"A világon azért vagyunk, hogy valahol otthon legyünk benne" -- Tamási Áron

Déli Nap Krónika

"Az ember hasonlóvá válik ahhoz, mint amiben gyönyörködik."
--Platón--

"Minden jó helyen és minden ember szívében megleled Istent."
--Seneca--

"A természet mindig tökéletes és soha nem szegi meg törvényét."
-- Leonardo da Vinci --

Kalandozó labdarúgók, Vándorló futballisták - Bíró Csaba

2022.07.25 14:36

 

Kalandozó labdarúgók, vándorló futballisták.

Amikor a magyar futball még a csúcson volt, elismert volt, jegyzett volt, a magyar futballisták nagyon kapósak voltak világszerte. A magyar disszidens játékosok az 1930-as, 1940-es, 1950-es években szinte elárasztották Európát és a többi Kontinens országait. Ekkoriban a magyar focisták még nagyon jó hírűek voltak világszerte, hordozták magukban a régi idők: fineszét, rafinériáját, technikáját, egyedi tehetségükkel kiemelkedtek koruk futballjából.

Képtalálat a következőre: „calcio”Képtalálat a következőre: „calcio”

Kalandozó labdarúgók, Vándorló futballisták

Amikor a magyar futball még a csúcson volt, elismert és jegyzett volt, a magyar futballisták nagyon kapósak voltak világszerte. A magyar disszidens játékosok az 1930-as, 1940-es, 1950-es években szinte elárasztották Európát és a többi Kontinens országait. Ekkoriban a magyar focisták még nagyon jó hírűek örvendtek világszerte. Akkoriban még hordozták magukban a régi idők: fineszét, rafinériáját, technikáját, egyedi tehetségükkel kiemelkedtek koruk futballjából. Ennek köszönhetően a magyar futball virtuózok: Európa és a Világ élklubjaiban szerepeltek. Ezekben az időkben megszámlálhatatlan tehetség hagyta el az országot: sok száz, több ezer, és futball emigránsaink közül: húszból tizennyolc hazánkfia külföldön is karriert csinált.

Amíg labdarúgásunk a világ élvonalába tartozott a magyar játékosok nagyon keresettek voltak külföldön is. A kirajzás nagyobb alkalmai elsősorban a nagy politikai fordulókhoz köthetők, így volt ez a "hőskorban", s különösen így lett az 1930-as évek válságaiban, 1940-es évek világháborújában, majd az 1956-os forradalom után, amikor Magyarország akkor beláthatatlanul hosszú időre egy, a világtól hermetikusan elzárt birodalom érdekszférájának része volt. 1945 és 1956 között több száz labdarúgó, közöttük világszínvonalú tehetségek hagyták el illegálisan az országot: "disszidáltak", ahogy a köznyelv mondta akkortájt. Sokan nagy karriert is befutottak: Puskás, Kocsis, Czibor, Kubala és még sokáig sorolhatnánk.

A nagyobb méretű elvándorlás kezdete az első világháborús összeomlás, a forradalmak hozta létbizonytalanság, meg a trianoni békediktátum idejére s az utána való esztendőkre tehető. A harmadára zsugorított s évekre, sportdiplomáciai értelemben is karanténba zárt, gazdaságilag is megroggyant csonka-országból sokan, köztük neves labdarúgók, menekültek, távoztak el külföldre. Payer Imre 1919 őszén Bécsbe, aztán Schaffer Alfréd akit Németországban "futballkirálynak" neveztek el, követte őt, s a baloldali kötődéseiről ismert klubból ugyancsak külföldre távozott a szintén válogatott: Szabó és a Konrád testvérek.

Évekig külhonban játszott: Károly Jenő, a kapus Plattkó Ferenc, az első magyar labdarúgó, aki Angliába, a játék őshazájába szerződhetett, a később edzőként is világhíres: Guttmann Béla és Bukovi Márton, vagy a tán első igazi magyar "futballsztár", a válogatottban húsz éven át játszott: Schlosser Imre is. Berlinben még egy emigráns magyar csapat is alakult, szinte minden európai országban volt magyar labdarúgó, egyes hírek szerint a kor legzseniálisabb játékosa: Orth György is a távozásról tárgyalt már, ám 1925-ös tragikus bécsi sérülése, a lassan talpra álló ország adta jobb lehetőség s a bajnokság átszervezése megakadályozta ezt.

Az elvándorlás csúcspontja az 1925-ös esztendő volt, a profi bajnokság egy évvel későbbi bevezetése aztán sok mindent megváltoztatott. Tömegesen jöttek haza a játékosok: Bukovi Márton, Schlosser Imre például, így a mérkőzésekre látogatók száma látványosan nőtt. A következő esztendőkben a világgazdasági válság ellenére, szép sikerek jöttek, ennek csúcspontja lett a Berlini olimpián szerzett tíz aranyérem, de a labdarúgásunk színvonala is jelentősen emelkedett. A korban rangosnak tekintett Közép-Európai Kupában aratott győzelmekkel majd az 1938. évi világbajnokságon szerzett ezüstéremmel a nemzetközi élvonalhoz tartoztunk. Az 1930-as esztendők kirajzásai: Kalmár Jenő, Kohut Vilmos, Sas Ferenc távozása a magyar futball hírnevét öregbítették.

1945 az újjáéledő remény s a néhány esztendő alatt bezáruló diktatúra korát egyszerre hozta el. A magyar labdarúgás ontotta a tehetségeket, de vérveszteségeket is szenvedett. Olyan, "kiöregedőben" lévő világklasszisok, mint: Zsengellér Gyula (1947-ben), dr. Sárosi György (1948-ban), Sárosi Béla (1946-ban) még legálisan távozhattak Olaszországba, ám villámgyorsan nőtt a "disszidálók" sora is. Épp a "párt csapatát" a Vasast gyengítette meg: Marik György és Tóth Lajos távozása 1948 végén, akárcsak azé a Kubala Lászlóé is, aki a futball történetében egyedüliként, három nemzet (csehszlovák, magyar, spanyol) színeiben volt válogatott.

Az 1956-os forradalom aztán mindent megváltoztatott, játékosok százai és ezrei hagyták el a gyorsan bizonytalanná vált országot. Az "Aranycsapat" szétesett, jövendölések szerint az igen nagyra hivatott teljes ifjúsági válogatott külföldön maradt. Az Aranycsapat játékosainak: Puskás Ferenc, Kocsis Sándor, Czibor Zoltán távozása pedig valóságos magyar "labdarúgás-történeti traumát" okozott, miközben elsősorban az utóbbi játékosnak köszönhetően, "futball-hírünk" a nagyvilágban sosem tapasztalt magasságba emelkedve, meghaladhatatlan mércévé, etalonná lett a későbbi időkre nézve.

Kubala László a Barcelona csatáraként, majd szövetségi kapitányként valóságos katalán és spanyol nemzeti idollá lett az idők során. Sőt minden idők legjobb csatáraként tartják számon Olaszországban a még Újpesti TE-nek nevezett csapatból elment: Nyers Istvánt is, aki nemcsak bajnoki és gólkirályi címet szerzett az Inter-el, de balszélsőként megközelítette a mérkőzésenkénti egy gólos átlagot. Távozásuk a rohamléptekkel kialakuló diktatúrával szembeni tiltakozásként is felfogható volt. A csapatok erőszakos átszervezése, a "disszidálástól" való hatalmi félelem életeket emelt fel, vagy tett tönkre. Szűcs Sándort az Újpesti válogatott hátvédet 1951-ben provokátorral szervezett tiltott határátlépési kísérletért, elrettentésül kivégezték.

Puskás Ferenc a Real Madrid játékosaként: 1958 és 1967 között az egyik legnépszerűbb játékosa volt a világon, Spanyolországban és a nagyvilágban egyaránt. A világ talán akkori legjobb csapatából, a Budapesti Honvédból és a magyar Aranycsapatból a világ legjobb csapatába a Real Madridba került át. Akárcsak Magyarországon, 5-szörös bajnok, 4-szeres gólkirály lett új klubja színeiben is. Ezen kívül a BEK háromszoros győztese, a sorozat gólkirálya lett, aki a legjobb BEK döntőn: 4 gólt rúgott, Világkupa győztese, Spanyol, Európa, Világválogatott játékos is volt. "Pancho" később világjáró edző lett, az egyetlen szakember, aki a földkerekség mind az: 5 kontinensén dolgozott, az 1971-ben a görög Panathinaikoszt a BEK döntőig vezette.

A későbbiekben, az 1960-as, 1970-es években, Varga Zoltán neve már egy másik korszakot fémjelez. Ö volt a hatvanas esztendők Magyarországának az a játékosa, akinek képességei az Aranycsapat egykori játékosaival vetekedtek, s akinek 1968 őszi távozása a Puskáséhoz hasonló "futballrajongói sokkot" okozott. Amíg a Puskás Öcsi: 31 volt, Varga Zoli: 25 volt az "újrakezdés" idején, a két hasonló tehetséggel megáldott játékos külhoni sikeressége mégis nagyon eltérő. Puskás a képességeinek megfelelő társaságba, világsztárok közé állhatott, Vargának a képességeihez közeli csapat: Ajax, Abeerden, Hertha kivételével még a közelébe sem került. A tehetsége alapján egy Puskáshoz hasonló karrier dukált volna, de csak örök reménység maradt.

Akik később követték a nagy elődüket a régi legendákhoz képest már nem vitték túl sokra, néhány kivételtől eltekintve. Leginkább talán a Fradi egykori válogatott játékosa: Kű Lajos, ő az FC Brugge színeiben lett belga bajnok, s 1978-ban BEK-döntőt is játszhatott. Aztán ott van: Ladinszky Attila, aki szintén belga sikereket ért el, az Anderlecht színeiben lett belga bajnok és gólkirály. Az egykori fradista: Magyar István a belga és osztrák első vonalban játszott stílusosan. Az 1968-ban olimpiai bajnok: Juhász Istvánnak, az Újpestieknek: Harsányi Lászlónak, Horváth Józsefnek vagy a korszak legnagyobb kapus tehetségének tartott: Tóth Zoltánnak az USA, az Amerikai Egyesült Államok-beli labdarúgás és annak meccsei jutottak csupán.

Igazán jelentős változást az 1979-es "nyitás" sem hozott. Ettől kezdve lehetett legálisan külföldre szerződni. Az első volt a Ferencvárosi: Bálint László a belga: FC Brugge csapatában, majd az Újpesti kiválóság: Fazekas László a belga: FC Antwerpen csapatában folytatta. Több tucatnyian követték őket, a Sporting Liszabonnal portugál bajnok és kupagyőztes kapus: Mészáros Ferenc. Az Austria Wiennel osztrák bajnok és kupagyőztes: Nyilasi Tibor. Az utolsó világklasszis magyar játékos: Détári Lajos, akit 1988-ban a Bundesliga legjobb külföldi játékosának választottak, Döme sztár volt: Németországban, Görögországban, Olaszországban, és 5-ször szerepelt a Világválogatottban. Ő volt mindmáig az utolsó világszerte elismert magyar játékos. 

Az 1990-es rendszerváltozás teljesen megnyitotta a kapukat a nagyvilágra. Innentől kezdve a játékosok szabadon és kötöttségek nélkül mehetek bárhová Csak sajnos kevesen mentek, a magyar futball a mélypontra süllyedt, nagyon kevés játékos ütötte meg a nemzetközi szintet. Néhány üdítő kivétel azért volt. Az 1990-es években a holland Feyenoord-nál: Kiprich József, a franciáknál: Kovács Kálmán, a németeknél: Lisztes Krisztián ért el sikereket. A 2000-es években már csak néhány játékos tudott elérni sikereket: Gera Zoltán az angol, Juhász Roland a belga, és Dzsudzsák Balázs a holland bajnokságban tudott sikeres lenni. Végül pedig Nikolics Nemanja három országban lett gólkirály: magyar, lengyel, amerikai gólkirály lett.

 

Magyar Labdarúgók és Edzők Világszerte

A bőséges adat összeállításunkban olyan: híres, legendás, világszerte ismert magyar labdarúgók és edzők nevei találhatóak meg, akik az adott országban sikereket értek el, vagy hosszabb ideig szolgálták közmegelégedésre a klubjukat, ezzel öregbítve és jó hírét keltve a régi idők legendásan híres magyar labdarúgásának. Ha az országok szerinti bontást nézzük, akkor a legtöbb labdarúgónk a szomszédos és közeli országokban fordult meg: Ausztria, Belgium, Németország, Svájc.

Az összeállítás persze természetesen nem teljes, a teljesség igénye nélkül készült, ám törekedtünk arra, hogy minden olyan jelentős labdarúgó személyiség megtalálható legyen benne, aki külföldön és a nagyvilágban ismertté és híressé vált. Az adott országokban közismertté vált labdarúgóink szinte kivétel nélkül mind megtalálhatóak az adatbankban. A Föld - 100. országban szerepelt - 1000. magyar labdarúgó és edző található meg az összeállításban.

-----------------------------------------------------------------------
Magyar Labdarúgók Világszerte - 1900--2022
-----------------------------------------------------------------------

Anglia - (30. Játékos) 

Bajner Bálint - (1990) - Csatár
2014--2015:. Ipswich Town FC - 7 meccs
2015--2016:. Notts County FC - 20 meccs - 3 gól 

Balogh Norbert - (1996) - Csatár
2019--2020:. Hull City FC - 3 meccs    

Bogdán Ádám - (1987) - Kapus
2007--2015:. Bolton Wanderers FC - 107 meccs
2015--2016:. Liverpool FC - 4 meccs
2016--2017:. Wigan Athletic FC - 24 meccs

Bukrán Gábor - (1976) - Középpályás
1999--2001:. Walsall Town FC - 72 meccs - 4 gól
2001--2002:. Wigan Athletic FC - 2 meccs

Buzsáky Ákos - (1982) - Középpályás
2005--2008:. Plymouth FC - 106 meccs - 9 gól
2008--2012:. Queen Park Rangers FC - 116 meccs - 23 gól
2012--2013:. Portsmouth FC - 6 meccs
2012--2013:. Bransley FC - 6 meccs

Ferenczi István - (1977) - Csatár
2007--2008:. Barnsley FC - 53 meccs - 13 gól

Futács Márkó - (1990) - Csatár
2011--2012:. Portsmouth FC -  29 meccs - 5 gól
2012--2013:. Leicester City FC - 9 meccs - 1 gól
2012--2013:. Blackpool FC - 6 meccs - 1 gól

Fülöp Márton - (1983) - Kapus
2004--2005:. Chesterfield FC - 7 meccs
2005--2006:. Coventry City FC - 31 meccs
2006--2007:. Sunderland FC - 5 meccs
2007--2008:. Leicester City FC - 25 meccs
2008--2010:. Sunderland FC - 40 meccs
2010--2011:. Manchester City FC - 3 meccs
2010--2011:. Ipswich Town FC - 35 meccs

Gera Zoltán - (1979) - Középpályás
2004--2008:. West Bromwich FC -  136 meccs - 21 gól
2008--2011:. Fulham FC - 86 meccs - 5 gól
2011--2014:. West Bromwich FC - 46 meccs - 5 gól

Gulácsi Péter - (1990) - Kapus
2009--2010:. Hereford FC - 18 meccs
2010--2011:. Tranmere FC - 17 meccs
2011--2012:. Hull City FC - 15 meccs  

Gyepes Gábor - (1981) - Hátvéd
2006--2007:. Wolverhapton FC - 26 meccs - 1 gól
2008--2011:. Cardif City FC - 68 meccs - 4 gól
2012--2013:. Portsmouth FC - 35 meccs - 4 gól

Halmosi Péter - (1979) - Középpályás
2007--2008:. Plymouth FC - 59 meccs - 12 gól
2008--2010:. Hull City FC - 29 meccs - 2 gól

Kádár Tamás - (1990) - Hátvéd
2008--2011:. Newcastle United FC - 13 meccs
2011--2012:. Huddersfield Town FC - 2 meccs  

Király Gábor - (1976) - Kapus
2004--2007:. Crystal Palace FC - 104 meccs
2007--2008:. Aston Villa FC - 6 meccs
2007--2009:. Burnley FC - 27 meccs
2014--2015:. Fulham FC - 14 meccs

Kozma István - (1964) - Középpályás
1992--1993:. Liverpool FC - 6 meccs

Kurucz Péter - (1988) - Kapus
2009--2011:. West Ham United FC - 6 meccs
2011--2012:. Rochdale AFC - 11 meccs

Lipták Zoltán - (1984) - Hátvéd
2009--2010:. Southampton FC - 7 meccs

Németh Szilárd - (1977) - Csatár
2001--2005:. Middlesbrough FC - 117 meccs - 25 gól

Nagy Ádám - (1995) - Középpályás
2019--2021:. Bristol City FC - 54 meccs - 3 gól

Priskin Tamás - (1986) - Csatár
2006--2009:. Watford FC - 68 meccs - 16 gól
2008--2009:. Preston FC - 5 meccs - 2 gól
2009--2012:. Ipswich Town FC - 51 meccs - 5 gól
2010--2011:. Queen Park Rangers FC - 13 meccs - 2 gól
2011--2012:. Swansea City FC - 4 meccs - 1 gól
2011--2012:. Derby Country FC - 5 meccs - 1 gól

Plattkó Ferenc - (1898) - Kapus
1920--1921:. Middlesbourgh FC - 21 meccs

Rajczi Péter - (1981) - Csatár
2007--2008:. Bransley FC - 15 meccs - 1 gól

Sebők Vilmos - (1973) - Hátvéd
1999--2000:. Bristol City FC - 35 meccs - 1 gól

Tímár Krisztián - (1979) - Hátvéd
2007--2011:. Plymouth FC - 100 meccs - 5 gól

Torghelle Sándor - (1982) - Csatár
2004--2005:. Crystal Palace FC - 16 meccs - 1 gól

Tőzsér Dániel - (1985) - Középpályás
2014--2015:. Watford FC - 45 meccs - 5 gól
2015--2016:. Queen Park Rangers FC - 17 meccs - 2 gól

Varga József - (1988) - Középpályás
2013--2014:. Middlesbrough FC - 36 meccs

Vaskó Tamás - (1984) - Hátvéd
2007--2008:. Bristol City FC - 20 meccs - 1 gól
 

Albánia - (4. Játékos)

Adorján Krisztián - (1993) - Középpályás
2017--2018:. FK Partizani Tirana - 11 meccs

Kenesei Zoltán - (1972) - Középpályás
2000--2001:. KF Tirana - 34 meccs - 7 gól

Lázár Mátyás - (1971) - Középpályás
2000--2001:. KF Tirana - 14 meccs - 2 gól

Wukovics László - (1970) - Csatár
2000--2001:. KF Tirana - 12 meccs - 2 gól

 

Arab-Emírségek - (4. Játékos)

Dzsudzsák Balázs - (1986) - Középpályás
2016--2018:. Al-Vahda FC - 43 meccs - 13 gól
2018--2019:. Al-Ittihad Kalba FC - 36 meccs - 19 gól
2019--2020:. El-Ajin FC - 4 meccs - 1 gól

Koman Vladimir - (1989) - Középpályás
2020--2021:. Al-Hatta FC - 10 meccs 

Varga Roland - (1990) - Csatár
2010--2011:. Al-Ittihad Kalba FC - 5 meccs

Waltner Róbert - (1977) - Csatár
2007--2008:. Al-Dafra - 14 meccs - 10 gól  
 

Argentína - (2. Játékos)

Sas Ferenc - (1915) - Csatár
1940--1942:. CA Boca Juniors - 32 meccs - 6 gól
1942--1945:. Argentinos Juniors - 53 meccs - 7 gól
1945--1948:. MC Bueonos Aires - 43 meccs - 6 gól

Sarnik Rudolf - (1909) - Csatár
1936--1937:. CA River Plate - 14 meccs - 2 gól
1937--1938:. MC Buenos Aires - 23 meccs - 4 gól
 

Ausztrália - (5. Játékos)

