó formája az agykontrollnak a bolygón, és arra szolgál, hogy ne csak elkülönülve tartson bennünket, hanem hogy háborúk során keresztül lecsökkentse a világ népességét, Isten nevében folytatott inkvizíciók és keresztes hadjáratok formájában.

Amit a vallás nem tanít meg nekünk, hogy mi erős, spirituális lények vagyunk nélkülük is.

A következő néhány hónapban vagy évben azt várhatjuk, hogy a vallás következő agykontroll formája az lesz, amikor elismerik a földönkívüli lények jelenlétét. Ez természetesen nem fog beleesni a Biblia idővonalába, hacsak nem próbálják meggyőzni a követőiket, hogy csak az utolsó: 6,000 éven keresztül voltak itt. Ha ez igaz, akkor miért sokkal fejlettebbek, mint mi vagyunk, ha képesek fényéveket utazni, hogy ellátogassanak hozzánk.?.

A valódi igazság az, hogy a Biblia csak egy történet, hogy alárendeltségben, ellenőrzés alatt és megfelelési kényszerben tartsanak téged, ugyanaz a sablon, mint minden kormánynál.

Megoldás: Kérdezz sokat, és menj a válaszok mélyére. Itt az ideje, hogy átvedd az irányítást a saját életed felett ahelyett, hogy az energiádat és hatalmadat másoknak adnád.

2. Pénz

Amikor találsz egy vallást, pénzt is találsz, mivel ez a két dogma az életben egymással házasok. Ezen két szervezeten belül megtalálod a gazember mostoha gyermeküket, a kormányt, mivel mind a hárman állandóan kötődnek egymáshoz.

Gyakran kérdezem az embereket, "Ha nem lenne olyan dolog, mint a pénz, akkor mit kezdenél az életeddel.?" Ez ötleteket adhat, hogy mi lenne az életed célja, ha nem befolyásolná a mindenható pénz.

Míg a pénzre egyszerűen mint az energia egy másik formájára tekintünk, ami se nem pozitív vagy negatív, ez is elvisz bennünket az igazságunktól, a természetes énünkkel együtt afelé, hogy mi is igazán fontos az életünkben.

Mindannyian a rendszer gazdasági rabszolgái vagyunk. Hányan dolgozunk 40-nél több órát egy héten, csak hogy a nap végén lecsapoltan találjuk magunkat, amikor már nem akarunk mást, csak pihenni és tévét nézni.?

Ez azt jelenti, hogy csak a hétvégén érezheted jól magad. Lényegében 5 napig a vállalatok gazdasági rabszolgája vagy, cserébe a két napnyi magadra szánt időért. És hogyan töltöd ezt a két napot.? Segítesz, hogy ez a világ egy jobb hely legyen, vagy egyszerűen csak fel akarod tölteni az elemeidet, hogy visszamehess rabszolgaként dolgozni ezekhez a vállalatokhoz, akik elsőként merítik le az energiáidat.?

Megoldás: Egy olyan társadalomban élünk, mely létezésében a pénzre támaszkodik. Vannak, akik képesek kiszállni ebből a hálóból teljesen, de kevesen vannak és egymástól távol. Találni bármit olyat, ami igazán boldoggá tesz, elvezet annak módjához, hogy abból megélj. Beletelhet egy időbe, amíg dolgoznod kell járnod a jelenlegi állásodba, mialatt egy új karriert építesz, de a végén rájössz, hogy magadnak dolgozni sokkal örömtelibb, mint néhány feladatot elvégezni egy utálatos főnöknek, aki egy se..fej.. Továbbá ne támogasd ezeket a vállalatokat, melyek gazdasági rabszolgának tartanak bennünket. Vásárolj helyi termékeket.!

3. Természet

Minden, amit az ember tett, hozzájárult a természet leromlásához, ahogy beszennyeztük az ételeinket, az égboltot és a vízellátást. A természet sokkal jobban járna nélkülünk.