Abonyi Attila - (1946) - Középpályás
1962--1968:. Melbourne Hungaria FC - 104 meccs - 4 gól
1969--1976:. St George Budapest FC - 167 meccs - 9 gól
1977--1979:. Sydney Croatia FC - 36 meccs - 2 gól

Csoboth Róbert - (1965) - Középpályás
1990--1993:. Adelaide City FC - 58 meccs - 1 gól

Sándor György - (1984) - Középpályás
2015--2016:. Perth Glory FC - 24 meccs - 4 gól

Vadócz Krisztián - (1985) - Középpályás
2015--2016:. Perth Glory FC - 11 meccs - 1 gól

Udvarácz Milán - (1967) - Kapus
2000--2001:. South Melbourne FC - 14 meccs
2007--2010:. Leichardt Tigers FC - 28 meccs
 

Ausztria - (80. Játékos)

Bagoly Gábor - (1973) - Hátvéd
2008--2012:. Neusiedl am See SC - 100 meccs - 13 gól

Bodnár László - (1979) - Hátvéd
2006--2009:. Red Bull Salzburg - 75 meccs - 2 gól

Csizmadia Csaba - (1985) - Hátvéd
2007--2009:. SV Mattersburg - 65 meccs - 4 gól

Csucsánszky Zoltán - (1965) - Középpályás
1992--2002:. SC Kirschlag - 107 meccs - 6 gól

Détári Lajos - (1963) - Középpályás
1996--1998:. Sankt Pölten FC - 13 meccs - 8 gól

Egressy Gábor - (1973) - Középpályás
2005--2006:. Admira Wacker - 10 meccs
2007--2008:. Ritzing SC - 10 meccs
2008--2009:. Wiener Neustadter - 11 meccs

Eisenhoffer József - (1948) - Csatár
1924--1926:. SC Hakoah Wien - 48 meccs - 20 gól
1931--1933:. SC Hakoah Wien - 67 meccs - 21 gól 

Esterházy Márton - (1956) - Csatár
1988--1989:. Casino Salzburg - 18 meccs - 3 gól

Fülöp Zoltán - (1976) - Csatár
2003--2005:. SV Mattersburg - 57 meccs - 14 gól

Fűzi Ákos - (1978) - Hátvéd
2005--2006:. Admira Wacker FC - 7 meccs 

Gallos Géza - (1948) - Csatár
1967--1969:. Eisenstadt SC - 28 meccs - 10 gól
1969--1973:. Rapid Wien SK - 111 meccs - 37 gól
1973--1977:. LASK Linz - 131 meccs - 32 gól
1977--1979:. Rapid Wien SK - 63 meccs - 12 gól
1979--1982:. Admira Wacker - 106 meccs - 12 gól
1982--1983:. Neusiedl am See SC - 15 meccs - 2 gól  

Garics György - (1984) - Hátvéd
2002--2006:. Rapid Wien SK - 81 meccs - 1 gól

Gass István - (1952) - Csatár
1988--1990:. FC Herzogenburg - 57 meccs - 11 gól

Gulácsi Péter - (1990) - Kapus
2013--2015:. Red Bull Salzburg - 65 meccs

Guttman Béla - (1900) - Fedezet
1922--1926:. SC Hakoah Wien - 86 meccs

Halmosi Péter - (1979) - Középpályás
2002--2003:. Grazer AK - 17 meccs - 3 gól

Hannich Péter - (1957) - Középpályás
1992--1997:. SV Mattersburg - 93 meccs - 6 gól

Herczeg Miklós - (1974) - Csatár
2008--2009:. SC Ebergassing - 18 meccs - 6 gól

Izsó Ignác - (1956) - Középpályás
1988--1993:. SC Apetlon - 92 meccs - 6 gól

Judik Péter - (1954) - Hátvéd
1987--1991:. St Margarethen - 100 meccs

Kabát Péter - (1977) - Csatár
2003--2005:. FC Karten - 55 meccs - 21 gól
2005--2007:. SV Pasching - 36 meccs - 7 gól
2007--2008:. Austria Karten - 11 meccs - 2 gól

Karsai László - (1947) - Középpályás
1981--1982:. SC Eisenstadt - 25 meccs - 2 gól

Kereki Zoltán - (1953) - Hátvéd
1984--1986:. FC Wacker Innsbruck - 41 meccs

Keresztúri András - (1967) - Középpályás
1993--1994:. Austria Wien SK - 23 meccs - 2 gól

King József - (1891) - Fedezet
1919--1920:. Wiener FC - 15 meccs 

Klausz László - (1971) - Csatár
1994--1997:. Admira Wacker - 75 meccs - 17 gól
1997--1998:. AS Salzburg - 34 meccs - 9 gól
2002--2004:. SW Bregenz - 65 meccs - 14 gól

Konrád Jenő - (1893) - Fedezet
1919--1924:. Austria Wien - 55 meccs

Konrád Kálmán - (1896) - Szélső
1919--1926:. Wiener AC - 93 meccs - 4 gól

Korsós Attila - (1971) - Csatár
1999--2000:. SV Salzburg - 17 meccs - 3 gól
2001--2002:. SV Salzburg - 12 meccs - 2 gól

Korsós György - (1976) - Hátvéd
1999--2004:. Sturm Graz SK - 132 meccs - 12 gól
2004--2007:. Rapid Wien SK - 58 meccs - 2 gól
2008--2010:. Austria Wien SK - 30 meccs - 2 gól

Kottán György - (1946) - Középpályás
1972--1975:. LK Linz - 80 meccs - 18 gól

Kovrig Ákos - (1982) - Középpályás
2007--2009:. SV Mattersburg - 33 meccs - 2 gól

Kuzman József - (1936) - Csatár
1956--1958:. Wiener SC - 33 meccs - 14 gól

Kű Lajos - (1948) - Középpályás
1981--1983:. SC Eisenstadt - 36 meccs - 4 gól
1983--1984:. FC Mönchof - 20 meccs - 2 gól

Lipcsei Péter - (1972) - Középpályás
1998--2000:. Salzburg AFC - 42 meccs - 2 gól

Magyar István - (1955) - Középpályás
1982--1984:. Austria Wien - 48 meccs - 6 gól
1984--1987:. SC Eisenstadt - 68 meccs - 6 gól

Mátyus János - (1974) - Hátvéd
2003--2005:. Admira Wacker FC - 49 meccs - 4 gól

Milchram Péter - (1971) - Kapus
2000--2002:. SV Mattersburg - 55 meccs 

Mohl Dávid - (1985) - Hátvéd
2005--2006:. Admira Wacker FC - 10 meccs - 1 gól

Nyílasi Tibor - (1955) - Csatár
1983--1988:. Austria Wien - 150 meccs - 88 gól

Orosz Péter - (1981) - Csatár
2001--2003:. SK Saalfelden - 40 meccs - 48 gól
2003--2005:. FC Puch - 41 meccs - 41 gól
2005--2007:. RB Salzburg - 6 meccs - 1 gól
2007--2008:. FC Wacker Innsbruck - 33 meccs - 10 gól
2010--2011:. FC Pasching - 28 meccs - 11 gól
2012--2014:. SK Vorwarts Steyer - 30 meccs - 12 gól

Palaczky János - (1968) - Hátvéd
1996--2000:. FC Deutschkreutz - 78 meccs 
2001--2002:. SC Oberpullendorf - 25 meccs 
2002--2003:. SV St.Margarethen - 25 meccs  

Payer Imre - (1888) - Hátvéd
1919--1920:. Wiener FC - 25 meccs

Petres Tamás - (1968) - Csatár
1990--1991:. Sankt Pölten FC - 15 meccs - 2 gól 

Péter Zoltán - (1958) - Hátvéd
1987--1989:. First Vienna FC - 45 meccs

Plattkó Ferenc - (1898) - Kapus
1919--1920:. Wiener FC - 25 meccs

Póczik József - (1953) - Középpályás
1988--1989:. Traisen WSC - 22 meccs - 2 gól 

Puskás István - (1971) - Csatár
1994--1996:. Rapid Wien SK - 21 meccs - 3 gól
1996--1997:. Mödling SC - 23 meccs - 5 gól
1997--2000:. Wiener SC - 72 meccs - 17 gól
2000--2004:. First Vienna FC - 76 meccs - 19 gól

Pusztai László - (1946) - Csatár
1981--1983:. SC Eisenstadt - 37 meccs - 6 gól

Rab Tibor - (1955) - Hátvéd
1988--1992:. SC Gattendorf - 77 meccs

Répási László - (1966) - Csatár
1999--2008:. SC Weissenbach - 200 meccs - 252 gól

Sáfár Szabolcs - (1974) - Kapus
1997--2003:. Salzburg RFC - 183 meccs
2003--2011:. Austria Wien - 188 meccs
2011--2014:. Wacker Innsbruck - 95 meccs
2014--2017:. Ritzing SC - 77 meccs

Schlosser Imre - (1889) - Csatár
1925--1926: Wiener FC - 27 meccs - 11 gól

Schultz Levente - (1977) - Középpályás
2006--2007:. SV St Margarethen - 31 meccs - 3 gól

Schwarz Ernő - (1904) - Csatár
1928--1929:. Hakoah Wien - 29 meccs - 4 gól

Simon Attila - (1983) - Csatár
2014--2015:. Wolfsberger AC - 8 meccs 

Somogyi József - (1946) - Középpályás
1984--1988:. FC Zurndorf - 67 meccs - 3 gól

Somogyi József - (1968) - Középpályás
2003--2007:. SC Parndorf - 75 meccs - 1 gól

Stark Péter - (1978) - Hátvéd
2011--2014:. SC Schwadorf - 45 meccs
2014--2015:. SC Höflein - 15 meccs 

Supka Attila - (1962) - Hátvéd 
1988--1992:. SC Eisenstadt - 62 meccs - 1 gól

Szabics Imre - (1981) - Csatár
1999--2003:. Sturm Graz SK - 89 meccs - 25 gól
2010--2013:. Sturm Graz SK - 83 meccs - 22 gól

Szabó Ottó - (1955) - Csatár
1990--1993:. SV Wiener Neudorf - 66 meccs - 21 gól
 
Szabó Ottó - (1981) - Középpályás
1999--2003:. Rapid Wien SK - 25 meccs - 2 gól  

Szalay Tibor - (1938) - Csatár
1957--1958:. Austria Wien SK - 46 meccs - 16 gól

Szántó Tamás - (1996) - Középpályás
2016--2020:. Rapid Wien SK - 35 meccs - 5 gól

Szekér István - (1970) - Hátvéd
2002--2003:. SV Mattersburg - 24 meccs 
2003--2004:. SV Neuberg - 22 meccs

Szoboszlai Dominik - (2000) - Középpályás
2017--2018:. FC Liefering - 42 meccs - 16 gól
2018--2020:. RB Salzburg - 83 meccs - 26 gól

Szokolai László - (1952) - Csatár 
1983--1986:. Sturm Graz SK - 122 meccs - 82 gól 

Tiefenbach Tamás - (1972) - Csatár
1997--2005:. Austria Lustenau FC - 110 meccs - 30 gól
2005--2009:. VB Hohenems - 88 meccs - 20 gól

Tiefenbach Dániel - (1999) - Középpályás
2017--2020:. Austria Lustenau FC - 54 meccs - 3 gól

Varga Barnabás - (1994) - Csatár
2010--2016:. SV Eberau - 57 meccs - 35 gól
2016--2019:. SV Mattersburg - 39 meccs - 19 gól

Vasas Zoltán - (1977) - Hátvéd
2011--2017:. Zell am See FC - 112 meccs - 10 gól 

Waltner Róbert - (1977) - Csatár
2009--2012:. SV Mattersburg - 68 meccs - 18 gól
 

Belgium - (66. Játékos)

Balog Tibor - (1963) - Hátvéd
1990--1994:. KFC Geel - 78 meccs
1994--1998:. Saint-Truiden VV - 67 meccs

Balog Tibor - (1966) - Középpályás
1993--1997:. Charleroi SC - 64 meccs - 7 gól
2000--2005:. AEC Mons - 79 meccs - 4 gól

Bálint László - (1948) - Hátvéd
1979--1981:. FC Brugge - 45 meccs

Bánfi János - (1969) - Hátvéd
1996--1998:. SCE Aalst - 44 meccs

Bárányos Zsolt - (1975) - Középpályás
1998--1999:. KFC Lommel - 70 meccs - 20 gól

Bernáth Csaba - (1979) - Hátvéd
2003--2004:. Royal Antwerpen FC - 10 meccs  

Bérczy Balázs - (1966) - Hátvéd
1991--1992:. Beerschot Antwerpen FC - 10 meccs 

Bodor Boldizsár - (1982) - Középpályás
2000--2004:. Beerschot Antwerpen FC - 78 meccs - 2 gól

Bognár György - (1961) - Középpályás
1988--1991:. SC Toulon - 61 meccs - 8 gól
1991--1992:. Standard Liége FC - 18 meccs

Brockhauser István - (1964) - Kapus
1996--2002:. KRC Genk - 125 mérkőzés

Bukrán Gábor - (1975) - Középpályás
1993--1997:. RSC Charleroi - 70 meccs - 1 gól
2003--2005:. Royal Antwerpen FC - 20 meccs - 1 gól
2005--2010:. URC Namur - 125 meccs - 8 gól 

Czvitkovics Péter - (1983) - Középpályás
2010--2011:. KV Kotrijk - 19 meccs - 3 gól

Dacsev Miklós - (1929) - Hátvéd
1959--1962:. RSC Anderlecht - 35 meccs

Disztl László - (1962) - Hátvéd
1989--1994:. FC Brugge - 100 mérkőzés - 6 gól

Eppel Márton - (1991) - Csatár
2019--2020:. Cercle Brugge - 8 meccs - 1 gól

Eszenyi Dénes - (1968) - Csatár
1992--1995:. KV Mechelen - 48 meccs - 22 gól

Fazekas Árpád - (1930) - Kapus
1962--1963:. RSC Anderlecht - 13 meccs

Fazekas László - (1947) - Csatár
1980--1984:. Royal Antwerpen FC - 105 meccs - 37 gól
1984--1985:. Saint-Truiden VV - 28 meccs - 10 gól

Garaba Imre - (1958) - Hátvéd
1989--1992:. Charleroi SC - 61 meccs

Gáspár József - (1955) - Kapus
1989--1991:. RWD Molenbeek - 45 meccs

Gellei Károly - (1964) - Kapus
1990--1993:. Royal Antwerpen FC - 10 meccs 
1993--1994:. Kotr Rupel Boom FC - 27 meccs 

Glázer Róbert - (1950) - Középpályás
1982--1983:. Eendracht Aalst - 20 meccs 

Gyimesi László - (1957) - Középpályás
1988--1992:. KRC Genk - 86 meccs - 12 gól

Hajnal Tamás - (1981) - Középpályás
2004--2006:. Saint-Truiden VV - 50 meccs - 11 gól

Halmai Gábor - (1972) - Középpályás
1993--1996:. GFC Ekeren - 75 meccs - 13 gól

Horváth Ferenc - (1973) - Csatár
1998--2000:. KRC Genk - 33 meccs - 11 gól

Jován Róbert - (1967) - Csatár
1997--1999:. RSC Charleroi - 34 meccs - 8 gól

Juhász Roland - (1983) - Hátvéd
2005--2013:. RSC Anderlecht - 212 meccs - 20 gól

Kenderesi István - (1941) - Kapus
1972--1975:. Beerschot Antwerpen FC - 55 meccs

Kiss Zoltán - (1980) - Középpályás
2000--2002:. Beerschot Antwerpen FC - 29 meccs - 2 gól 

Kovács Ervin - (1967) - Középpályás
1993--2000:. Germinal Beerschot FC - 164 meccs - 12 gól

Kovács Kálmán - (1965) - Csatár
1996--1997:. Royal Antwerpen FC - 11 meccs - 2 gól

Kovács Péter - (1978) - Csatár
2010--2011:. Lierse SK - 37 meccs - 5 gól

Kozma Mihály - (1949) - Csatár
1981--1982:. Waterschei Genk - 12 meccs - 5 gól 

Köteles László - (1984) - Kapus
2009--2017:. KRC Genk - 191 meccs
2017--2018:. KSW Beveren - 22 meccs

Kű Lajos - (1948) - Középpályás
1978--1980:. FC Brugge - 37 meccs - 6 gól

Ladinszky Attila - (1949) - Csatár
1970--1971:. Beerschot Antwerpen FC - 21 meccs - 7 gól
1973--1975:. RSC Anderlecht - 64 meccs - 36 gól

Lendvai Miklós - (1975) - Középpályás
1999--2000:. Verber Geel FC - 30 meccs
2000--2001:. Beerschot Antwerpen FC - 31 meccs
2001--2002:. Charleroi SC - 30 meccs

Lipták György - (1937) - Hátvéd
1958--1960:. RFC Liége - 14 meccs 

Lőrincz Emil - (1965) - Hátvéd
1990--1995:. RWD Molenbeek - 115 mérkőzés - 15 gól

Magyar István - (1955) - Középpályás
1980--1982:. FC Brugge - 30 meccs - 2 gól

Márton Gábor - (1966) - Középpályás
1990--1991:. KRC Genk - 42 meccs

Martos Győző - (1949) - Hátvéd
1981--1984:. Waterschei Genk - 78 mérkőzés

Mészáros Ferenc (1963) - Csatár
1987--1993:. KSC Lokeren - 102 meccs - 23 gól

Mónos Tamás - (1968) - Középpályás
1990--1991:. GFC Ekeren - 31 meccs
1991--1993:. RFC Liége - 38 meccs

Muzsnay Zsolt - (1965) - Középpályás
1991--1992:. Royal Antwerpen FC - 15 meccs

Nagy Antal - (1944) - Csatár
1968--1969:. Standard Liége FC - 28 meccs - 20 gól

Nemes Gyula - (1938) - Csatár
1957--1960:. RFC Liége -  43 meccs - 9 gól
1960--1961:. RSC Anderlecht - 20 meccs - 4 gól
1961--1962:. Cercle Brugge - 21 meccs - 3 gól 

Pásztor József - (1954) - Középpályás
1990--1991:. Torhout KM - 17 meccs  

Pető Zoltán - (1974) - Hátvéd
1999--2000:. Verber Geel FC - 10 meccs
2005--2008:. FC Brusseles - 83 meccs 

Petry Zsolt - (1966) - Kapus
1991--1995:. KAA Gent - 118 meccs
1996--1997:. Charleroi SC - 31 meccs

Pintér Attila - (1966) - Hátvéd
1990--1991:.Beerschot Antwerpen FC - 13 meccs - 4 gól

Póczik József - (1953) - Középpályás
1983--1985:. Royal Antwerpen FC - 14 meccs

Preisinger Sándor - (1973) - Csatár
2000--2001:. Verber Geel FC - 14 meccs - 2 gól

Puglits Gábor - (1967) - Hátvéd
1998--2000:. KS Beveren - 32 meccs - 1 gól

Selymes Tibor - (1970) - Hátvéd
1993--1996:. Cercle Brugge - 83 meccs - 4 gól
1996--2000:. RSC Anderlecht - 65 meccs - 3 gól
2000--2001:. Standard Liége - 34 meccs - 2 gól

Szekeres Tamás - (1972) - Hátvéd
1999--2000:. KAA Gent - 21 meccs - 2 gól

Szekér István - (1970) - Hátvéd
2000--2001:. Verber Geel FC - 11 meccs 

Sztáni István - (1937) - Csatár
1960--1965:. Standard Liége - 155 mecs - 57 gól
1969--1970:. KAA Gent - 12 meccs - 8 gól

Tisza Tibor - (1984) - Csatár
2009--2010:. Royal Antwerpen FC - 30 meccs - 15 gól
2010--2011:. Saint-Truiden VV - 10 meccs - 1 gól

Torma Gábor - (1976) - Csatár
1995--1997:. Cercle Brugge - 74 meccs - 27 gól

Tóth Balázs - (1981) - Középpályás
2007--2011:. KRC Genk - 70 meccs - 8 gól

Tőzsér Dániel - (1985) - Középpályás
2008--2012:. KRC Genk - 132 meccs - 17 gól

Urbán Flórián - (1968) - Középpályás
1992--1993:. KSW Waregem - 42 meccs - 10 gól
1994--1995:. KV Mechelen - 39 meccs - 14 gól
1996--1997:. KSW Waregem - 13 meccs - 4 gól
1997--1998:. Beerschot Antwerpen - 28 meccs - 4 gól
1997--1998:. RSC Anderlecht - 4 meccs
1998--1999:. SCE Aalst - 30 meccs - 3 gól

Vanczák Vilmos - (1983) - Hátvéd
2006--2007:. Saint-Truiden VV - 30 meccs - 3 gól

Visnyei Gyula - (1950) - Csatár
1976--1977:. Lierse SK - 28 meccs - 8 gól
1977--1978:. Standard Liége - 20 meccs - 5 gól

 

Brazília - (4. Játékos)

Leandro de Almeida - (1982) - Hátvéd
2005--2006:. Atletico Paranaense - 6 meccs

Mandel Gyula - (1911) - Hátvéd
1941-1943:. Cruzerio EC - 21 meccs

Paulo Vinicius - (1990) - Hátvéd
2008--2009:. FC Sao Paulo - 4 meccs

Schwanner János - (1921) - Fedezet 
1950--1954:. CR Flamengo - 50 meccs - 2 gól  


Bulgária - (5. Játékos)

Fehér Zoltán - (1981) - Hátvéd
2008--2009:. FC Vihren Sandanski - 28 meccs - 3 gól  

Ferenczi István - (1977) - Csatár
2001--2002:. Levski Sofia - 4 meccs - 3 gól

Gaál Miklós - (1981) - Hátvéd
2012--2013:. SC Slavia Sofia - 4 meccs     

Kabát Péter - (1977) - Csatár
2001--2002:. Levski Sofia - 15 meccs - 5 gól

Sándor György - (1984) - Középpályás 
2008--2009:. Liteks Lovecs - 15 meccs - 1 gól 

 

Chile - (2. Játékos)

Marek Gyula - (1920) - Csatár
1952--1954:. Colo-Colo FC - 22 meccs - 6 gól

Schwanner János - (1921) - Fedezet
1954--1955:. Audax Italiano - 17 meccs
1955--1956:. Colo Colo FC - 19 meccs


Ciprus - (37. Játékos)

Balogh Norbert - (1996) - Csatár
2018--2019:. Apoel Nicosia FC - 14 meccs - 5 gól

Bognár István - (1991) - Középpályás
2021--2022:. Aris Limassol FC - 8 meccs - 1 gól

Bükszegi Zoltán - (1975) - Csatár
2005--2007:. Néa Larnaca FC - 24 meccs - 3 gól

Dzurják József - (1962) - Csatár
1991--1993:. Omónia Nicosia FC - 48 meccs - 30 gól

Gyurcsó Ádám - (1991) - Középpályás
2021--2022:. AEK Larnaca - 13 meccs - 3 gól

Juhár Tamás - (1972) - Hátvéd
2005--2007:. Néa Larnaca FC - 65 meccs - 3 gól

Kemenes Szabolcs - (1986) - Kapus
2007--2008:. Ethnikos Achnas - 20 meccs
2008--2009:. Ermis Aradippou - 21 meccs 


Kenesei Zoltán - (1972) - Középpályás
2002--2003:. AEK Larnaca - 30 meccs - 6 gól

Kiprich József - (1963) - Csatár
1995--1997:. APOEL Nicosia - 41 meccs - 29 gól

Korolovszky Gábor - (1979) - Középpályás
2003--2006:. Omónia Nicosia FC - 48 meccs - 2 gól
2006--2010:. Aris Limassol FC - 54 meccs - 3 gól

Kovács Béla - (1977) - Középpályás
2004--2005:. Alki Larnaca FC - 25 meccs - 5 gól
2006--2007:. Alki Larnaca FC - 26 meccs - 6 gól

Kovács Kálmán - (1965) - Csatár
1995--1996:. APOEL Nicosia - 24 meccs - 7 gól

Kozma István - (1964) - Középpályás
1995--1997:. APOEL Nicosia - 40 meccs - 5 gól

Lang Ádám - (1993) - Hátvéd
2019--2022:. Omónia Nicosia FC - 66 meccs - 2 gól  

Leandro de Almeida - (1982) - Hátvéd
2010--2015:. Omónia Nicosia FC - 136 meccs - 17 gól

Márkus Tibor - (1978) - Csatár
2006--2007:. Apollon Limassol - 14 meccs - 1 gól
2007--2008:. Akritas Morphu - 22 meccs - 1 gól

Megyeri Balázs - (1990) - Kapus
2021--2022:. AEL Limassol - 15 meccs 

Mészöly Géza - (1967) - Hátvéd
1997--1998:. AEL Limassol - 28 meccs - 2 gól

Nagy Zoltán - (1974) - Kapus
2004--2005:. Alki Larnaca FC - 25 meccs
2005--2006:. Diegnis Akritas AK - 25 meccs
2006--2010:. Anorthosis Larnaca FC - 43 meccs
2011--2012:. Omonia Aradipou FC - 25 meccs
2012--2013:. Spartakos Kitou FC - 25 meccs 

Novothny Soma - (1994) - Csatár
2021--2022:. Anorthosis Larnaca FC - 16 meccs - 5 gól 

Pest Krisztián - (1975) - Középpályás
2005--2006:. APO Paphos FC - 22 meccs - 2 gól

Posza Zsolt - (1977) - Kapus
2010--2011:. Dóxa Katakópias FC – 17 meccs

Sallai Roland - (1997) - Csatár
2017--2018:. APOEL Nicosia FC - 29 meccs - 9 gól

Sebők József - (1975) - Csatár
2000--2006:. AEL Limassol - 96 meccs - 38 gól

Seper Ákos - (1979) - Hátvéd
2005--2006:. Apep Limassol FC - 21 meccs - 1 gól
2006--2008:. Aris Limassol FC - 42 meccs - 1 gól
2008--2010:. Akritas Morphu FC - 44 meccs - 3 gól

Szalai Attila - (1998) - Hátvéd
2019--2021:. Apollon Limassol - 33 meccs - 2 gól 

Szamosi Tamás - (1974) - Hátvéd
2005--2008:. Néa Larnaca FC - 73 meccs - 3 gól

Szili Attila - (1978) - Középpályás
2007--2009:. APÉ Picilias - 25 meccs - 5 gól

Sztipánovics Barnabás - (1974) - Csatár
2002--2003:. APOEL Nicosia - 22 meccs - 10 gól

Terjék Lajos - (1980) - Csatár
2004--2006:. Énos Paralimini - 31 meccs - 4 gól
2007--2011:. Anagenisi Derineia - 47 meccs - 8 gól
2011--2012:. Ayia Napa - 28 meccs - 5 gól
2012--2013:. Emis Aradippu - 29 meccs - 9 gól
2013--2015:. Othelos Athineu - 27 meccs - 11 gól

Tököli Attila - (1976) - Csatár
2005--2006:. Anorthosis Larnaca FC - 10 meccs - 1 gól
2005--2006:. AEL Limassol - 6 meccs - 1 gól  

Vayer Gábor - (1977) - Csatár
2005--2006:. Akritas Nicosia FC  - 24 meccs - 3 gól

Vezér Ádám - (1974) - Kapus
2003--2004:. Anorthosis Larnaca FC - 26 meccs
2004--2007:. Omónia Nicosia FC - 27 meccs
2007--2008:. Alki Larnaca FC - 16 meccs
2008--2010:. Elpida Xifagu FC - 17 meccs

Vlaszák Géza - (1973) - Kapus
2006--2007:. AEL Limassol - 27 meccs

Waltner Róbert - (1977) - Csatár
2005--2006:. Anorthosis Larnaca FC - 10 meccs - 1 gól 

Zavadszky Gábor - (1974) - Középpályás
2005--2006:. Apollon Limassol - 8 meccs

 

Csehország - (4. Játékos)

Balázs Benjamin - (1990) - Középpályás
2014--2015:. FK Teplice  - 10 meccs - 2 gól  

Hercegfalvi Zoltán - (1979) - Csatár
2005--2006:. SK Slavia Praha  - 40 meccs - 16 gól 

Józsi György - (1975) - Középpályás
2004--2005:. SK Slavia Praha - 15 meccs

Sowunmi Thomas - (1978) - Csatár
2005--2006:. FC Slovacko - 24 meccs - 4 gól

 

Csehszlovákia - (12. Játékos)

Boksay Sándor - (1911) - Kapus
1937--1943:. SK Slavia Praha - 100 meccs

Braun József - (1901) - Csatár
1934--1937:. SK Slovan Bratislava - 46 meccs - 16 gól  

Jávor Pál - (1907) - Csatár
1935--1938:. SK Slovan Bratislava - 55 meccs - 11 gól

Jeszmás József - (1895) - Csatár
1921--1923:. DFC Praha - 28 meccs - 8 gól

Kacsányi László - (1931) - Csatár
1953--1965:. FK Inter Bratislava - 167 meccs - 38 gól

Kalocsay Géza - (1913) - Csatár
1932--1937:. SK Sparta Praha - 92 meccs - 23 gól

Kubala László - (1927) - Csatár
1946--1948:. ŠK Slovan Bratislava - 33 meccs - 14 gól

Molnár Pál - (1936) - Csatár
1956--1961:. CH Bratislava - 67 meccs - 17 gól
1961--1963:. SK Slovan Bratislava - 33 meccs - 8 gól

Nyers István - (1924) - Csatár
1946--1947:. FK Viktória Zizikov - 3 meccs - 1 gól

Plattkó Ferenc - (1898) - Kapus
1921--1922:. SK Sparta Praha - 24 meccs

Schaffer Alfréd - (1893) - Csatár
1922--1923:. SK Sparta Praha - 30 meccs - 26 gól

Szikora György - (1947) - Középpályás
1963--1964:. FK Spartak Komarno - 18 meccs - 5 gól
1964--1977:. FK Inter Bratislava - 222 meccs - 35 gól
1977--1978:. FK Vagon Poprad - 30 meccs - 5 gól
1979--1980:. DAC Dunajska Streda - 30 meccs - 7 gól

 

Dánia - (8. Játékos)

Balog Zoltán - (1978) - Hátvéd
2007--2008:. FF Viborg - 15 meccs

Kalmár Zsolt - (1995) - Középpályás
2016--2017:. IF Bröndby - 13 meccs

Korcsmár Zsolt - (1979) - Hátvéd
2017--2018:. FC Midtylland - 30 meccs

Kiskapusi Balázs - (1975) - Hátvéd
2002--2004:. BK Aalborg - 36 meccs

Köteles László - (1984) - Kapus
2018--2019:. FC Köbenhavn - 1 meccs

Rabóczki Balázs - (1978) - Kapus
2003--2005:. FC Kobenhavn - 41 meccs

Takács Ákos - (1982) - Hátvéd
2006--2007:. BK Velje - 15 meccs 

Vadócz Krisztián - (1985) - Középpályás
2012--2014:. BK Odense - 36 meccs - 9 gól
 

Dél-Korea - (6. Játékos)

Aczél Zoltán - (1967) - Hátvéd
1991--1992:. Daewo Royals - 6 meccs

Feczesin Róbert - (1986) - Csatár
2017--2018:. Csonam Dragons - 32 meccs - 11 gól

Kámán Attila - (1969) - Csatár
1994--1995:. Yukong Vall FC - 13 meccs - 1 gól

Mészöly Géza - (1967) - Hátvéd
1990--1991:. Posco Atoms - 16 meccs - 2 gól

Novothny Soma - (1994) - Csatár
2019--2020:. Busan Park FC - 29 meccs - 13 gól  

Somogyi József - (1968) - Középpályás
1993--1995:. Yukong Elephants - 35 meccs - 5 gól
1996--1997:. Bucheon SK – 38 meccs – 11 gól

 

Feröer-Szigetek - (2. Játékos) 

Potemkin Károly - (1977) - Középpályás
2007--2008:. EB Streymur - 9 meccs - 2 gól
2007--2008:. B 36 Tórshavn - 12 meccs - 4 gól
2008--2010:. NS Runavik - 49 meccs - 20 gól  
 
Túri Géza - (1974) - Kapus
2006--2008:. GI Gota - 55 meccs
2008--2015:. Vikingur Gota - 188 meccs

 

Finnország - (15. Játékos)

Árki Gábor - (1967) - Középpályás
1994--1995:. Mikkelin Palloilijat PK - 26 meccs - 5 gól
1996--1997:. Reipas Lahti IK - 24 meccs - 2 gól

Babócsy András - (1967) - Kapus
1998--2001:. FC Haka - 95 meccs
2002--2004:. HJK Helsinki - 78 meccs

Bene Ferenc - (1944) - Csatár
1981--1982:. IFK Seinajoki Sepi - 18 meccs - 6 gól

Budovinszky Krisztián - (1976) - Hátvéd
2000--2001:. FC Hameenlinna - 14 meccs - 1 gól
2000--2001:. FC Haka - 16 meccs - 1 gól

Gruborovics Tamás - (1984) - Középpályás
2004--2005:. Mikkelin Palloilijat PK - 25 meccs - 8 gól
2005--2007:. Kuopion PS - 67 meccs - 12 gól
2008--2009:. FC Koo Tee Pee - 24 meccs - 2 gól
2009--2011:. IFK Marienham - 51 meccs - 18 gól
2011--2013:. JJK Jyvaskylan - 51 meccs - 28 gól
2013--2016:. FC Inter Turku - 33 meccs - 7 gól

Gruborovics Tibor - (1959) - Középpályás
1989--1997:. Mikkelin Palloilijat PK - 198 mecs - 20 gól
1997--2000:. Warkauden Pallo IK - 40 meccs - 1 gól

Kajdy György - (1964) - Középpályás
1991--1993:. TPS Turku - 32 meccs - 2 gól

Katona György - (1960) - Csatár
1990--1992:. FC Haka - 30 meccs - 9 gól
1993--1994:. FC Haka - 20 meccs - 5 gól
  
Kiss Sándor - (1956) - Csatár
1988--1990:. Espo BK - 32 meccs - 8 gól
1990--1991:. Hanko IK - 21 meccs - 4 gól

Kovács Péter - (1978) - Csatár
1998--1999:. FC Lahti - 28 meccs - 10 gól
1999--2002:. FC Haka - 65 meccs - 21 gól

Márkus Tibor - (1978) - Csatár
2002--2003:. Rovaniemen Pallosera - 26 meccs - 11 gól

Mitring István - (1969) - Kapus
1998--2003:. Myllykosken Pallo PS - 100 meccs
2004--2005:. Kuopion PS - 27 meccs

Petry Zsolt - (1966) - Kapus
2000--2001:. Kotkan Palloilijat IK - 13 meccs

Scróth Lajos - (1960) - Csatár
1991--1992:. FC Haka - 13 meccs - 2 gól

Tóth József - (1951) - Hátvéd
1986--1990:. IF Kraft - 75 meccs - 2 gól
 

Franciaország - (45. Játékos)

Aknai János - (1908) - Kapus
1934--1935:. US Tourcing - 25 meccs 
1936--1937:. Red Star Saint-Ouen - 24 meccs 
1940--1942:. Olympique Marseille - 18 meccs 

Bálint László - (1948) - Hátvéd
1981--1983:. Toulouse FC - 45 meccs
1983--1984:. Grenoble FC - 25 meccs

Bese Barnabás - (1994) - Hátvéd
2016--2020:. Le Havre AC - 110 meccs - 5 gól 

Braun Kálmán - (1905) - Fedezet
1932--1934:. RC Calais - 40 meccs

Bukovi Márton - (1903) - Fedezet
1933--1935:. FC Sete - 42 mérkőzés

Burcsa Győző - (1954) - Középpályás
1985--1987:. AJ Auxerre - 48 meccs - 6 gól
1987--1988:. FC Melun - 27 meccs - 3 gól

Berkessy Elemér - (1905) - Fedezet
1932--1934:. Racing Paris FC - 32 meccs - 3 gól
1936--1938:. Le Havre FC -- 36 meccs - 2 gól

Bölöni László - (1953) - Középpályás
1988--1989:. US Cretil - 12 meccs - 2 gól
1989--1992:. US Orléans - 77 meccs - 4 gól

Csapó Károly - (1952) - Középpályás
1982--1983:. FC Toulouse - 33 meccs - 6 gól
1983--1986:. AS Grenoble - 84 meccs - 22 gól

Eisenhoffer József - (1900) - Csatár
1933--1938:. Olympique Marseille - 79 meccs - 24 gól

Garaba Imre - (1958) - Hátvéd
1987--1989:. Rennes FC - 64 meccs - 5 gól

Hannich Péter - (1957) - Középpályás
1986--1988:. AS Nancy - 38 meccs - 6 gól

Huszti Szabolcs - (1983) - Középpályás
2005--2006:. Metz FC - 18 meccs - 1 gól

Kalmár Jenő - (1908) - Fedezet
1933--1936:. EC Roubaix - 50 meccs - 2 gól
1936--1937:. RC Roubaix - 23 meccs
1937--1938:. Stade Reims - 21 meccs

Kalocsay Géza - (1913) - Csatár
1937--1939:. OSC Lille - 27 meccs - 4 gól

Kaucsár József - (1904) - Fedezet
1925--1931:. Saint-Raphael FC - 120 meccs - 2 gól
1931--1940:. Montpellier HSC - 160 meccs - 3 gól 

Keller József - (1965) - Középpályás
1996--1998:. Red Star Saint-Ouen - 38 meccs
1998--2000:. Wasquehal FC - 58 meccs

Kiss László - (1956) - Csatár
1985--1987:. Montpellier HSC - 30 meccs - 5 gól

Koman Vladimir - (1989) - Középpályás
2011--2012:. AS Monaco - 17 meccs

Korányi Dezső - (1914) - Csatár
1935--1950:. FC Séte - 287 meccs - 144 gól
1950--1951:. AC Avignon - 21 meccs - 7 gól
1951--1952:. HSC Montpellier - 20 meccs - 5 gól
1952--1955:. ESA Brive - 26 meccs - 6 gól
1955--1956:. FC Séte - 18 meccs - 4 gól

Kovács Kálmán - (1965) - Csatár
1989--1992:. AJ Auxerre - 84 meccs - 38 gól
1992--1993:. FC Valenciennes - 32 meccs - 8 gól

Kovács Zoltán (1973) - Csatár
2000--2002:. LB Chateauroux - 50 meccs - 15 gól

Kohut  Vilmos - (1906) - Csatár
1933--1939:. Olympique Marseille - 155 meccs - 65 gól

Ladinszky Attila - (1949) - Csatár
1979--1981:. Toulouse FC - 35 meccs - 7 gól

Lang Ádám - (1993) - Hátvéd
2016--2018:. FC Dijon - 22 meccs
2017--2018:. AS Nancy - 11 meccs 

Márton Gábor - (1966) - Középpályás
1993--1994:. AS Cannes - 20 meccs

Máté Gyula - (1915) - Szélső
1934--1948:. Racing Paris FC - 276 meccs - 17 gól 

Mészöly Géza - (1967) - Hátvéd
1993--1995:. Le Havre AC - 32 meccs
1995--1997:. OSC Lille - 34 meccs

Nagy András - (1923) - Csatár
1946--1947:. AS Cannes - 20 meccs - 5 gól
1947--1950:. Olympique Marseille - 68 meccs - 22 gól
1950--1952:. RC Strasbourg - 36 meccs - 8 gól

Nagy Antal - (1944) - Csatár
1972--1973:. Olympique Marseille - 8 meccs

Nagy Antal - (1956) - Hátvéd
1986--1987:. AS Nancy - 37 meccs - 4 gól

Nagy Gyula - (1924) - Csatár
1947--1948:. Olympique Roubaix - 15 meccs - 5 gól
1948--1949:. SR Colmar - 17 meccs - 5 gól
1951--1953:. FC Séte - 48 meccs - 13 gól
1953--1954:. FC Grenoble - 15 meccs - 4 gól
1954--1955:. CA Paris FC - 35 meccs - 16 gól
1955--1956:. FC Séte - 27 meccs - 7 gól
1956--1958:. Olympique Alés - 78 meccs - 19 gól
1958--1959:. AS Béziers - 19 meccs - 4 gól
1960--1962:. FC Metz - 37 meccs - 8 gól