A szokásaink ellenére a természet kijáratot és lehetőséget nyújt, hogy kapcsolatba kerüljünk az életben fontos dolgokkal, mivel a természet nélkül nem léteznénk, és pont.

Megoldás: Szánj időt rá, hogy kapcsolatba kerülj a természettel.! Menj ki egy hosszú sétára az erdőbe, vagy a vízpartra.! Figyelj.! Nézd a csillagokat.! Találd meg azt a belső békét, amit a természet ad.! Ez sokkal gazdagítóbb, mint TV nézéssel vesztegetni az időt.

4. TV

A vallással együtt ez az egyik legnagyobb agykontroll terület. Hányszor volt jó érzésed, mikor a híreket figyelted.? Ha végigköveted, hogy ki birtokolja a főbb médiákat: - tévé, - újság, - rádió, - magazinok, stb..., rájössz, hogy a lánc tetején már csak 6 ember áll, és mindannyiuknak cionista kapcsolataik vannak, akkor mi az esélye annak, hogy a hírek "tisztességesek és pártatlanok"?

Élvezed, hogy (szó szerint) programozva vagy, hogy mit kellene enned, viselned, innod, stb... a reklámokon keresztül.?

Ezért nem látunk introvertált embereket TV reklámokat nézni, mert azok a hatalmon lévők rossz üzeneteit mutatják, hogy elkedvetlenítsenek attól, hogy befelé tekintsünk. Minden hirdetés néhány extrovertáltat mutat be másokkal együtt, ahogy baráti társaságként fiktív életet élnek, amit nekünk is meg kellene élnünk (az ő látásmódjuk szerint). Ezek az emberek átlagon felüli kinézettel rendelkeznek, sikeresnek vannak ábrázolva, amivel tudat alatt azt mondják, hogy nem vagyunk elég jók, és ha azt akarjuk, hogy sikeresek legyünk, nekünk is olyan szépeknek kell lennünk, és olyan barátokkal kell rendelkeznünk mint ők, és meg kell vásárolnunk bármilyen terméket, amit nekünk el akarnak adni. Nevetségesen hangzik.? Az is, mégis sokan esnek áldozatul ennek a trükknek, máskülönben a reklámok nem is léteznének.

Megoldás: Hagyd abba a TV nézést.! Ha ezt nem tudod megtenni, akkor nézz ismeretterjesztő, oktató programokat, és hagyd ki a reklámokat.!.

5. Meditálás

A legnagyobb kifogás, amit az emberek mondanak akkor, amikor megkérdezik őket, hogy miért nem meditálnak, hogy "Nincs rá időm", de ugyanezek az emberek órákat töltenek a kedvenc TV műsoraik nézésével.

A másik kifogás a "Nem tudom megtisztítani a gondolataimat".

Sok különböző formája van a meditációnak, és idővel képes leszel arra, hogy meditálj akár egy zsúfolt strandon, vagy medencében, ha igazán akarod.

Sok fiziológiai, pszichológiai és spirituális előnye van a meditálásnak.

A meditáció lehetővé teszi a csatlakozást a magasabb énedhez, ami világosságot és betekintést nyújt annak irányába és céljába, hogy miért vagy itt. Ezért van túlstimulálva az összes érzékünk minden mással, hogy túl elfoglaltak maradjunk ahhoz, hogy csatlakozni tudjunk a magasabb énünkhöz.

Megoldás: Találj időt a meditálásra akkor is, ha az csupán napi 5-10 perc. Kísérletezz a különféle meditációs technikákkal.!.

6. A tested megtisztítása

A programozásunk részeként a testünkbe sokféle idegen anyag került, mint például a védőoltások, genetikailag módosított táplálékok, fluorozott víz, higany tömések, stb...

Van egy oka annak, hogy 55 országban betiltották a GMO növényeket, és miért van a Monsanto védelméről szóló törvény az Egyesült Államokban. Ha még nem tetted meg, oktasd magad a géntechnológiával módosított szervezetek veszélyeiről.