Nyers István - (1924) - Csatár
1946--1948:. Stade Francais FC - 64 meccs - 47 gól

Sebes Gusztáv - (1906) - Fedezet
1925--1926:. Sauvages Normades - 19 meccs
1926--1927:. CO Billancourt - 20 meccs

Simonyi András - (1914) - Csatár
1933--1935:. Olympique Lille - 15 meccs - 5 gól
1935--1936:. FC Sochaux - 17 meccs - 5 gól
1936--1946:. Red Star FC - 148 meccs - 18 gól
1946--1947:. Stade Rennais FC - 15 meccs - 4 gól
1947--1949:. FC Rouen - 35 meccs - 16 gól
1950--1952:. Red Star FC - 27 meccs - 7 gól 

Somlai Rezső - (1911) - Fedezet
1932--1933:. OGC Nice - 23 meccs - 2 gól
1935--1936:. Alés FC - 25 meccs - 2 gól
1936--1937:. Red Star Paris - 25 meccs - 1 gól

Sós Károly - (1909) - Fedezet
1933--1935:. FC Saint-Malo - 41 meccs
1935--1937:. Olympique Ales - 37 meccs

Schwartz Elek - (1908) - Hátvéd
1932--1934:. FC Hyéres - 32 meccs
1934--1936:. AS Cannes - 35 meccs
1936--1938:. RSC Strasbourg  - 33 meccs
1938--1939:. Red Star FC - 20 meccs

Tóth Zele József - (1936) - Csatár
1957--1959:. Grenoble FC - 44 meccs - 6 gól
1959--1961:. Red Star FC Paris -  40 meccs - 4 gól

Törőcsik András - (1955) - Csatár
1985--1986:. Montpellier HSC - 8 meccs - 2 gól

Újlaki József - (1929) - Szélső
1947--1948:. Stade Francais FC - 25 meccs - 2 gól
1948--1950:. FC Seté - 38 meccs - 2 gól
1950--1953:. Olympique Nimes - 50 meccs - 5 gól
1953--1958:. OGC Nice - 65 meccs - 4 gól
1958--1964:. Racing Paris FC - 78 meccs - 4 gól
1964--1965:. FC Metz - 28 meccs - 2 gól
1965--1966:. As Aix-en-Provence - 27 meccs - 2 gól

Váradi Béla – (1953) – Csatár
1983--1985:. FC Tours - 46 meccs - 16 gól

Virág Ödön - (1911) - Szélső
1934--1936:. FC Séte - 15 meccs - 5 gól
1936--1938:. Olympique Marseille - 25 meccs - 18 gól
1938--1939:. FC Metz - 29 meccs - 10 gól
1939--1940:. Racing Paris FC - 15 meccs - 5 gól
1940--1942:. Olympique Marseille - 24 meccs - 6 gól
1945--1946:. Red Star FC - 12 meccs - 4 gól

Závoda István - (1906) - Szélső
1932--1939:. Montpellier HSC - 100 meccs - 5 gól
1939--1944:. FC Séte - 43 meccs - 3 gól
1944--1945:. Montpellier HSC - 23 meccs - 3 gól
1945--1946:. FC Antibes - 28 meccs - 4 gól
1946--1947:. Montpellier HSC - 28 meccs - 4 gól

Zombori Sándor - (1951) - Középpályás
1982--1985:. Montpellier HSC - 85 meccs - 4 gól

 

Görögország - (28. Játékos)

Boda Imre - (1961) - Csatár
1988--1991:. Olympiakos Volos FC - 50 meccs - 35 gól
1991--1992:. OFI Kréta FC - 24 meccs - 5 gól
1992--1993:. Olympiakos Volos FC - 21 meccs - 4 gól

Bodor Boldizsár - (1982) - Középpályás
2012--2013:. OFI Kréta FC - 17 meccs - 1 gól 

Détári Lajos - (1963) - Középpályás
1988--1990:. Olympiakos Pireus FC - 70 meccs - 35 gól

Esterházy Márton - (1956) - Csatár
1984--1987:. AEK Athén FC - 54 meccs - 16 gól
1987--1988:. Panathinaikos Athén FC - 14 meccs - 2 gól

Fitos József - (1959) - Középpályás
1989--1990:. Panathinaikos Athén FC - 15 meccs
1990--1991:. Panionios FC - 14 meccs

Fülöp Márton - (1983) - Kapus
2012--2013:. Asteras Tripolis FC – 24 meccs

Gujdár Sándor - (1951) - Kapus
1982--1984:. Aris Saloniki FC - 34 meccs

Katzenbach Imre - (1964) - Középpályás
1990--1994:. Apollon Smirnis FC - 115 meccs - 23 gól
1994--1996:. Olympiakos Volos FC - 42 meccs - 4 gól

Komjáti András - (1953) - Hátvéd
1985--1986:. Pierikas Katerinis FC - 25 meccs 

Korhut Mihály - (1988) - Hátvéd
2018--2020:. Aris Saloniki FC - 27 meccs - 1 gól

Kovács Béla - (1977) - Középpályás
2005--2006:. Ergotélis Kréta FC - 18 meccs - 2 gól

Kovács Zoltán - (1973) - Csatár
1997--1998:. Paok Saloniki FC - 14 meccs - 5 gól

Laczkó Zsolt - (1986) - Középpályás
2007--2008:. Levadiakos FC - 8 meccs  

Lencse László - (1988) - Csatár
2012--2013:. Asteras Tripolis FC - 9 meccs – 3 gól

Megyeri Balázs - (1990) - Kapus
2010--2015:. Olympiakos Pireus FC - 55 meccs 
2018--2020:. Atromitos Athén FC - 45 meccs  

Nagy Dominik - (1995) - Középpályás
2020--2021:. Panathinaikos Athén FC - 15 meccs - 1 gól

Németh Krisztián - (1989) - Csatár
2009--2010:. AEK Athén - 19 meccs - 3 gól
2010--2011:. Olympiakos Volos FC - 13 meccs - 1 gól

Pinte Attilla - (1971) - Csatár
2002--2003:. Panionios FC - 8 meccs - 2 gól

Pintér Ádám - (1988) - Középpályás
2014--2015:. Levadiakos FC - 14 meccs  

Plotár Gyula - (1961) - Csatár
1989--1990:. Aris Saloniki FC - 17 meccs - 3 gól 

Posza Zsolt - (1977) - Kapus
2005--2010:. Ergotélis Crete FC - 78 meccs

Salamon József - (1948) - Hátvéd
1980--1982:. Paok Saloniki FC - 38 meccs

Szélesi Zoltán - (1981) - Hátvéd
2010--2011:. Olympiakos Volos FC - 24 meccs

Torghelle Sándor - (1982) - Csatár
2005--2006:. Panathinaikos Athén FC - 11 meccs
2006--2007:. Paok Saloniki FC - 24 meccs - 3 gól

Tóth Mihály - (1974) - Csatár
2007--2008:. Panahaiki FC - 18 meccs - 2 gól

Tóth Norbert - (1976) - Középpályás
2003--2004:. Panionios Athén FC - 9 meccs 

Tőzsér Dániel - (1985) - Középpályás
2006--2008:. AEK Athén FC - 35 meccs - 3 gól

Ugrai Roland - (1992) - Csatár
2018--2020:. Atromitos Athén FC - 22 meccs - 5 gól  
 

Hollandia - (42. Játékos)

Adorján Krisztián - (1993) - Középpályás
2013--2014:. Groningen FC - 19 meccs - 3 gól

Babos Gábor - (1974) - Kapus
2000--2004:. NAC Breda - 126 meccs
2004--2005:. Feyenoord Rotterdam - 24 meccs
2005--2013:. NEC Nijmegen - 229 meccs
2013--2015:. NAC Breda - 46 meccs

Bédl János - (1929) - Hátvéd
1960--1962:. Amsterdamsche FC - 28 meccs 
1962--1963:. MVV Maastricht - 20 meccs 

Béres András - (1924) - Középpályás
1957--1959:. SC Enschede - 32 meccs 

Bodnár László - (1979) - Hátvéd
2004--2006:. Roda JC - 38 meccs - 8 gól

Bodor Boldizsár - (1982) - Középpályás
2004--2011:. Roda JC - 228 mecs - 22 gól
2013--2014:. NAC Breda - 17 meccs - 1 gól

Dacsev Miklós - (1929) - Hátvéd
1962--1965:. DOS Utrecht - 45 meccs

Dobos Áron - (2000) - középpályás
2018--2020:. Fortuna Sittard FC - 2 meccs 

Dombi Tibor - (1973) - középpályás
2000--2002:. FC Utrecht - 28 meccs - 2 gól

Dzsudzsák Balázs - (1986) - középpályás
2008--2011:. PSV Eindhoven - 114 meccs - 44 gól

Fehér Csaba - (1975) - Hátvéd
2000--2004:. NAC Breda - 118 meccs - 15 gól
2004--2005:. PSV Eindhoven - 10 meccs
2005--2006:. Willem II Tilburg - 20 meccs
2007--2011:. NAC Breda - 112 meccs - 7 gól

Fischer Pál - (1966) - Csatár
1989--1990:. Ajax Amsterdam - 15 meccs - 7 gól

Hanek János - (1937) - Középpályás
1960--1962:. DOS Utrecht - 23 meccs - 4 gól
1962--1966:. AZ Alkmaar  - 56 meccs - 8 gól

Horváth Gábor - (1985) - Középpályás
2010--2011:. NAC Breda - 20 meccs - 1 gól
2011--2012:. ADO Den Haag - 29 meccs - 1 gól

Hrepka Ádám - (1987) - Csatár
2007--2008:. NEC Nijmegen - 7 meccs 

Kádár Tamás - (1990) - Hátvéd
2012--2013:. Roda JC - 11 meccs

Kenderesi István - (1941) - Kapus
1969--1972:. FC Twente Enschede - 55 meccs

Kerekes Zsombor - (1973) - Csatár
2005--2007:. Willem II Tilburg - 34 meccs - 4 gól

Keresztes Gábor - (1937) - Középpályás
1962--1964:. Willem II Tilburg - 21 meccs

Kiprich József - (1963) - Csatár
1989--1995:. Feyenoord Rotterdam - 155 meccs - 55 gól
1997--1998:. FC Den Bosch - 15 meccs - 5 gól  

Ladinszky Attila - (1949) - Csatár
1971--1973:. Feyenoord Rotterdam - 40 meccs - 20 gól

Lipták György - (1937) - Hátvéd
1960--1964:. DOS Utrecht FC - 108 meccs 
1964--1966:. Telstar Velsen FC - 45 meccs 

Nagy Antal - (1944) - Csatár
1969--1971:. FC Twente Enschede - 40 meccs - 20 gól

Nemes Gyula - (1938) - Csatár
1962--1965:. SC Enschede-  87 meccs - 11 gól
1965--1966:. FC Twente Enschede - 21 meccs - 4 gól
1966--1970:. MV Maastricht - 49 meccs - 9 gól 

Németh Krisztián - (1989) - Csatár
2012--2013:. RKC Waalwijk - 18 meccs - 4 gól
2013--2014:. Roda JC - 45 meccs - 10 gól

Otigba Kenneth - (1992) - Hátvéd
2012--2017:. SC Heerenveen - 88 meccs - 8 gól

Pető Tamás - (1974) - Hátvéd
2001--2007:. NAC Breda - 96 meccs - 5 gól

Popovics Sándor - (1939) - Hátvéd
1963--1964:. Sparta Rotterdam - 22 meccs
1964--1966:. AZ Alkmaar - 27 meccs

Rabóczki Balázs - (1978) - Kapus
2007--2008:. Vitesse Arnheim - 2 meccs 

Róth Antal - (1960) - Hátvéd
1986--1989:. Feyenoord Rotterdam - 36 meccs - 3 gól

Simon Krisztián - (1991) - Középpályás
2011--2012:. Feyenoord Rotterdam - 8 meccs

Szalma József - (1966) - Hátvéd
1991--1994:. Fortuna Sittard FC - 33 meccs

Szekér István - (1970) - Hátvéd
1997--1998:. Willem II Tilburg - 8 meccs

Szélesi Zoltán - (1981) - Hátvéd
2011--2012:. NEC Nijmegen - 18 mérkőzés

Torma Gábor - (1976) - Csatár
1997--2001:. Roda JC - 50 meccs - 12 gól

Tóth Balázs - (1981) - Középpályás
2010--2011:. VVV Venlo - 29 meccs - 2 gól

Vadócz Krisztián - (1985) - Középpályás
2007--2008:. NEC Nijmegen - 31 meccs - 1 gól

Varga Zoltán - (1945) - Csatár
1973--1974:. Ajax Amsterdam - 12 meccs - 2 gól

Vermes Krisztián - (1985) - Hátvéd
2008--2009:. Sparta Rotterdam - 32 meccs

Vida Kristopher - (1996) - Középpályás
2013--2014:. FC Twente Enschede - 20 meccs - 5 gól
2014--2016:. De Graafschap Doetinchem - 53 meccs - 10 gól

Zele Gábor - (1954) - Középpályás
1974--1976:. FC Twente Enschede - 34 meccs

Zsidai László - (1986) - Középpályás
2010--2011:. FC Volendam - 32 meccs - 1 gól 

 

Hongkong - (1. Játékos)  

Vadócz Krisztián - (1985) - Középpályás
2017--2018:. Kitchee SC - 27 meccs - 10 gól

 

Horvátország - (10. Játékos)

Budovinszky Krisztián - (1976) - Hátvéd
2001--2002:. NK Slaven Belupo - 20 meccs - 2 gól
2002--2003:. NK Podravac - 20 meccs - 1 gól

Csizmadia Csaba - (1985) - Hátvéd
2009--2010:. NK Slaven Belupo - 15 meccs - 2 gól

Fischer Pál - (1966) - Csatár
1997--1998:. NK Osijek - 11 meccs - 4 gól  

Futács Márkó - (1990) - Csatár
2016--2018:. HNK Hajduk Split - 38 meccs - 24 gól

Gaál Miklós - (1981) - Hátvéd
2006--2007:. HNK Hajduk Split - 9 meccs     

Gyurcsó Ádám - (1991) - Középpályás
2017--2019:. HNK Hajduk Split - 62 meccs - 13 gól
2020--2021:. NK Osijek - 5 meccs - 1 gól

Kleinheisler László - (1994) - Középpályás
2018--2022:. NK Osijek - 102 meccs - 14 gól

Lovrencsics Gergő - (1988) - Középpályás
2021--2022:. HNK Hajduk Split - 22 meccs - 1 gól

Sztipánovics Barnabás - (1974) - Csatár
1997--1998:. NK Belisce - 35 meccs - 20 gól
1998--2000:. NK Rijeka - 55 meccs - 20 gól

 

India - (1. Játékos)

Vadócz Krisztián - (1985) - Középpályás
2014--2015:. Pune City  FC - 8 meccs
2015--2016:. Mumbai City FC - 14 meccs – 3 gól

 

Irán - (3. Játékos)

Budovinszky Krisztián - (1976) - Hátvéd
2009--2010:. Sardari Tabriz FC - 12 meccs 

Koman Vladimir - (1989) - Középpályás
2018--2020:. Sepahan Isfahan FC - 40 meccs - 3 gól

Koplárovics Béla - (1981) - Középpályás
2009--2010:. Sensa Arak FC - 8 meccs

 

Írország - (3. Játékos) 

Adorján Krisztián - (1993) - Középpályás
2017--2018:. Dundalk FC - 15 meccs - 3 gól
 
Kovácsevics Róbert - (1979) - Hátvéd
2011--2012:. Drogheda United FC - 5 meccs    

Vasas Zoltán - (1977) - Hátvéd
2007--2008:. Sligo Rovers FC - 7 meccs

 

Izland - (1. Játékos)

Matus Sándor - (1976) - Kapus
2004--2014:. Knatt Akureryi FC - 86 meccs
2014--2018:. Porn Akureryi FC - 60 meccs 

 

Izrael - (30. Játékos)

Albert Flórián - (1967) - Középpályás
1996--1997:. Maccabi Petah-Tikva - 20 meccs 

Balog Tibor - (1966) - Középpályás
1997--1999:. Ironi Ashdod FC - 45 meccs - 8 gól
1999--2000:. Hapoél Beér-Seva - 20 meccs

Csábi József - (1967) - Hátvéd
1996--1997:. Hapóel Kfar-Saba - 28 meccs - 1 gól 

Czéh László - (1968) - Középpályás
1995--1996:. Maccabi Ironi Ashdod FC - 26 meccs - 9 gól
1996--1997:. Macabbi Netanja FC - 28 meccs - 7 gól
1997--1998:. Hapoel Jerusalem FC - 27 meccs - 6 gól
1998--2000:. Maccabi Netanja FC - 57 meccs - 24 gól  

Duró József - (1966) - Középpályás
1995--1996:. Bné Yehuda Tel-Aviv - 17 meccs 

Eszenyi Dénes - (1968) - Csatár
1995--1996:. Bné Yehuda Tel-Aviv - 21 meccs - 7 gól

Halmai Gábor - (1972) - Középpályás
2000--2003:. Hapoél Tel-Aviv - 90 meccs - 10 gól

Hamar István - (1970) - Középpályás
1997--2001:. Beitar Jerusalem FC - 118 meccs - 27 gól
2001--2002:. Macabbi Netanja FC - 12 meccs - 2 gól

Horváth Csaba - (1969) - Középpályás
1997--1998:. Hapoel Beer Sheva - 11 meccs - 1 gól
1997--1998:. Hapoel Jerusalem - 13 meccs - 2 gól

Horváth Ferenc - (1973) - Csatár
2001--2002:. Maccabi Tel-Aviv - 51 meccs - 8 gól

Hrepka Ádám - (1987) - Csatár
2012--2014:. Bné Jehuda Tel-Aviv - 43 meccs - 9 gól

Kenesei Zoltán - (1972) - Középpályás
1995--1996:. Hapoel Beit Shan FC - 15 meccs 

Komódi László - (1970) - Középpályás
1997--1998:. Hapoél Kfar-Saba - 21 meccs
1998--1999:. Hapoél Ashkelon - 19 meccs

Korhut Mihály - (1988) - Hátvéd
2016--2018:. Hapoél Beér-Seva – 63 meccs - 1 gól

Lencse László - (1988) - Csatár
2012--2013:. Hapoél Kiryat Shmona - 12 meccs - 4 gól

Márton Gábor - (1966) - Középpályás
1995--1996:. Hapoél Kfar-Saba - 38 meccs - 5 gól
1996--1998:. Hapoél Petah-Tikva - 56 meccs - 5 gól
1998--1999:. Hapoél Tel-Aviv - 14 meccs - 2 gól
1999--2000:. Hapoél Le-Zion - 13 meccs - 3 gól

Mészöly Géza - (1967) - Hátvéd
1998--1999:. Ironi Ashdod FC - 32 meccs - 1 gól

Nyilas Elek - (1969) - Középpályás
2003--2007:. Maccabi Tel-Aviv - 20 meccs - 2 gól
1999--2003:. MC Ashdod – 102 meccs – 21 gól

Pisont István - (1970) - Középpályás
1995--1998:. Beitar Jerusalem FC - 69 meccs - 26 gól
1999--2002:. Hapoél Tel-Aviv - 88 meccs - 11 gól
2002--2003:. MC Ashdod - 12 meccs - 2 gól
2003--2004:. Bné Jehuda Tel-Aviv - 16 meccs - 2 gól

Priskin Tamás - (1986) - Csatár
2014--2015:. Maccabi Haifa - 11 meccs - 1 gól 

Sallai Tibor - (1969) - Középpályás
1995--1996:. Hapoel Beit Shan FC - 28 meccs - 2 gól

Sallói István - (1966) - Csatár
1994--1999:. Beitar Jerusalem FC - 116 meccs - 59 gól
1999--2000:. Maccabi Herzelya - 47 meccs - 12 gól

Sándor Tamás - (1974) - Középpályás
1998--2002:. Beitar Jerusalem FC - 115 meccs - 25 gól

Sebők Vilmos - (1973) - Hátvéd
2003--2004:. Maccabi Nazareth FC - 16 meccs - 1 gól

Somogyi József - (1968) - Középpályás
1999--2000:. Hapoél Kfar-Saba - 35 meccs - 2 gól

Szanyó Károly - (1973) - Középpályás
2000--2001:. Ironi Kirjat Ata FC - 17 meccs - 3 gól

Tomka János - (1967) - Hátvéd
2000--2001:. Hapoél Ashkelón FC - 15 meccs 

Véber György - (1969) - Középpályás
1995--1996:. Hapoél Haifa FC - 13 meccs

Végh Zoltán - (1971) - Kapus
1995--1996:. Hapoél Haifa FC - 30 meccs

Vezér Ádám - (1974) - Kapus
2000--2001:. Maccabi Tel-Aviv - 14 meccs
2001--2002:. Beitar Beér-Seva FC - 17 meccs
 

Jugoszlávia - (10. Játékos)

Árok Ferenc - (1932) - Középpályás
1950--1960:. FK Jedinstvo - 225 meccs - 5 gól

Borsó János - (1953) - Középpályás
1985--1986:. FK Vojvodina Novi Sad - 24 meccs - 2 gól

Dárdai Pál - (1951) - Középpályás
1985--1986:. FK Vojvodina Novi Sad - 11 meccs - 1 gól

Nagy Albert - (1974) - Középpályás
1992--1996:. Partizan Beograd - 121 meccs - 9 gól
2002--2007:. Partizan Beograd - 102 meccs - 5 gól
2007--2009:. Cukaricki Beograd - 32 meccs - 2 gól

Pálfi Béla - (1923) - Középpályás
1941--1944:. NAK Novi Sad - 83 meccs - 27 gól
1945--1948:. Partizan Beograd - 38 meccs - 5 gól
1948--1953:. Crevena Zvezda - 73 meccs - 5 gól
1953--1955:. Spartak Subotica - 38 meccs - 7 gól

Puhalak Antal - (1963) - Csatár
1985--1990:. Spartak Subotica - 112 meccs - 25 gól
1991--1992:. FK Vojvodina Novi Sad - 18 meccs - 3 gól
1992--1994:. Spartak Subotica - 20 meccs - 4 gól
1995--2000:. Spartak Subotica - 61 meccs - 16 gól

Siflis Géza - (1907) - Kapus
1927--1928:. SAD Subotica - 30 meccs

Szabó Zoltán - (1972) - Hátvéd
1992--1996:. FK Vojvodina Novi Sad - 114 meccs - 2 gól
1996--2000:. FK Partizan Beograd - 68 meccs - 2 gól

Szekeres István - (1937) - Hátvéd
1958--1967:. FK Vojvodina Novi Sad - 174 meccs - 12 gól

Takács Szilveszter - (1940) - Csatár
1958--1967:. FK Vojvodina Novi Sad - 207 meccs - 67 gól

 

Kanada - (4. Játékos)

Czibor Zoltán - (1927) - Csatár
1963--1964:. Primo Hamilton FC - 20 meccs - 2 gól

Hanek János - (1937) - Középpályás
1967--1968:. Vancouver Royals FC - 12 meccs - 3 gól

Kubala László - (1927) - Csatár
1966--1967:. Toronto Falcons FC - 19 meccs - 5 gól

Lipták György - (1937) - Hátvéd
1969--1970:. Vancouver Royals FC - 12 meccs  

 

Katar - (1. Játékos)

Németh Krisztián - (1989) - Csatár
2016--2017:. Al-Gharafa FC - 21 meccs - 13 gól

 

Kazahsztán - (4. Játékos)

Elek Ákos - (1988) - Középpályás
2017--2018:. Kajrat Almati FK - 30 meccs

Eppel Márton - (1991) - Csatár
2018--2019:. Kajrat Almati FK - 41 meccs - 19 gól

Hidi Patrik - (1990) - Középpályás
2018--2019:. Jertis Pavlodar FK - 18 meccs - 2 gól

Kleinheisler László - (1994) - Középpályás
2017--2019:. Astana FK - 48 meccs - 4 gól 

 

Kína - (6. Játékos)

Guzmics Richárd - (1987) - Hátvéd
2017--2018:. Jenpien Funde - 21 meccs - 1 gól

Elek Ákos - (1988) - Középpályás
2015--2016:. Csangcsun Jataj - 27 meccs - 2 gól

Huszti Szabolcs - (1983) - Középpályás
2017--2018:. Csangcsun Jataj - 18 meccs - 4 gól

Kádár Tamás - (1990) - Hátvéd
2020--2021:. Santung Lüneng - 15 meccs 
2021--2022:. Tiencsin Tiger - 16 meccs

Kenesei Krisztián - (1977) - Csatár
2003--2006:. Bejing Guoan - 46 meccs - 16 gól

Kovács Zoltán (1973) - Csatár
1994--1995:. Sencsen Csienlipao - 11 meccs - 3 gól

 

Kolumbia - (4. Játékos)

Sárosi Béla - (1919) - Fedezet
1950--1951:. Atletico Junior Barranquilla - 17 meccs

Marik György - (1924) - Csatár
1951--1952:. Deportivo Samarios - 20 meccs - 7 gól
1952--1953:. Santa Fé DF - 22 meccs - 8 gól

Szőke László - (1930) - Csatár
1950--1952:. Atletico Junior Barranquilla - 33 meccs - 10 gól

Zsengellér Gyula - (1915) - Csatár
1951--1953:. Deportivo Samarios - 37 meccs - 23 gól
 

Lengyelország - (12. Játékos)

Guzmics Richárd - (1987) - Hátvéd
2014--2017:. Wisla Kraków SA - 65 meccs - 1 gól

Gyurcsó Ádám - (1991) - Középpályás
2016--2017:. Pogon Szczecin MK - 68 meccs - 9 gól

Holman Dávid - (1993) - Csatár
2015--2016:. Lech Poznan KS - 11 meccs - 2 gól 

Kádár Tamás - (1990) - Hátvéd
2015--2017:. Lech Poznan KS - 54 meccs

Kecskés Ákos - (1996) - Hátvéd
2017--2018:. Terman Nieciecza LK - 13 meccs 
2017--2018:. Korona Kielce LK - 4 meccs

Litauszki Róbert - (1990) - Hátvéd
2017--2018:. Cracóvia Kraków SK - 8 meccs

Lovrencsics Gergő - (1988) - Középpályás
2012--2016:. Lech Poznan KS - 122 meccs - 20 gól

Mervó Bence - (1995) - Középpályás
2016--2017:. Slask Worclaw SK - 21 meccs - 4 gól 

Nagy Dominik - (1995) - Középpályás
2017--2020:. Legia Warszawa SS - 60 meccs - 11 gól 

Nikolics Nemanja - (1987) - Csatár
2015--2016:. Legia Warszawa SS - 56 meccs - 40 gól

Tamás Márk - (1993) - Hátvéd
2020--2022:. Slask Worclaw SK - 26 meccs - 1 gól

Vayer Gábor - (1977) - Csatár
2008--2010:. LKS Lódz  - 25 meccs - 2 gól 

 

Malajzia - (3. Játékos)

Bücs Zsolt - (1963) - Középpályás
1992--1993:. Selangor FC - 21 meccs
1997--1998:. Pahang FC - 18 meccs

Disztl Péter - (1960) - Kapus
1992--1993:. Selangor FC - 22 meccs

Répási László - (1966) - Csatár
1997--1999:. Parak FC - 33 meccs - 31 gól
 

Málta - (3. Játékos)

Kecskés Zsolt - (1996) - Középpályás
2015--2016:. Pieta Hotspurs FC - 18 meccs
2016--2017:. Naxxar Lions FC - 20 meccs

Lovász Ferenc - (1967) - Csatár
1996--1997:. St Patrick FC - 22 meccs - 6 gól
1997--1998:. Valletta FC - 20 meccs - 4 gól

Tarlósi István - (1968) - Kapus
1993--1994:. Sliema Wanderers FC - 20 meccs  
 

Mexikó - (3. Játékos)

Czintalán Iván - (1920) - Csatár
1948--1949:. Club América - 24 meccs - 4 gól
1949--1950:. CD Guadalajara - 25 meccs - 5 gól

Kádas István - (1920) - Hátvéd
1948--1949:. Club América - 25 meccs 
1949--1950:. AC Toluca - 25 meccs 

Marik György - (1924) - Csatár
1954--1955:. CF Irapuato - 24 meccs - 4 gól
1955--1956:. AC León - 25 meccs - 5 gól
 

Németország - (62. Játékos)

Bajner Bálint - (1990) - Csatár
2012--2014:. Borussia Dortmund - 1 meccs 
2012--2014:. Borussia Dortmund II - 54 meccs - 10 gól

Bódog Tamás - (1970) - Hátvéd
1994--2000:. SSV Ulm - 155 meccs - 18 gól
2000--2006:. FSV Mainz - 100 meccs - 7 gól

Csernai Pál - (1932) - Fedezet
1956--1958:. Karslruher SC - 36 meccs - 6 gól
1959--1965:. Stuttgarter Kickers - 113 meccs - 11 gól

Dárdai Márton - (2002) - Hátvéd
2020--2022:. Hertha BSC Berlin - 25 meccs 

Dárdai Pál - (1976) - Középpályás
1997--2011:. Hertha BSC Berlin - 372 meccs - 20 gól

Dárdai Palkó - (1999) - Középpályás
2017--2020:. Hertha BSC Berlin - 9 meccs 

Détári Lajos - (1963) - Középpályás
1987--1988:. Eintracht Frankfurt - 35 meccs - 12 gól

Disztl Péter - (1960) - Kapus
1990--1991:. Rot Weiss Erfurt - 24 meccs
1991--1992:. VFB Leipzig - 21 meccs
1992--1993:. FC Brandenburg - 17 meccs

Dombi Tibor - (1973) - középpályás
1999--2000:. Eintracht Frankfurt - 15 meccs 

Dragóner Attila - (1974) - Hátvéd
1998--2000:. Fortuna Köln SC - 42 meccs - 2 gól

Farkasházy László - (1968) - Középpályás
1989--1990:. VFL Bochum - 8 meccs 

Fazekas Árpád - (1930) - Kapus
1957--1961:. FC Bayern München - 100 meccs
1961--1962:. KSV Hessen - 18 meccs

Gulácsi Péter - (1990) - Kapus
2015--2022:. RB Leipzig - 205 meccs

Hajdú Attila - (1971) - Kapus
1998--2000:. Fortuna Köln SC - 11 meccs 

Hajnal Tamás - (1981) - Középpályás
1998--2004:. FC Schalke 04 - 11 meccs - 1 gól
2006--2007:. FC Kaiserslautern - 32 meccs - 7 gól
2007--2008:. Karlsruher SC - 32 meccs - 8 gól
2008--2011:. Borussia Dortmund - 51 meccs - 5 gól
2011--2013:. VFB Stuttgart - 66 meccs - 6 gól
2013--2014:. FC Ingolstadt - 11 meccs - 1 gól

Hajszán Gyula - (1961) - Középpályás
1990--1992:. MSV Duisburg - 37 meccs - 2 gól 
1992--1993:. FC Tennis Berlin - 4 meccs

Hanek János - (1937) - Középpályás
1957--1958:. Entracht Frankfurt FC - 11 meccs 
1958--1960:. Stuttgarter Kickers FC - 21 meccs

Hirzer Ferenc - (1902) - Csatár
1923--1924:. Union Altona - 15 meccs - 10 gól
1924--1925:. Hamburger SV - 22 meccs - 14 gól

Horváth Ferenc - (1973) - Csatár
2000--2001:. Energie Cottbus - 10 meccs - 1 gól

Hrutka János - (1974) - Hátvéd
1998--2000:. FC Kaiserslautern - 20 meccs - 1 gól

Huszti Szabolcs - (1983) - Középpályás
2006--2009:. Hannover SV - 82 meccs - 17 gól
2012--2014:. Hannover SV - 52 meccs - 19 gól
2016--2017:. Eintracht Frankfurt - 30 meccs - 4 gól

Kalmár Zsolt - (1995) - Középpályás
2014--2015:. RB Leipzig - 35 meccs - 4 gól
2015--2016:. FSV Frankfurt - 12 meccs - 2 gól

Kecskés Zoltán - (1965) - Középpályás
1996--1997:. FC Saarcbrücken - 14 meccs

Keresztes Gábor - (1937) - Középpályás
1957--1961:. FC Saarcbrücken - 24 meccs

Király Gábor - (1976) - Kapus
1997--2004:. Hertha BSC Berlin - 207 meccs
2009--2014:. 1860 München FC - 170 meccs

Klausz László - (1971) - Csatár
1999--2002:. Waldhof Mannheim - 91 meccs - 31 gól

Kleinheisler László - (1994) - Középpályás
2016--2017:. Werder Bremen - 6 meccs
2016--2017:. SV Darmstadt - 12 meccs

Korcsmár Zsolt - (1989) - Hátvéd
2013--2016:. SV Greuther Fürth - 40 meccs 

Kottán György - (1946) - Középpályás
1975--1976:. Bayer Uerdingen FC - 10 meccs  

Lisztes Krisztián - (1976) - Középpályás
1997--2001:. VFB Stuttgart - 112 meccs - 12 gól
2001--2005:. Werder Bremen - 102 meccs - 9 gól
2005--2006:. Borussia Mönchgladbach - 10 meccs
2009--2010:. Hansa Rostock - 17 meccs - 1 gól

Lőw Zsolt - (1979) - Hátvéd
2002--2005:. Energie Cottbus - 79 meccs - 5 gól
2005--2006:. Hansa Rostock - 11 meccs
2006--2008:. TSG Hoffenheim - 40 meccs
2009--2011:. FSV Mainz - 40 meccs

Marozsán János - (1965) - Hátvéd
1996--1997:. FC Saarbrücken - 13 meccs

Mátyus János - (1974) - Hátvéd
2000--2002:. Energie Cottbus - 57 meccs - 5 gól

Megyeri Balázs - (1990) - Kapus
2016--2018:. SV Greuther Fürth - 40 meccs 

Nagy Antal - (1944) - Csatár
1974--1975:. Wuppertaler SV - 13 meccs - 3 gól
 
Novothny Soma - (1994) - Csatár
2020--2022:. VFL Bochum - 20 meccs - 3 gól 

Obitz Gábor - (1899) - Fedezet
1925--1926:. Holstein Kiel - 23 meccs 

Orbán Willi - (1992) - Hátvéd
2011--2015:. FC Kaiserslautern - 103 meccs - 8 gól
2015--2022:. RB Leipzig - 185 meccs - 17 gól

Petry Zsolt - (1966) - Kapus
2001--2002:. SC Paderborn - 7 meccs 
2002--2003:. SV Babelberg - 7 meccs 

Pisont István - (1970) - Középpályás
1998--1999:. Eintracht Frankfurt - 17 meccs

Popovics Sándor - (1939) - Hátvéd
1960--1963:. SV Greuther Fürth - 40 meccs 

Radoki János - (1972) - Hátvéd
1994--1995:. FC Augsburg - 11 meccs 
1995--1996:. TSV Vestenberg - 21 meccs 
1996--1999:. SPV Greuther Fürth - 85 meccs 
1999--2001:. SSV Ulm - 58 meccs 
2001--2004:. SCR Oberhausen - 24 meccs 

Radványi Miklós - (1968) - Középpályás
1994--1995:. FC Saarbrücken - 21 meccs - 3 gól

Sallai Roland - (1997) - Csatár
2018--2022:. SC Freiburg - 83 meccs - 14 gól

Schaffer Alfréd - (1893) - Csatár
1920--1921:. FC Nürnberg - 30 meccs - 24 gól
1921--1922:. Wacker München - 32 meccs - 25 gól

Schaffer András - (1999) - Csatár
2021--2022:. FC Union Berlin - 5 meccs  

Schultz Levente - (1977) - Középpályás
2007--2009:. Wacker Burghausen - 50 meccs - 3 gól

Sebők Vilmos - (1973) - Hátvéd
2000-2001:. Waldhof Mannheim - 15 meccs - 1 gól
2000-2001:. Energie Cottbus - 45 meccs - 3 gól

Sepsi László - (1986) - Hátvéd
2015--2018:. FC Nürnberg - 45 meccs

Simon Krisztián - (1991) - Középpályás
2015--2017:. TSV 1860 München - 11 meccs - 1 gól

Stieber Zoltán - (1988) - Középpályás
2009--2010:. TSV Koblenz - 38 meccs - 5 gól
2010--2011:. FC Alemannia Aachen - 34 meccs - 10 gól
2011--2012:. FSV Mainz - 8 meccs - 1 gól
2012--2014:. SP Greuther Fürth - 48 meccs - 12 gól
2014--2016:. Hamburger SV - 27 meccs - 3 gól
2016--2017:. Kaiserslautern FC - 19 meccs - 1 gól

Szabó Péter - (1899) - Szélső
1919--1920:. FC Nürnberg - 18 meccs  
1920--1923:. Eintracht Frankfurt - 56 meccs
1923--1924:. Chemnitzer BC - 22 meccs
1924--1925:. Wacker München - 21 meccs

Szabics Imre - (1981) - Csatár
2003--2005:. VFB Stuttgart - 55 meccs - 15 gól
2005--2006:. FC Köln - 11 meccs - 1 gól
2006--2007:. FV Mainz - 20 meccs - 2 gól
2007--2010:. FC Augsburg - 52 meccs - 8 gól

Szalai Ádám - (1987) - Csatár
2010--2013:. FSV Mainz - 80 meccs - 21 gól
2013--2014:. FC Schalke 04 - 28 meccs - 7 gól
2014--2015:. FC Hannover 96 - 16 meccs - 2 gól
2015--2019:. TSG Hoffenheim - 77 meccs - 11 gól
2019--2021:. FSV Mainz - 58 meccs - 4 gól  

Szélesi Zoltán - (1981) - Hátvéd
2004--2007:. Energie Cottbus - 65 meccs - 3 gól

Szoboszlai Dominik - (2000) - Középpályás
2021--2022:. RB Leipzig - 44 meccs - 8 gól

Szollár Krisztián - (1980) - Hátvéd
1999--2003:. FC Schalke 04 - 1 meccs 
2003--2004:. Rot Weiss Essen - 34 meccs
2005--2006:. SG Wattens - 13 meccs 
2006--2007:. SC Münster - 12 meccs
2007--2009:. SV Darmstadt - 46 meccs 
2009--2011:. SV Aschaffenburg - 37 meccs   

Sztáni István - (1937) - Csatár
1957--1959:. Eintracht Frankfurt - 36 meccs - 20 gól
1966--1968:. Eintracht Frankfurt - 20 meccs - 3 gól

Szűcs Lajos - (1973) - Kapus
1997--1998:. FC Kaiserslautern - 3 meccs

Tokody Tibor - (1980) - Középpályás
2004--2005:. RV Oberhausen - 32 meccs - 6 gól
2005--2006:. SV Wuppertaler - 22 meccs - 2 gól

Torghelle Sándor - (1982) - Csatár
2007--2008:. Carl Zeiss Jena - 27 meccs - 8 gól
2008--2010:. Augsburg FC - 24 meccs - 3 gól
2010--2011:. Fortuna Düsseldorf - 18 meccs - 3 gól

Tököli Attila - (1975) - Csatár
2004--2005:. FC Köln - 4 meccs

Varga József - (1988) - Középpályás
2012--2013:. SV Greuther Fürth - 6 meccs  

Varga Zoltán - (1945) - Csatár
1970--1972:. Hertha BSC Berlin - 38 meccs - 10 gól
1974--1977:. Borussia Dortmund - 51 meccs - 10 gól
1977--1978:. FC Augsburg - 8 meccs - 1 gól