Mindezen anyagokat és elemeket kifejezetten arra tervezték, hogy az energiáinkat alacsony szinten tartsák, miközben szennyezik a testünkkel együtt a levegőt, a víz és élelmiszer ellátást.

Plusz mindezek olyan elemek, melyek idegenek a szervezetünk számára, és valószínűleg neked sem lehet jó.

Az emberek azt mondják, hogy "Már évek óta GMO ételeket eszem, és jól érzem magam!"

10 év múlva, amikor éppen dialízisen vannak veseelégtelenség miatt, vagy szükség lesz egy hatalmas daganat eltávolítására, akkor ugyanezt mondják majd?

Megoldás: Vásárolj helyi termékeket.! Vásárolj organikus ételeket.! Hagyd abba az üzletláncokból való vásárlást.! Szűrd meg a vizet, használj fordított ozmózist, vagy vásárolj tiszta ivóvizet, ásványvizet.! Vess családi örökségből származó magokat.! Cseréltesd ki a higany töméseidet.! Utasítsd el a védőoltásokat.! Kutass holisztikus orvosok és módszerek után, hogy holisztikusan gyógyíthasd magad.

7. Oktatás

Oktatási rendszerünk teljes kudarc, mert alapvetően arra készíti fel a gyermekeinket, hogy vállalati gazdasági rabszolgák legyenek, miközben visszatartja őket attól, hogy kérdéseket tegyenek fel, és a saját útjukat kövessék.

Általában volt egy "elbutulása" az oktatási rendszernek, mert nem áll az irányítóik érdekében, hogy a társadalom nagy része megkérdőjelezze, hogy miért vannak úgy a dolgok, ahogy vannak, és nincs is érdekükben, hogy egy jobb megoldást dolgozzanak ki számunkra.

A főiskola egy újabb kudarc, mivel általában egy még nagyobb behódolást teremt a diákhitelen keresztül, melyet egy életen át kell visszafizetni.

Megoldás: Otthoni iskola a gyerekeknek az államilag finanszírozott propaganda nélkül. Tanítsd meg nekik fiatal korban, hogy időt szánjanak a meditációra! Ösztönözd a bennük lévő természetfeletti képességeiket (vagy a sajátodat)!

Következtetés az egész tartalomból

Sok ember számára, akik nem látják vagy nem ismerik az agymosást és programozást, mely már bekövetkezett az évtizedek, évszázadok alatt, már túl késő. Sokan fogják leélni az életüket a hibás rendszer gazdasági rabszolgáiként.

Fontos pillanatban vagyunk az emberi történelem során. Az út, melyet jelenleg követünk, nem fenntartható, és elkerülhetetlenül megsemmisíti önmagát, ahogy azt most is teszi a saját súlya alatt. Megoldásra és válaszokra van szükségünk, de először fel kell ébrednünk a kollektív programozás alól, és együtt kell dolgoznunk annak érdekében, hogy megtaláljuk az emberiség lehető legjobb útját......