Vincze Ottó - (1974) - Középpályás
1999--2001:. Waldhof Mannheim - 48 meccs - 10 gól
2001--2002:. Energie Cottbus - 14 meccs - 2 gól

Zele Gábor - (1954) - Középpályás
1976--1978:. FSV Frankfurt - 28 meccs - 1 gól
1978--1986:. SC Freiburg - 104 meccs - 4 gól

 

Norvégia - (4. Játékos)

Korcsmár Zsolt - (1989) - Hátvéd
2010--2013:. SK Brann Bergen - 79 meccs - 7 gól

Kovács Péter - (1978) - Csatár
2002--2004:. IL Tromsö - 46 meccs - 24 gól
2004--2006:. FK Viking Stavanger - 29 meccs - 16 gól
2006--2008:. IF Stromsgödest - 41 meccs - 20 gól
2008--2011:. IK Odd Grenland - 93 meccs - 60 gól
2011--2015:. IF Stromsgödest - 86 meccs - 32 gól
2015--2016:. IF Sarpsborg - 21 meccs - 7 gól
2016--2017:. IF Sandefjord - 28 meccs - 8 gól
2017--2018:. FC Arendal - 11 meccs - 2 gól

Szekeres Tamás - (1972) - Hátvéd
2005--2006:. IL Tromsö - 25 meccs - 1 gól
2006--2007:. FK Frederikstad - 12 meccs

Tóth Mihály - (1974) - Csatár
2005--2007:. FK Frederikstad - 30 meccs - 8 gól


Olaszország - (55. Játékos)

Adorján Krisztián - (1993) - Középpályás
2014--2015:. AC Novara Calcio - 35 meccs - 2 gól
2018--2020:. AC Virtus Etnella - 32 meccs - 1 gól   

Amsel Ignác - (1899) - Kapus 
1925--1927:. AC Ancona - 30 meccs 

Bajner Bálint - (1990) - Csatár
2011--2012:. FC Sulmona - 18 meccs - 11 gól
2016--2017:. FC Modena - 16 meccs - 1 gól 

Balogh Norbert - (1996) - Csatár
2016--2018:. US Palermo - 26 meccs 

Bánás József - (1894) - Fedezet
1924--1926:. AC Milan - 40 meccs - 2 gól

Biri János - (1901) - Kapus
1925--1927:. AC Padova – 35 meccs

Bognár Zsolt - (1979) - Hátvéd
2007--2008:. AC Frosinone Calcio - 13 meccs 
2008--2009:. AC Lanciano Virtolo - 20 meccs 

Bukovi Márton - (1903) - Fedezet
1925--1926:. Alba Roma - 30 meccs
 
Détári Lajos - (1963) - Középpályás
1990--1992:. FC Bologna - 42 meccs - 14 gól
1992--1993:. AC Ancona - 32 meccs - 11 gól
1993--1994:. FC Genoa - 8 meccs - 1 gól

Engel Vilmos - (1894) - Csatár
1929--1930:. US Lecce - 22 meccs - 3 gól
1930--1931:. FC Genoa - 20 meccs - 4 gól
1931--1932:. FC Modena - 17 meccs - 2 gól 

Erbstein Ernő - (1898) - Fedezet
1924--1925:. US Fiumana - 28 meccs
1925--1926:. AC Vicenza - 30 meccs

Fekete Árpád - (1921) - Csatár
1946--1948:. AC Como Calcio - 38 meccs - 13 gól
1948--1949:. AC Pro Sesto - 25 meccs - 14 gól
1949--1950:. US Ferrara - 13 meccs - 2 gól
1950--1951:. AC Cosenza - 28 meccs - 4 gól
1951--1952:. US Cagliari Calcio - 20 meccs - 4 gól

Feczesin Róbert - (1986) - Csatár
2007--2012:. US Brescia Calcio - 83 meccs - 11 gól
2011--2013:. AC Ascoli Calcio - 58 meccs - 15 gól

Filkor Attila - (1988) - Középpályás
2007--2008:. FC Internazionale - 8 meccs
2008--2009:. FC Grosseto - 14 meccs
2008--2009:. US Sassuolo - 15 meccs
2009--2010:. AS Gallipoli - 14 meccs 
2011--2012:. US Triestina - 26 meccs - 2 gól
2011--2012:. AS Livorno - 26 meccs
2012--2013:. AS Bari - 14 meccs
2012--2013:. FC Pro Vercelli - 11 meccs
2013--2014:. US Avellino - 11 meccs

Forgács Dávid - (1995) - Hátvéd
2015--2016:. AC Pisa - 12 meccs
2016--2017:. AC Ancona - 24 meccs  

Garics György - (1984) - Hátvéd
2006--2008:. SSC Napoli - 39 meccs - 1 gól
2008--2010:. BC Atalanta  - 65 meccs - 1 gól
2010--2015:. FC Bologna - 102 meccs - 2 gól

Gencsy Dezső - (1897) - Csatár
1925--1926:. FC Tortona - 22 meccs - 3 gól 
1926--1927:. FC Genoa - 20 meccs - 3 gól

Hajós Árpád - (1902) - Fedezet
1925--1926:. AC Reggiana – 27 meccs
1926--1927:. FC Bologna – 28 meccs
1927--1928:. AC Milan – 30 meccs

Hirzer Ferenc - (1902) - Csatár
1925--1927:. Juventus FC - 43 meccs - 50 gól

Horváth András - (1980) - Középpályás
2007--2008:. Gallipoli Calcio - 12 meccs - 2 gól 

Hrotkó János - (1922) - Csatár
1947--1949:. AS Bari - 60 meccs - 6 gól
1949--1950:. AC Pro Sesto - 22 meccs - 3 gól

Kaszás László - (1938) - Csatár
1961--1962:. AC Venezia - 11 meccs - 3 gól

Kenesei Krisztián - (1977) - Csatár
2007--2008:. US Avellino - 22 meccs - 8 gól

Kertész Géza - (1894) - Csatár
1924--1926:. AC Spezia Calcio - 38 meccs - 7 gól

Kincses Mihály - (1917) - Csatár
1946--1947:. AS Atalanta Bergamo - 22 meccs - 9 gól
1947--1948:. FC Juventus  - 24 meccs - 5 gól
1948--1949:. AS Bari - 32 meccs - 5 gól
1949--1952:. AC Lucchese - 61 meccs - 25 gól 
1952--1954:. AC Salernitana - 32 meccs - 8 gól

King József - (1891) - Fedezet
1920--1921:. AC Udinese  - 12 meccs 
1921--1925:. SC Pisa - 50 meccs 
1925--1926:. US Livorno - 20 meccs 
1926--1927:. AC Fortitudo Roma - 21 meccs  
1927--1930:. FC Modena - 37 meccs

Koman Vladimir - (1989) - Középpályás
2005--2012:. UC Sampdoria - 37 meccs - 1 gól
2008--2009:. AS Avellino - 28 meccs - 4 gól
2009--2010:. AS Bari - 18 meccs - 2 gól

Kubala László - (1927) - Csatár
1949--1950:. Pro Patria Calcio - 16 meccs - 9 gól

Laczkó Zsolt - (1986) - Középpályás
2011--2014:. UC Sampdoria - 36 meccs
2012--2013:. Vicenza Calcio - 14 meccs
2013--2014:. Padova Calcio - 15 meccs

Ligeti Jenő - (1905) - Hátvéd
1925--1926:. US Lucchese - 20 meccs 
1926--1929:. SS Lazio - 37 meccs

Mike Mayer István - (1924) - Csatár
1947--1950:. FC Bologna - 77 meccs - 41 gól
1950--1951:. AC Lucchese - 23 meccs - 13 gól
1951--1952:. SSC Napoli - 22 meccs - 8 gól
1952--1954:. FC Bologna - 39 meccs - 12 gól 
1954--1955:. FC Genoa - 16 meccs - 2 gól

Nagy Ádám - (1995) - Középpályás
2016--2019:. FC Bologna - 51 meccs - 1 gól 
2021--2022:. AC Pisa Calcio - 37 meccs

Nagy Gyula - (1924) - Csatár
1949--1951:. AC Fiorentina - 16 meccs - 6 gól

Nehadoma János - (1901) - Csatár
1925--1927:. AC Pistoiese - 37 meccs - 34 gól
1930--1932:. AC Pistoiese - 17 meccs - 7 gól
1932--1933:. AS Livorno - 31 meccs - 28 gól
1933--1936:. AC Fiorentina - 58 meccs - 18 gól 

Novothny Soma - (1994) - Csatár
2013--2014:. AC Pagnanese - 24 meccs - 2 gól 
2013--2014:. FC Mantova - 13 meccs - 1 gól
2014--2015:. FC Südtirol - 18 meccs - 4 gól

Nyers István - (1924) - Csatár
1948--1954:. FC Internazionale - 184 meccs - 135 gól
1954--1956:. AS Roma - 54 meccs - 20 gól
1958--1960:. UC Lecco Calcio - 36 meccs - 11 gól
1960--1961:. US Valdagno Calcio - 16 meccs - 6 gól

Olajkár Sándor - (1918) - Csatár 
1946--1947:. BC Atalanta Bergamo - 16 meccs - 3 gól
1947--1948:. US Lecco Calcio - 14 meccs - 2 gól

Polgár Gyula - (1910) - Fedezet
1947--1948:. AC Magenta - 30 meccs

Rajczi Péter - (1981) - Csatár
2007--2008:. AC Pisa Calcio - 12 meccs - 1 gól

Rudolf Gergely - (1985) - Csatár
2010--2011:. FC Genoa - 12 meccs - 1 gól
2011--2012:. AS Bari - 13 meccs - 2 gól

Sallai Roland - (1997) - Csatár
2016--2017:. US Palermo - 21 meccs - 1 gól

Sárosi Béla - (1919) - Fedezet
1946--1949:. FC Bologna - 75 meccs - 5 gól
1949--1950:. AS Bari - 21 meccs - 2 gól

Sternberg László - (1905) - Védő
1925--1926:. US Novese - 28 meccs 
1926--1927:. SG Andrea Doria - 28 meccs 

Szőke László - (1930) - Csatár
1949--1950:. AS Fanfulla Lodi - 22 meccs - 5 gól
1952--1955:. AC Udinese - 66 meccs - 9 gól
1955--1960:. AC Triestina - 158 meccs - 10 gól
1960--1961:. AC Brescia - 27 meccs - 4 gól 
1961--1962:. AC Triestina - 27 meccs - 2 gól

Tóth Gyula - (1920) - Fedezet
1947--1950:. AC Lucchese - 55 meccs - 5 gól
1950--1951:. AS Modena - 15 meccs - 5 gól

Varga Roland - (1990) - Csatár
2010--2011:. US Foggia - 21 meccs - 3 gól

Vaskó Tamás - (1984) - Hátvéd
2008--2009:. US Avellino - 30 meccs - 2 gól 

Vass Ádám - (1988) - Középpályás
2007--2012:. US Brescia Calcio - 130 meccs - 3 gól

Vécsei Bálint - (1993) - Középpályás
2015--2016:. US Lecce - 19 meccs - 1 gól

Vincze István - (1967) - Csatár
1988--1990:. US Lecce - 32 meccs - 4 gól

Viola József - (1896) - Fedezet
1922--1923:. FC Firenze - 22 meccs
1923--1924:. AC Spezia Calcio - 24 meccs
1924--1927:. FC Juventus - 56 meccs - 4 gól
1928--1929:. FC Internazionale - 22 meccs - 2 gól
1929--1930:. FC Juventus - 21 meccs
1930--1931:. BC Atalanta Bergamo - 20 meccs

Vörös Mihály - (1920) - Csatár
1947--1953:. AS Bari - 107 meccs - 40 gól

Weisz Árpád - (1896) - Hátvéd
1924--1925:. AC Padova Calcio - 25 meccs
1925--1926:. FC Internazionale - 24 meccs

Winkler Róbert – (1900) – Csatár
1924--1926:. AC Modena - 31 meccs - 20 gól
1926--1927:. US Livorno - 15 meccs - 5 gól

Zsengellér Gyula - (1915) - Csatár
1947--1949:. AS Roma - 34 meccs - 10 gól
1949--1950:. AS Ancona - 30 meccs - 8 gól

 

Oroszország - (8. Játékos)

Dzsudzsák Balázs - (1986) - középpályás
2011--2012:. Anzsi Mahalacska - 8 meccs
2012--2015:. Dinamo Moskva - 89 meccs - 14 gól

Gaál Miklós - (1981) - Hátvéd
2007--2010:. Amkar Perm FK - 58 meccs
2011--2012:. Volga Nizsnij Novgorod FK - 6 meccs   

Huszti Szabolcs - (1983) - Középpályás
2009--2012:. Zenit Sankt-Peterburg - 58 meccs - 8 gól  

Kecskés Ákos - (1996) - Hátvéd
2021--2022:. Volga Nizsnij Novgorod FK - 20 meccs - 1 gól

Koman Vladimir - (1989) - Középpályás
2012--2013:. FK Krasnodar - 26 meccs - 1 gól
2013--2014:. FK Ural Jekatyerinburg - 17 meccs - 1 gól

Priskin Tamás - (1986) - Csatár
2012--2013: FKA Vlagyikavkaz - 36 meccs - 14 gól

Sáfár Szabolcs - (1974) - Kapus
2003--2004:. FK Spartak Moskva - 14 meccs

Saláta Kornél - (1985) - Hátvéd
2011--2013:. FK Rostov - 59 meccs - 4 gól
2013--2014:. FK Tom Tomsk - 9 meccs - 1 gól

 


Portugália - (22. Játékos)

Biri János - (1901) - Kapus
1932--1935:. Boavista FC – 45 meccs

Bobál Gergely - (1995) - Csatár
2020--2021:. SC Maritimo Madeira - 4 meccs 

Buzsáky Ákos - (1982) - Középpályás
2002--2003:. FC Porto - 6 meccs
2003--2004:. FC Académica Coimbra - 11 meccs - 1 gól

Dragóner Attila - (1974) - Hátvéd
2004--2006:. Vitoria Guimaraes FC - 47 meccs - 4 gól

Fehér Miklós - (1979) - Csatár
1998--2002:. FC Porto - 16 meccs - 2 gól
1999--2000:. SC Salgueiros - 15 meccs - 5 gól
2000--2001:. Sporting Braga - 26 meccs - 14 gól
2002--2004:. SL Benfica Lisboa - 28 meccs - 7 gól 

Gaál Miklós - (1981) - Hátvéd
2006--2007:. SC Maritimo Madeira - 4 meccs   

Gyánó Szabolcs - (1980) - Csatár
2006--2008:. FC Académica Coimbra - 26 meccs - 5 gól
2008--2009:. SC Beira Mar Aveiro - 14 meccs - 2 gól

Horváth Ferenc - (1973) - Csatár
2003--2004:. GD Estoril Praia - 12 meccs - 3 gól

Hrotkó János - (1922) - Csatár
1953--1955:. Sporting Lisboa CP - 28 meccs - 7 gól
1955--1956:. Covilha SC - 23 meccs - 7 gól

Jeny Rudolf - (1901) - Csatár
1932--1934:. Sporting Lisboa CP - 24 meccs - 4 gól

Katzirz Béla - (1953) - Kapus
1983--1986:. Sporting Lisboa CP - 38 meccs
1986--1989:. Vitoria Setubal SC - 36 meccs

Lipcsei Péter - (1972) - Középpályás
1995--1998:. FC Porto - 36 meccs - 6 gól
1996--1997:. SC Espinho - 10 meccs - 1 gól

Mészáros Ferenc - (1950) - Kapus
1981--1983:. Sporting Lisboa CP - 37 meccs  
1983--1984:. Farense SC - 20 meccs

Milinte Árpád - (1974) - Kapus
2004--2005:. Uniao Madeira FC - 18 meccs

Répási László - (1966) - Csatár
1995--1996:. SC Espinho - 21 meccs – 7 gól

Sárosi Béla - (1919) - Fedezet
1951--1952:. FC Porto - 17 meccs

Siska Mihály - (1906) - Kapus
1924--1934:. FC Porto - 150 mérkőzés

Szabó József - (1896) - Fedezet
1926--1929:. CD Nacional Madeira - 42 meccs
1929--1930:. CD Maritimo - 24 meccs
1930--1932:. FC Porto - 35 meccs

Szentes Lázár - (1955) - Középpályás
1987--1988:. Vitoria Setubal SC - 22 meccs
1988--1989:. FC Louletano - 24 meccs - 2 gól
1989--1990:. FC Quarteirense - 21 meccs

Vayer Gábor - (1977) - Csatár
2002--2004:. CD Santa Clara - 23 meccs - 3 gól
2004--2005:. CD Portosantanese - 16 meccs - 4 gól

Vincze István - (1967) - Csatár
1997--1999:. SC Campomaiorense - 33 meccs - 4 gól
1999--2000:. CD Santa Clara - 41 meccs - 19 gól


Románia - (25. Játékos)

Avar István - (1905) - Csatár
1925--1926:. FC UTA Arad - 26 meccs - 14 gól
1926--1928:. FC Brasov - 32 meccs - 15 gól
1937--1941:. FC Rapid Bucuresti - 69 meccs - 50 gól

Biró Gábor - (1945) - Csatár
1965--1976:. FC UTA Arad - 319 meccs - 45 gól

Biró Imre - (1958) - Csatár
1978--1983:. ASA Targu Mures - 163 meccs - 42 gól
1984--1985:. FC Politehnica Iasi - 49 meccs - 12 gól
1985--1990:. FC Universitatea Cluj - 141 meccs - 40 gól

Bodola Gyula - (1912) - Csatár
1930--1937:. Nagyváradi AC - 89 meccs - 52 gól
1937--1940:. Venus Bucuresti - 61 meccs - 47 gól
1940--1944:. Nagyváradi AC - 93 meccs - 45 gól

Bonyhádi László - (1923) - Csatár
1946--1949:. FC UTA Arad - 54 meccs - 80 gól

Böle Lukács - (1990) - Csatár
2014--2017:. CM Studentesc Iasi - 85 meccs - 19 gól

Bölöni László - (1953) - Középpályás
1970--1984:. ASA Targu Mures - 406 meccs - 68 gól
1984--1987:. FC Steaua Bucuresti - 97 meccs - 24 gól

Braun Kálmán - (1905) - Fedezet
1920--1932:. AMF Arad - 200 meccs
1934--1940:. Juventus Bucuresti - 150 meccs

Dobay István - (1909) - Fedezet
1926--1929:. Banatul Timisoara - 25 meccs - 1 gól
1930--1940:. Temesvári Kinizsi - 160 meccs - 4 gól

Fülöp István - (1990) - Középpályás
2009--2012:. FC Avantul Reghin - 50 meccs - 20 gól
2012--2017:. FC Botosani - 105 meccs - 31 gól

Hadnagy Attila - (1980) - Csatár
1998--2004:. SK Oltul Sepsi - 75 meccs - 51 gól
2004--2007:. FC Petrolul Ploiesti - 67 meccs - 28 gól
2007--2013:. FC Brasov - 106 meccs - 19 gól
2013--2016:. FC Botosani - 94 meccs - 28 gól
2016--2019:. SK Oltul Sepsi - 32 meccs - 27 gól

Jenei Imre - (1937) - Fedezet
1954--1956:. FC UTA Arad - 30 meccs
1957--1969:. FC Steaua Bucuresti - 255 meccs - 7 gól

Kovács István - (1920) - Fedezet
1938--1942:. Nagyváradi AC - 57 meccs
1942--1947:. Kolozsvári AC - 87 meccs
1947--1950:. CFR Cluj - 54 meccs
1950--1953:. Universitatea Cluj - 48 meccs

Kovács Miklós - (1911) - Szélső
1928--1931:. Banatul Timisoara - 27 meccs - 4 gól
1931--1938:. Nagyváradi AC - 97 meccs - 26 gól
1938--1940:. FC Ploiesti - 21 meccs - 8 gól
1940--1942:. Nagyváradi AC - 21 meccs - 3 gól