SaLuSa vagyok a Szíriuszról -- Mike Quinsey közvetítése

--  Gratulálnom kell a Fénymunkásoknak, hogy egy új Rezgés szintre jutottak el, mely előre, az Új Korba repíti őket. Oly sok minden történik bolygótokon, hogy egyre több ember számára válik nyilvánvalóvá: a megígért változások jó úton haladnak a beteljesedés felé. Mindenesetre nem egyszerű idők ezek számotokra, akik a történések közepén vagytok.
--  De ti Magatok választottátok ki ezt az időpontot, hogy itt legyetek a Földön, mint tapasztalataitok fontos részeként, mely a jövőbeni feladataitokra készítenek fel benneteket. Idővel közületek sokan más felemelkedő civilizációk mentoraivá léptek előre. Ez lesz a szolgálatotok formája, ha az értelmezés egy magasabb szintjét éritek el, mely a mesteri státusszal jár együtt. Ezek teljesen természetes előrelépések, hiszen egyre erőteljesebben éltek a FÉNYBŐL és azon vagytok, hogy másokat is felemeljetek magatokkal.
--  Az általatok megfigyelhető univerzális rend, azoktól a lelkektől származik, akik megértek a felismerésre, hogy semmi sem hatékonyabb a SZERETET erejénél és minden élet e körül forog és ennek köszönheti létezését. Most is felfelé emelkedtek tovább, összpontosul figyelmetek és megértitek a SZERETET hihetetlen erejét. A SZERETET maga az élet és ez a leghatalmasabb erő a világegyetemben, mely képessé tesz benneteket, hogy tovább folytassátok utatokat felfelé a dimenziókban.
--  Időközben már Számtalanszor informáltak benneteket, hogy az alacsonyabb dimenziókban gyűjtött tapasztalataitok valójában egy ’kísérletet’ jelentenek, hogy megtudjátok, hogyan találtok vissza valódi énetekhez, mint (eredendő) FÉNYLÉNYEK. Az alacsonyabb dimenziók soha nem voltak a ti valódi valóságaitok és soha nem is lesznek azok, mert az eredet-hazátok a csillagok között van, ahol ti teljes Egységben éltetek, a SZERETET egységeként.  A dualitás egy út volt, egy elválasztódás, kettéosztás, hogy a sötétséget és a FÉNYT is megtapasztalhassátok ugyanazon a dimenzión belül.
--  A FÉNY Galaktikus Föderációjától úgy véljük, hogy a tudatszintetekben olyan mértékű előrelépést tettetek meg, mely lehető teszi számotokra az Arany Kor felismerését és elképzelését, vizualizálását. Ez egy csodálatos teljesítmény és mivel továbbra is erre összpontosítotok, felgyorsítjátok az idő múlását, így az manifesztálódhat számotokra. A FÉNY veszi át a kormányzást a Földeteken és ezért nem kell tovább aggódnotok a még meglévő sötétség miatt, mert ez a FÉNY nagy mennyiségű beáramlásával
átalakul.
--  A Problémáitok megoldása már megvan és ezt a Szövetségeseink ültetik át a valóságotokba. Ezek a jótevő megoldások bevezetésre kerülnek és első helyen szerepel az ingyenes energia; de nem szabad mindent egyszerre elvárnotok, hanem egy folyamatos és jól megtervezett bevezetésre készüljetek. Mi nem kényszeríthetjük ki a fejlesztéseket, de a benne részt vállalókat támogatni fogjuk, gondoskodunk róluk és védelmet biztosítunk számukra.
--  Már régóta vártatok bizonyos látható változásokra, miközben sok dolog történt a színfalak mögött, mint a befolyásolás és az inspiráció. Ha nyíltan fogadjátok tanácsadó vezetésünket, biztosíthatunk róla, hogy bármikor kérhetitek és meg is kapjátok azt. Ha kérésetek mindenki javát szolgálja, megtesszük a lehető legtöbbet, hogy garantáljuk a szükséges segítséget. Gyakran láthatatlan Fény munkásokként állunk oldalatokon, szeretettel és vezetéssel segítve benneteket. Természetesen folyamatosan: Gaia Anyának is segítünk és észrevehettétek, hogy a történések, mely vele vagy a fizikai változásaival kapcsolatosak, meglehetősen enyhén zajlottak le. Valójában, minél magasabbra emelitek a tudatszinteteket, annál egyszerűbb lesz mindennek a kivitelezése.
--  Egyre több energiát fogadtok be a Földön kívülről, mely sok forrásból ér el hozzátok. A tavaszi Napfordulótok egy erőteljes példája ennek, és sok-sok ember érezhette hatását. Ez egy felemelő energia, amit ti „jó érzés faktornak” neveztek és a nyugalom, a béke csodálatos érzését hordozza magában. Tartsátok meg az érzést és észreveszitek, hogy egyes emberek érezni fogják bennetek a változást és nemsokára ez lesz a természetes állapototok.
--  Képzeljetek el egy Világot, teli lelkekkel, akik Eggyé váltak és folyamatosan FÉNYBEN és SZERETETBEN élnek, mert ez következik be az 5. dimenzió felé való haladásotok során. Egyesek közületek már nagyon közel járnak ehhez és ők lesznek, akik mások számára mutatják majd az utat. A ti példátokon keresztül sokan követnek majd benneteket az úton, amit ti egyengettetek. Csodálatos időszakban vagytok most, amikor gyakorlatilag minden lehetséges; ezért semmilyen módon ne korlátozzátok törekvéseiteket vagy az önmagatokba vetett hiteteket.
--  Miközben a sötétség, valamint a mögöttük álló felelősök, ki vannak téve a nyilvánosság Fényének, arra kérünk benneteket még egyszer, engedjétek az igazságosságot a saját medrében folyni. Tudjátok, hogy minden egyes lélek felelősségvonásra kerül az emberiség ellen elkövetett bűnökért; ezzel szemben a kisebb jelentőségű tévedéseket a tanulási folyamatotok részeként kell elismernetek. Ismételten hangsúlyozzuk, hogy ez lényegében nem egyenlő a büntetéssel, ti magatok hozzátok meg a döntést, hogy korrigáljátok és meghaladjátok a téves magatartásotokat. Isten nem ajándékoz meg a szabadabb akarattal, hogy aztán a hibáitokat rója fel.
--  Csak abban az esetben, amikor szándékos próbálkozás történik, hogy egy másik léleknek ártsanak vagy megöljék, ez az eset hív további tapasztalatokat életre, melyek megtanítják számotokra cselekedeteitek tévútjait. Ez a karma és ez részét képezi az élet terveteknek, amikor ezeket mindet megtapasztaljátok. Minden a legnagyobb szeretettel és figyelemmel történik, hogy átsegítsenek benneteket a tapasztalataitokon. Szellemi vezetőitek és angyalaitok, sokkal többet tesznek, mint az általában köztudott és mindenkor elkísérnek benneteket az élet utatokon.
--  A FÉNY Galaktikus Föderációjától magas rangú embereket ösztönöztünk, hogy igyekezetükkel a Felfedés valamilyen formáját mozdítsák előre. Azonban bizonyos szemszögből nézve ez alig szükséges, hiszen jelenlétünk az égboltotokon és a sok cikk és beszámoló megteszi ezt magától. Ez a nagy többséget nem fogja meglepni, de még mindig azon van a hangsúly, hogy milyen messzire mennek ezek a Felfedések, ha arról van szó, hogy a veletek való kapcsolatunkat nyilvánosságra hozzuk.
--  Egyedül ebben a mostani évszázadban sok történelmi bizonyítékot találtatok rólunk és a veletek való sok évezrede tartó kapcsolatunkról. Ezt nem lehet tovább figyelmen kívül hagyni vagy tagadni, hacsak nem olyan merev valakinek a hitbeli meggyőződése. Szeretnénk egy olyan helyzetet, amikor a kormányaitok beismerik, hogy több mint 100 éve már kapcsolatban állnak velünk és megerősítik, hogy mindig szeretettel és békével közeledtünk feléjük. Ez talán egyesek dédelgetett kételyeit eloszlatná, mert azt hitették el velük, mi vagyunk a „szörnyek” a science-fiction regényekből és filmekből.
--  SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és gratulálnom kell a Fénymunkásoknak, hogy egy új rezgés szintre jutottak el, mely előre, az Új Korba repíti őket. Ugyanolyan fontos munkátok lesz, mint eddig, ha nem több, mivel felkészítitek a népességet az ’utolsó körre’ és az idővonalon való átkelésre. Tiétek a győzelem, és megillet benneteket a díj, és soha többet nem lesztek ’elválasztva Istentől’ és a valódi otthonotoktól a csillagok között. Szeretünk benneteket és szándékotokat, hogy megleljétek jövőbeni helyeteket mellettünk – mint valódi galaktikus lények.

Köszönet: - SaLuSa.!.
Csatornázta: - Mike Quinsey