Lang Ádám - (1993) - Hátvéd
2018--2019. CFR Cluj - 25 meccs

Muzsnay Zsolt - (1965) - Középpályás
1983--1988:. FC Universitatea Cluj - 79 meccs - 11 gól
1988--1989:. FC Bihor Oradea - 31 meccs - 9 gól
1989--1990:. FC Steaua Bucuresti - 25 meccs - 1 gól

Schwartz Elek - (1908) - Hátvéd
1930--1932:. CA Timisoara - 24 meccs

Selymes Tibor - (1970) - Hátvéd
1987--1990:. FC Brasov - 64 meccs - 3 gól
1990--1993:. FC Dinamo Bucuresti - 83 meccs - 6 gól

Sepsi László - (1986) - Hátvéd
2004--2005:. Gaz Metan Medias - 25 meccs - 1 gól
2006--2007:. Glória Bistrita FC - 45 meccs
2010--2012:. Politehnica Timisoara - 55 meccs - 1 gól
2012--2014:. CFR Cluj - 30 meccs - 1 gól
2014--2015:. ASA Tirgu Mures - 45 meccs 

Szathmári Elek - (1903) - Kapus
1921--1935:. Kolozsvári AC - 300 meccs 

Szilágyi Lóránd - (1985) - Hátvéd
2004--2008:. TSA Targu Mures - 90 meccs - 2 gól
2008--2014:. ASA Targu Mures - 110 meccs - 3 gól
2014--2015:. Gaz Metan Medias - 15 meccs - 1 gól

Vass Ádám - (1988) - Középpályás
2012--2013:. CFR Cluj - 15 meccs

Vogl Imre - (1905) - Hátvéd
1924--1928:. Temesvári Kinizsi - 41 meccs - 21 gól
1929--1937:. Juventus Bucuresti - 106 meccs - 9 gól

Wetzer Rudolf - (1901) - Csatár
1920--1921:. Temesvári Kinizsi - 25 meccs - 7 gól
1922--1924:. Unirea Timisoara - 37 meccs - 8 gól
1930--1931:. Juventus Bucuresti - 24 meccs - 6 gól
1931--1935:. Ripensia Timisoara - 66 meccs - 8 gól
1935--1937:. Electrica Timisoara - 30 meccs - 4 gól


Skócia - (7. Játékos)
 
Balogh János - (1982) - Kapus
2008--2011:. Hearts Edinburgh FC - 35 meccs

Bogdán Ádám - (1987) - Kapus
2018--2019:. Hibernain Edinburgh FC - 25 meccs 

Kozma István - (1964) - Középpályás
1989--1992:. Dunfermline FC - 90 meccs - 8 gól

Mátyus János - (1974) - Hátvéd
2002--2003:. Hibernain Edinburgh FC - 17 meccs

Rósa Dénes - (1977) - Középpályás
2009--2010:. Hibernain Edinburgh FC - 12 meccs 

Vadócz Krisztián - (1985) - Középpályás
2007--2008:. Motherwell FC - 11 meccs - 1 gól

Varga Zoltán - (1945) - Csatár
1972--1973:. Aberdeen FC - 31 meccs - 15 gól


Spanyolország - (35. Játékos)

Aknai János - (1908) - Kapus 
1934--1935:. Valencia CF - 4 meccs 

Alberti József - (1911) - Kapus
1934--1936:. Real Madrid CF - 31 meccs
1938--1939:. Racing Ferrol CF - 12 meccs
1939--1941:. Celta Vigo - 34 meccs
1941--1942:. Granada CF - 15 meccs 

Beke János - (1936) - Csatár
1958--1960:. Real Valladolid - 21 meccs - 3 gól

Berkessy Elemér - (1905) - Fedezet
1934--1936:. FC Barcelona - 28 meccs - 3 gól

Bukrán Gábor - (1975) - Középpályás
1997--1998:. Cordoba CF - 29 meccs - 3 gól
1998--1999:. Xerez CD - 20 meccs - 2 gól

Csóka József - (1936) - Csatár
1958--1959:. Atletico Madrid - 6 meccs - 2 gól
1959--1960:. Real Mallorca - 12 meccs - 3 gól
1960--1961:. Hercules Alicante - 14 meccs - 3 gól
1961--1962:. Sabadell FC - 17 meccs - 4 gól- 3 gól
1962--1963:. Atletico Baleares - 18 meccs - 5 gól

Czibor Zoltán - (1927) - Csatár
1958--1961:. FC Barcelona - 44 meccs - 8 gól
1961--1962:  RCD Español - 18 meccs - 2 gól

Dajka László - (1959) - Középpályás
1988--1990:. UD Las Palmas - 82 meccs - 12 gól

Hidi Patrik - (1990) - Középpályás
2017--2018:. Real Oviedo CF - 14 meccs 

Hretzka Lipót - (1904) - Hátvéd
1923--1926:. Real Sociedad CF -- 32 meccs

Hrotkó János - (1922) - Csatár
1950--1952:. Real Zaragoza CF - 33 meccs - 14 gól

Ilku Péter - (1936) - Csatár
1957--1960:. Atletico Madrid - 26 meccs - 6 gól
1960--1961:. CD Condal - 24 meccs - 7 gól
1961--1963:. RCD Espanol - 17 meccs - 3 gól
1963--1964:. Cadiz CF - 7 meccs - 2 gól

Kaszás László - (1938) - Csatár
1960--1961:. Racing Santander - 19 meccs - 6 gól
1963--1965:. RCD Español - 21 meccs - 7 gól

Kocsis Sándor - (1927) - Csatár
1958--1966:. FC Barcelona - 180 meccs - 111 gól

Kubala László - (1927) - Csatár
1951--1961:. FC Barcelona - 350 meccs - 275 gól
1963--1965:. RCD Español - 29 meccs - 7 gól

Kuzman József - (1936) - Csatár
1958--1962:. Real Betis Sevilla - 68 meccs - 31 gól
1962--1964:. RCD Español - 34 meccs - 11 gól

Ladinszky Attila - (1949) - Csatár
1975--1978:. Real Betis Sevilla - 75 meccs - 36 gól

Limperger Zsolt - (1968) - Középpályás
1991--1993:. Real Burgos CF - 71 meccs - 9 gól
1994--1996:. Real Mallorca CF - 29 meccs - 2 gól

Molnár Balázs - (1977) - Középpályás
1999--2000:. RCD Español  - 4 meccs
2000--2001:. Elche CF - 6 meccs 

Müller Sándor - (1948) - Középpályás
1982--1983:. Hercules Alicante CF - 30 meccs - 3 gól

Nagy Albert - (1974) - Középpályás
1996--1998:. Real Betis Sevilla - 56 meccs - 1 gól
1998--2002:. Real Oviedo CF - 78 meccs - 1 gól 

Nagy András - (1923) - Csatár
1952--1955:. UD Las Palmas - 53 meccs - 11 gól 

Nagy Antal - (1944) - Csatár
1973--1974:. Hercules Alicante CF - 36 meccs - 9 gól

Nyers István - (1924) - Csatár
1957--1958:. FC Barcelona - 4 meccs - 1 gól
1957--1958:. CD Sabadell - 6 meccs - 2 gól

Pintér Ádám - (1988) - Középpályás
2010--2013:. Real Zaragoza CF - 48 meccs

Plattkó Ferenc - (1898) - Kapus
1923--1930:. FC Barcelona - 172 meccs
1930--1931:. Racing Madrid - 20 meccs

Puskás Ferenc - (1927) - Csatár
1958--1967:. Real Madrid CF - 374 meccs - 324 gól

Samu József - (1924) - Fedezet
1952--1953:. Real Zaragoza CF - 20 meccs 

Sárosi Béla - (1919) - Fedezet
1952--1953:. Real Zaragoza CF - 26 meccs

Scróth Lajos - (1960) - Csatár
1989--1990:. Cádiz CF - 10 meccs - 2 gól

Sepsi László - (1986) - Hátvéd
2008--2009:. Racing Santander CF - 24 meccs

Simon András - (1990) - Középpályás
2009--2010:. Córdoba CF - 9 meccs

Szalay Tibor - (1938) - Csatár
1958--1961:. Sevilla FC - 72 meccs - 25 gól
1961--1962:. FC Barcelona - 5 meccs - 2 gól
1963--1964:. Real Murcia CF - 12 meccs - 2 gól

Szendrei József - (1954) - Kapus
1987--1988:. Malaga CD - 37 meccs
1988--1992:. Cádiz CF - 122 meccs

Vadócz Krisztián - (1985) - Középpályás
2008--2011:. CA Osasuna - 75 meccs - 9 gól
2015--2016:. CD Alavés - 6 meccs



Svájc - (28. Játékos)

Bodonyi Béla - (1956) - Középpályás
1988--1992:. FC Bulle - 86 meccs - 12 gól
1992--1993:. FC Fribourg - 25 meccs - 2 gól

Bolla Bendegúz - (1999) - Hátvéd
2021--2022:. Grasshoppers Club Zürich - 23 meccs - 3 gól

Csernai Pál - (1932) - Fedezet
1958--1959:. La-Chaux-de-Fonds FC - 26 meccs
1965--1966:. Blau-Weeis Zürich FC - 25 meccs

Czibor Zoltán - (1927) - Csatár
1962--1963:. FC Basel - 22 meccs - 4 gól

Dajka László - (1959) - Középpályás
1990--1992:. Yverdon Sport FC - 44 meccs - 8 gól

Détári Lajos - (1963) - Középpályás
1994--1995:. Neuchatel Xamax - 38 meccs - 12 gól

Esterházy Márton - (1956) - Csatár
1989--1991:. FC Chénios - 30 meccs - 15 gól
1991--1992:. FC Bulle - 26 meccs - 12 gól

Fodor Imre - (1963) - Középpályás
1993--1994:. FC Sankt Gallen - 24 meccs - 3 gól

Holender Filip - (1994) - Középpályás
2019--2020:. FC Lugano - 29 meccs - 5 gól

Kecskés Ákos - (1996) - Hátvéd
2018--2021:. FC Lugano - 65 meccs - 2 gól 

Kovács Kálmán - (1965) - Csatár
1996--1997:. SR Delémont - 13 meccs - 4 gól

Kubala László - (1927) - Csatár
1966--1967:. FC Zürich - 12 meccs - 7 gól

Makai Dezső - (1938) - Középpályás
1958--1965:. Servette FC Genf - 111 meccs - 15 gól

Nagy Antal - (1956) - Hátvéd
1988--1992:. Yverdon Sport FC - 85 meccs - 2 gól

Nagy László - (1949) - Csatár
1983--1984:. Locarno FC - 28 meccs - 8 gól

Németh Valér - (1937) - Középpályás
1956--1974:. Servette FC Genf - 222 meccs - 17 gól 

Pásztor József - (1954) - Középpályás
1986--1987:. FC Winterthur - 23 meccs 

Pázmándy Péter - (1938) - Hátvéd
1957--1968:. Servette FC Genf - 188 meccs

Plattkó Ferenc - (1898) - Kapus
1932--1933:. FC Basel - 25 meccs

Pölöskei Gábor - (1960) - Csatár
1991--1993:. SR Delémont - 30 meccs - 5 gól

Sárosi Béla - (1919) - Fedezet
1953--1956:. FC Lugano - 40 meccs

Sallai Sándor - (1960) - Hátvéd
1990--1994:. SR Delémont - 85 meccs - 2 gól
1994--1995:. FC Cornol - 22 meccs

Szalai Ádám - (1987) - Csatár
2021--2022:. FC Basel - 17 meccs - 4 gól

Tiefenbach Tamás - (1972) - Csatár
1994--1997:. FC Sankt Gallen - 65 meccs - 30 gól

Vanczák Vilmos - (1983) - Hátvéd
2007--2016:. FC Sion - 294 meccs - 42 gól

Vécsei Bálint - (1993) - Középpályás
2016--2019:. FC Lugano - 55 meccs - 2 gól

Vincze Ottó - (1974) - Középpályás
1996--1997:. FC Sion - 10 meccs - 1 gól 

Volentik Béla - (1907) - Fedezet
1932--1933:. FC Kreuzlingen - 23 meccs
1933--1935:. FC La Chaux - 21 meccs


Svédország - (3. Játékos)

Ebedli Zoltán - (1953) - Középpályás
1987--1988:. SC Föreningen - 26 meccs - 3 gól
1989--1990:. IF Södertalje - 25 meccs - 1 gól

Jancsika Károly - (1955) - Hátvéd
1988--1990:. IF Södertalje - 30 meccs  

Rabóczki Balázs - (1978) - Kapus
2002--2003:. IFK Norrköping - 26 meccs

 

Szerbia - (2. Játékos)

Holender Filip - (1994) - Középpályás
2020--2022:. FK Partizan Beograd - 45 meccs - 12 gól 

Könyves Norbert - (1989) - Csatár
2005--2008:. FK Backa Topola - 40 meccs - 10 gól


Szlovákia - (25. Játékos)

Balogh Norbert - (1996) - Csatár
2021--2022:. DAC Dunajska Streda - 14 meccs - 2 gól 

Borbély Balázs - (1979) - Középpályás
1998--2000:. DAC Dunajska Streda - 28 meccs - 2 gól 
2000--2005:. FC Artmedia Bratislava - 165 meccs - 12 gól
2007--2008:. FC Petržalka Bratislava - 16 meccs - 2 gól 

Guzmics Richárd - (1987) - Hátvéd
2018--2019:. ŠK Slovan Bratislava - 5 meccs

Hahan János - (1998) - Csatár
2021--2022:. DAC Dunajska Streda - 18 meccs - 4 gól 

Holman Dávid - (1993) - Csatár
2017--2022:. ŠK Slovan Bratislava - 97 meccs - 26 gól 

Hornyák Zsolt - (1973) - Hátvéd
1991--1993:. ŠK Slovan Bratislava - 11 meccs
1993--1997:. MK Kosice - 95 meccs - 3 gól
1997--1999:. ŠK Slovan Bratislava - 54 meccs - 3 gól
1999--2001:. Inter Bratislava - 51 meccs - 3 gól
2002--2004:. ŠK Slovan Bratislava - 38 meccs - 1 gól

Kalmár Zsolt - (1995) - Középpályás
2017--2022:. DAC Dunajska Streda - 125 meccs - 34 gól

Keresztúri András - (1967) - Középpályás
1997--2000:. ŠK Slovan Bratislava - 47 meccs - 4 gól

Mervó Bence - (1995) - Középpályás
2017--2018:. DAC Dunajska Streda - 7 meccs - 1 gól 

Mészáros Karol - (1993) - Középpályás
2012--2013:. FC Zlaté Moravce - 12 meccs - 2 gól
2013--2016:. ŠK Slovan Bratislava - 86 meccs - 14 gól

Németh Krisztián - (1975) - Hátvéd
1995--2002:. DAC Dunajska Streda - 101 meccs - 8 gól
2002--2005:. MŠK Rimavská Sobota - 36 meccs - 2 gól
2006--2010:. DAC Dunajska Streda - 30 meccs - 2 gól 

Németh Szilárd - (1977) - Csatár
1994--1997:. ŠK Slovan Bratislava - 61 meccs - 25 gól
1997--1998:. FC Kosice - 37 meccs - 20 gól
1999--2001:. FK Inter Bratislava - 58 meccs - 40 gól 

Pinte Attilla - (1971) - Csatár
1991--1995:. DAC Dunajska Streda - 82 meccs - 12 gól
1996--2000:. FC Inter Bratislava - 128 meccs - 30 gól
2005--2006:. FC Artmedia Bratislava - 20 meccs - 2 gól
2008--2009:. DAC Dunajska Streda - 20 meccs - 2 gól

Pintér Attila - (1966) - Hátvéd
1992--1993:. DAC Dunajska Streda - 10 meccs - 3 gól  

Priskin Tamás - (1986) - Csatár
2015--2017:. ŠK Slovan Bratislava - 51 meccs - 22 gól

Radványi Miklós - (1968) - Középpályás
1991--1994:. DAC Dunajska Streda - 81 meccs - 29 gól
1995--1997:. FC Petržalka Bratislava - 31 meccs - 7 gól
1997--2000:. DAC Dunajska Streda - 84 meccs - 29 gól 

Regedei Csaba - (1983) - Hátvéd
2008--2009:. DAC Dunajska Streda - 20 meccs - 2 gól

Saláta Kornél - (1985) - Hátvéd
2005--2006:. Matador Puchov - 29 meccs - 4 gól
2006--2009:. FC Petrzalka Bratislava - 50 meccs - 8 gól
2009--2011:. FC Slovan Bratislava  - 47 meccs - 5 gól
2014--2017:. FC Slovan Bratislava - 48 meccs - 4 gól

Schaffer András - (1999) - Csatár
2020--2022:. DAC Dunajska Streda - 45 meccs - 5 gól 

Szabó Ottó - (1981) - Középpályás
2006--2007:. DAC Dunajska Streda - 13 meccs
2007--2009:. ŠK Slovan Bratislava - 40 meccs - 4 gól
2014--2015:. DAC Dunajska Streda - 38 meccs - 6 gól
  

Szarka Ákos - (1990) - Középpályás
2010--2012:. ŠK Slovan Bratislava - 32 meccs - 2 gól
2012--2013:. FC Petrezalka Bratislava - 30 meccs - 7 gól
2013--2017:. DAC Dunajska Streda - 64 meccs - 21 gól 

Telek András - (1970) - Hátvéd
1997--1998:. FC Kosice - 25 meccs

Vida Kristopher - (1995) - Középpályás
2016--2020:. DAC Dunajska Streda - 106 meccs - 27 gól

Vida Máté - (1996) - Középpályás
2018--2020:. DAC Dunajska Streda - 50 meccs - 2 gól


Szlovénia - (5. Játékos)

Futács Márkó - (1990) - Csatár
2021--2022:. NK Olimpija Ljubljana - 5 meccs - 1 gól

Kocsárdi Gergely - (1975) - Védő
2007--2008:. NK Nafta Lendva - 18 meccs - 1 gól

Koplárovics Béla - (1981) - Középpályás
2009--2010:. NK Nafta Lendva - 10 meccs - 1 gól

Sebők József - (1975) - Csatár
2007--2009:. NK Nafta Lendva - 46 meccs - 14 gól

Sztipánovics Barnabás - (1974) - Csatár
2000--2002:. NK Maribor - 43 meccs - 18 gól


Szovjetunió - (3. Játékos)

Rácz László - (1961) - Középpályás
1980--1981:. Karpati Lviv - 5 meccs
1981--1990:. Dinamo Kijev - 200 meccs - 28 gól

Medvigy Ferenc - (1943) - Középpályás
1960--1962:. Spartak Uzgorod - 22 meccs - 2 gól
1962--1972:. Dinamo Kijev – 243 meccs - 19 gól

Szabó József - (1940) - Középpályás
1957--1959:. Spartak Ungvar - 30 meccs - 10 gól
1959--1969:. Dinamo Kijev - 245 meccs - 42 gól
1970--1971:. Zorja Luhansk - 27 meccs - 6 gól
1971--1972:. Dinamo Moskva - 44 meccs - 3 gól  


Törökország - (18. Játékos)

Dzsudzsák Balázs - (1986) - Középpályás
2015--2016:. Bursaspor SK - 23 meccs - 3 gól

Feczesin Róbert - (1986) - Csatár
2018--2019:. Adanaspor SK - 20 meccs - 3 gól

Ferenczi István - (1977) - Csatár
2004--2005:. Rizespor FC - 15 meccs - 5 gól

Futács Márkó - (1990) - Csatár
2014--2016:. Mersin Yurdu FC - 30 meccs - 4 gól

Jenei Imre - (1937) - Fedezet
1969--1971:. Kayserispor SK - 30 meccs - 4 gól

Kabát Péter - (1977) - Csatár
2001--2002:. Göztepe Izmir SK - 12 meccs - 2 gól
2002--2003:. Denizlispor SK - 27 meccs - 2 gól

Kerekes Attila - (1954) - Hátvéd
1985--1987:. Bursaspor SK - 35 meccs 

Koman Vladimir - (1989) - Középpályás
2016--2018:. Adanaspor SK - 48 meccs - 3 gól

Kuzman József - (1936) - Csatár
1966--1969:. Besiktas JK - 54 meccs - 21 gól

Molnár Balázs - (1977) - Középpályás
2004--2006:. Ankaraspor FK  - 34 meccs

Otigba Kenneth - (1992) - Hátvéd
2016--2017:. Kasimpasa SK - 15 meccs - 1 gól

Szalai Attila - (1998) - Hátvéd
2021--2022:. Fenerbahce SK - 55 meccs - 4 gól 

Szalay Tibor - (1938) - Csatár
1966--1967:. Besiktas JK - 8 meccs

Petry Zsolt - (1966) - Kapus
1995--1996:. Genclerbirgli SK - 30 meccs

Sándor Tamás - (1974) - Középpályás
1997--1998:. Genclerbirgli SK - 15 meccs - 2 gól

Tóth Balázs - (1981) - Középpályás
2005--2006:. Malatyaspor SK - 47 meccs
2006--2007:. Erciyespor SK - 17 meccs

Varga József - (1954) - Hátvéd
1985--1987:. Denizlispor SK - 40 meccs

Varga Kevin - (1996) - Középpályás
2020--2021:. Kasimpasa SK - 51 meccs - 5 gól 


Ukrajna - (3. Játékos)

Bodnár László - (1979) - Hátvéd
2000--2004:. Dinamo Kijev - 51 meccs -3 gól

Farkas Balázs - (1988) - Középpályás
2006--2010:. Dinamo Kijev - 12 meccs - 1 gól

Kádár Tamás - (1990) - Hátvéd
2017--2019:. Dinamo Kijev - 66 meccs - 2 gól

 

Uruguay - (1. Játékos)

Vadócz Krisztián - (1985) - Középpályás
2020--2021:. CA Peñarol Montevideo - 25 meccs
2021--2022:. FC Wanderers Montevideo - 17 meccs 

 

USA - (28. Játékos)

Baráth Botond - (1992) - Hátvéd
2019--2020:. Sporting Kansas City - 20 meccs 

Benedek János - (1941) - Hátvéd
1968--1969:. Houston Stars FC - 20 meccs 
1969--1970:. Kansas City FC - 21 meccs 
1970--1973:. Dallas Tornado FC - 45 meccs

Eisenhoffer József - (1900) - Csatár
1926--1928:. Brooklyn Wanderers - 90 meccs - 32 gól
1928--1929:. Brooklyn Hakoah - 11 meccs - 4 gól
1929--1931:. Brooklyn Wanderers - 66 meccs - 16 gól

Erbstein Ernő - (1898) - Fedezet
1926--1928:. Brooklyn Wanderers - 60 meccs 

Fischer Lajos - (1902) - Kapus 
1926--1928:. Brooklyn Wanderers - 44 meccs 

Gazdag Dániel - (1996) - Csatár 
2021--2022:. Philadelphia Union - 63 meccs - 29 gól 

Guttman Béla - (1900) - Fedezet
1926--1929:. New York Giants - 85 meccs
1929--1930:. New York Hakoah - 21 meccs
1930--1931:. New York Soccer - 22 meccs
1931--1932:. New York All Stars - 50 meccs

Hanek János - (1937) - Középpályás
1968--1970:. Kansas City Spurs - 50 meccs - 2 gól   

Harsányi László - (1951) - Hátvéd
1978--1980:. San Diego Sockers - 38 meccs
1980--1981:. Rochester Lancers - 24 meccs

Hercegfalvi Zoltán - (1979) - Csatár
2009--2010:. Kansas City Wizards  - 10 meccs - 2 gól 

Horváth József - (1949) - Hátvéd
1978--1979:. Rochester Lancers - 29 meccs - 6 gól
1979--1980:. Washington Diplomats - 39 meccs - 12 gól
1980--1981:. San José Earthquikes - 27 meccs - 3 gól

Juhász István - (1945) - Középpályás
1976--1979:. San Diego Sockers - 43 meccs - 2 gól

Konrád Kálmán - (1896) - Szélső 
1926--1928:. Brooklyn Wanderers - 47 meccs - 7 gól  

Kű Lajos - (1948) - Középpályás
1980--1981:. Buffalo Stallions - 20 meccs - 5 gól

Lipták György - (1937) - Hátvéd
1970--1971:. Kansas City Spurs - 17 meccs

Nehadoma János - (1901) - Csatár
1927--1930:. Brooklyn Wanderers - 105 meccs - 72 gól

Németh Krisztián - (1989) - Csatár
2014--2016:. Sporting Kansas City - 28 meccs - 10 gól
2017--2018:. New England FC - 12 meccs - 2 gól
2018--2019:. Sporting Kansas City - 33 meccs - 9 gól
2019--2020:. Colombus Crew - 5 meccs - 1 gól

Nikolics Nemanja - (1987) - Csatár
2017--2019:. Chicago Fire - 104 meccs - 56 gól

Sallói Dániel - (1996) - Csatár
2016--2017:. Swope Park Rangers - 14 meccs - 5 gól
2017--2022:. Sporting Kansas City - 125 meccs - 35 gól

Schön Szabolcs - (2000) - Középpályás
2021--2022:. Dallas FC - 25 meccs - 2 gól

Schwarz Ernő - (1904) - Csatár
1926--1928:. New York Giants - 77 meccs - 20 gól
1928--1929:. New York Hakoah - 32 meccs - 11 gól
1929--1931:. Hakoah All Stars - 56 meccs - 14 gól
1931--1935:. New York Americans - 90 meccs - 22 gól 

Sternberg László - (1905) - Védő
1928--1929:. New York Hakoah - 29 meccs
1929--1932:. Brooklyn Hakoah - 57 meccs

Stieber Zoltán - (1988) - Középpályás
2017--2019:. DC United Washington - 28 meccs - 4 gól

Szalay Tibor - (1938) - Csatár
1967--1968:. Philadelphia Spartans - 23 meccs
1968--1969:. Houston Stars - 21 meccs - 7 gól
1969--1970:. Kansas City - 24 meccs - 6 gól
1970--1971:. Washington Darts - 22 meccs - 4 gól

Tóth Zoltán - (1955) - Kapus
1981--1990:. San Diego Sockers - 200 meccs

Urbányi István - (1967) - Középpályás
1997--1998:. San José Clash - 25 meccs - 2 gól

Vermes Péter - (1966) - Középpályás
1995--1996:. New York Fever - 25 meccs - 16 gól
1996--1997:. New York Metro Stars - 33 meccs - 3 gól
1997--1999:. Colorado Rapids - 98 meccs - 8 gól
2000--2002:. Kansas City Wizards - 78 meccs - 2 gól

Visnyei Gyula - (1950) - Csatár
1974--1975:. Los Angeles Aztecs - 22 meccs - 6 gól
1975--1976:. San José Earthquikes - 20 meccs - 2 gól
1978--1982:. San Diego Sockers - 164 meccs - 42 gól

 

Új-Zéland - (3. Játékos)

Kiss Imre - (1940) - Középpályás
1964--1972:. Hungaria Wellington FC - 75 meccs - 4 gól  

Németh István - (1942) - Középpályás
1965--1971:. Hungaria Wellington FC - 67 meccs - 2 gól

Szabó Vilmos - (1944) - Középpályás
1970--1973:. Hungaria Wellington FC - 35 meccs - 1 gól  

 

--------------------------------------------------------------------------------
Magyar Labdarúgó Edzők Világszerte - 1900--2022
--------------------------------------------------------------------------------

Albánia - (3. Edző)

Singer Sándor - (1899) -
1934--1935:. KF Tirana

Temesvári Miklós - (1938) -
2000--2001:. KF Tirana

Vadas Miklós - (1901) -
1953--1955:. Albán Válogatott  

 

Algéria - (3. Edző)

Kalocsay Géza - (1913) -
1964--1965:. Algériai Válogatott

Nagy András - (1923) -
1976--1977:. Kabylie Tizi Ouzou JS

Szabó Pál - (1903) -
1962--1964:. Algír CF



Anglia - (1. Edző)  

Plattkó Ferenc - (1898) -
1936--1937:. Arsenal FC London

 

Angola - (1. Edző)

Szabó József - (1896) -
1965--1966:. Angolai Válogatott


Arab-Emírségek - (2. Edző)

Bölöni László - (1953) -
2007--2008:. Al-Dzsazira
2009--2010:. Al-Wahda

Hidegkúti Nándor - (1922) -
1982--1985:. Al Ahly SC Dubai


Argentína - (4. Edző)

Guttman Béla - (1900) -
1952--1953:. Quilmes FC

Hirschl Imre - (1900) -
1932--1934:. GA La Plata
1935--1938:. CA River Plate
1939--1940:. CA Rosario Central
1941--1943:. CA San Lorenzo

Orth György - (1901) -
1944--1945:. CF San Lorenzo
1949--1950:. CA Boca Juniors  

Plattkó Ferenc - (1898) -
1940--1941:. CA River Plate
1943--1944:. CA River Plate
1949--1950:. CA Boca Juniors
1950--1952:. CA River Plate
1953--1954:. CA Boca Juniors



Ausztria - (7. Edző)

Baróti Lajos - (1914) -
1979--1980:. Wacker Innsbruck

Guttman Béla - (1900) -
1933--1935:. SC Hakoah Wien
1937--1938:. SC Hakoah Wien  
1933--1935:. Austria Wien  
1933--1935:. Austria Wien  

Illovszky Rudolf - (1922) -
1978--1979:. Admira Wacker

Kalmár Jenő - (1908) -
1956--1957:. Wacker Wien
1957--1958:. Wiener SC

Konrád Jenő - (1893) -
1928--1929:. SC Wacker Wien
1929--1930:. Wiener AC
1930--1932:. Hakoah Wien SC
1934--1936:. Austria Wien

Molnár Ignác - (1901) -  
1962--1963:. Austria Salzburg 

Schwanner János - (1921) -
1962--1963:. Grazer AK



Ausztrália - (6. Edző)

Abonyi Attila - (1946) -
1980--1982:. Sydney Croatia  
1982--1983:. Riverwood FC
1983--1984:. Canberra City FC

Árok Ferenc - (1932) -
1969--1973:. St George Saints
1981--1984:. St George Saints
1988--1989:. St George Saints
1994--1996:. South Melbourne

Gelei Károly - (1938) -
1978--1980:. St George Budapest

Polgár Gyula - (1910) -
1957--1962:. Apia Sydney Leichardt

Puskás Ferenc - (1927) -
1989--1991:. South Melbourne Hellas

Schwanner János - (1921) -
1972--1974:. Melbourne Hakoah FC

 

Banglades - (1. Edző)

Kottán György - (1946) -
2000--2003:. Bangladesi Válogatott



Belgium - (15. Edző)

Balog Tibor - (1966) -
2005--2006:. ASC Couillet
2010--2012:. Charleroi SC

Bédl János - (1929) - 
1972--1973:. Lierse SK
1975--1977:. Lierse SK
1981--1982:. Lierse SK

Béres András - (1924) - 
1962--1966:. FC Beerschot Antwerpen
1966--1968:. RSC Anderlecht
1968--1969:. RD Molenbeek
1970--1972:. FC Beerschot Antwerpen
1978--1979:. FC Brugge

Bölöni László - (1953) - 
2008--2010:. Standard Liége FC
2017--2018:. Royal Antwerpen FC

Csernai Pál - (1932) -
1971--1972:. Royal Antwerpen FC

Fazekas László - (1947) -
1985--1986:. Raxing Bruxelles
1986--1988:. SCE Aalst
1988--1990:. AFC Harelbeke
1992--1994:. SCE Aalst
1995--1996:. Royal Antwerpen FC

Kalocsay Géza - (1913) -
1959--1961:. Standard Liége FC

László Csaba - (1964) -
2010--2011:. Charleroi SC

Mally Antal - (1890) -  
1936--1937:. Lierse SK

Molnár Ignác - (1901) -  
1937--1938:. Lierse SK

Popovics Sándor - (1939) -
1981--1983:. KSW Waregem
1998--2000:. KFC Geel

Schwanner János - (1921) -
1963--1964:. FC Bruges

Sztáni István - (1937) -
1970--1973:. KAA Gent
1975--1976:. RRC Tournaisien

Toldi Géza - (1913) -  
1957--1958:. Belga Válogatott
1958--1960:. Beveren Sport

Turnauer Gyula - (1889) - 
1930--1935:. Lierse SK
1935--1936:. Belga Válogatott

 

Brazília - (3. Edző)

Guttman Béla - (1900) -
1957--1958:. Sao Paulo FC

Hirschl Imre - (1900) -
1944--1945:. Cruzerio EC

Mándi Gyula - (1899) -
1958--1959:. América FC 

 

Bulgária - (4. Edző)

Fogl II Károly - (1895) - 
1934--1935:. Bulgár Válogatott 

Hajdú Andor - (1902) - 
1946--1949:. Bulgár Válogatott

Somlai Rezső - (1911) -
1965--1967: Bulgár Válogatott

Volentik Béla - (1907) - 
1962--1963:. Bulgár Válogatott


Chile - (3. Edző)

Orth György - (1901) -
1930--1932:. Chilei Válogatott
1942--1944:. Chilei Válogatott
1948--1949:. Chilei Válogatott
1950--1954:. Chilei Válogatott

Plattkó Ferenc - (1898) -
1939--1940:. Colo-Colo FC
1941--1942:. Colo-Colo FC
1942--1945:. Chilei Válogatott
1946--1947:. Colo-Colo FC

Puskás Ferenc - (1927) -
1975--1976:. Colo-Colo FC


Ciprus - (4. Edző)

Guttman Béla - (1900) -
1953--1954:. APOEL Nicosia

Künsztler József - (1897) -
1934--1937:. APOEL Nicosia
1939--1941:. APOEL Nicosia
1945--1951:. APOEL Nicosia

Mészöly Kálmán - (1941) -
1997--1998:. AEL Limassol

Zsengellér Gyula - (1915) -  
1956--1957:. APOEL Nicósia
1957--1959:. Nea Salaminas
1965--1966:. APOEL Nicósia
1966--1968:. FC Larnaca
1968--1970:. AC Famagusta
1974--1976:. APOEL Nicosia
1976--1979:. AEL Paphos


Csehszlovákia - (7. Edző)

Boksay Sándor - (1911) -
1948--1949:. Csehszlovák Válogatott
1954--1955:. Csehszlovák Válogatott

Braun József - (1901) -
1934--1937:. CŠK Bratislava

Jávor Pál - (1907) -
1937--1938:. SK Slovan Bratislava

Kacsányi László - (1931) -
1967--1970:. Inter Bratislava
1971--1972:. Csehszlovák Válogatott

Konrád Jenő - (1893) -
1934--1935:. FC Brno

Konrád Kálmán - (1896) -
1933--1935:. Slavia Praha
1937--1939:. FC Brno

Pecze Károly - (1946) -
1983--1984:. SK Slovan Bratislava
1984--1989:. FK DAC Dunjaska Streda

 

Dánia - (2. Edző)

Szendrődi Lajos - (1913) -  
1953--1956:. Koge BK
1956--1957:. Dán Válogatott

Toldi Géza - (1909) -
1955--1957:. Aarhus GF 


Dél-Korea - (1. Edző)

Bicskei Bertalan - (1944) -
1990--1991:. Dawoo Royals FC

 

Észak-Korea - (1. Edző)

Csernai Pál - (1932) -
1993--1994:. Észak-Koreai Válogatott

 

Egyiptom - (8. Edző)

Bicskei Bertalan - (1944) -
1994--1995:. Al-Masri Port-Said
2003--2004:. Al-Masri Port-Said
2009--2010:. Al-Masri Port-Said

Bundzsák Dezső - (1928) -
1979--1980:. Egyiptomi Válogatott

Gálhídi György - (1948) -
2013--2014:. Al-Asjuti FC

Hidegkúti Nándor - (1922) -
1973--1980:. Al Ahly SC Kairo

Kalocsay Géza - (1913) -
1980--1982:. Al Ahly SC Kairo

Kovács Imre - (1921) -
1966--1967:. Canal Suez SC

Puskás Ferenc - (1927) -
1979--1984:. Al-Masri Port-Said

Titkos Pál - (1908) -
1957--1959:. Al Ahly SC Kairo

 

Franciaország - (11. Edző)

Bölöni László - (1953) -
1994--2000:. AS Nancy
2003--2006:. Stade Rennais FC
2006--2007:. AS Monaco
2011--2012:. RC Lens

Eisenhoffer József - (1900) -
1933--1938:. Olympique Marseille
1938--1939:. RC Lens
1939--1941:. Olympique Marseille

Kohut Vilmos - (1906) -
1938--1939:. Olympique Marseille

Korányi Dezső - (1914) - 
1950--1951:. AC Avignon 
1952--1955:. ESA Brive
1955--1956:. FC Séte
1958--1959:. FC Metz

Kovács István - (1920) -
1973--1975:. Francia Válogatott
1985--1987:. AS Monaco

Nagy Gyula - (1924) -
1960--1963:. FC Metz
1963--1964:. SC Bastia
1965--1966:. SC Bastia
1970--1971:. SC Bastia
1976--1978:. FC Séte


Orth György - (1901) -
1936--1937:. OGC Paris
1937--1938:. FC Metz

Schwartz Elek - (1908) -
1948--1949:. AS Cannes
1950--1952:. AS Monaco
1952--1953:. Le Havre FC
1976--1977:. RSC Strasbourg

Simonyi András - (1914) - 
1952--1953:. SCO Angers
1954--1960:. Red Star FC
1960--1962:. AS Chenbourg

Takács Szilveszter - (1940) -
1984--1985:. FC Sochaux
1985--1986:. RC Paris
1987--1994:. FC Sochaux
1995--1996:. FC Crétil
1996--1998:. OGC Nice

Závoda István - (1906) -
1951--1952:. Montpellier HSC
1954--1955:. FC Séte
1955--1956:. Montpellier HSC



Görögország - (15. Edző)

Bölöni László - (1953) -
2011--2012:. PAOK Saloniki
2021--2022:. Panathinaikos Athén

Bukovi Márton - (1903) -
1965--1967:. Olympiakos Pireus

Bundzsák Dezső - (1928) -
1966--1968:. Pierikos FC
1968--1970:. Panionios FC
1970--1972:. Apollon Athén FC

Csernai Pál - (1932) -
1983--1984:. PAOK Saloniki

Guttman Béla - (1900) -
1967--1968:. Panathinaikos Athén

Illovszky Rudolf - (1922) -
1970--1971:. Piorikós FC

Jenei Imre - (1937) -
1995--1996:. Panionios FC

Komora Imre - (1940) -
1989--1990:. Olympiakos Pireus

Kovács István - (1920) -
1980--1983:. Panathinaikos Athén

Künsztler József - (1897) -
1928--1934:. Panathinaikos Athén
1937--1939:. Panathinaikos Athén

Lázár Gyula - (1911) -
1967--1968:. Panathinaikos Athén

Lóránt Gyula - (1923) -
1974--1976:. PAOK Saloniki
1980--1981:. PAOK Saloniki

Pálfi Béla - (1923) -
1977--1978:. Panahaki FC
1978--1979:. Egaleo FC

Puskás Ferenc - (1927) -
1970--1974:. Panathinaikos Athén
1978--1979:. AEK Athén

Zsengellér Gyula - (1915) -  
1964--1966:. Apollon Kalamaria
1972--1974:. Olympiakos Volos


Ghána - (1. Edző)

Ember József - (1903) -
1960--1962:. Ghánai Válogatott


Guinea - (1. Edző)

Zakariás József - (1924) -
1961--1967:. Guineai Válogatott


Guatemala - (1. Edző)

Mészáros Ferenc - (1919) -
1967--1969:. Guatemalai Válogatott


Hollandia - (5. Edző)

Guttman Béla - (1900) -
1935--1937:. SC Enschede

Kovács István - (1920) -
1970--1973:. Ajax Amsterdam

Molnár Ferenc - (1891) -
1936--1937:. Feyenoord Rotterdam

Popovics Sándor - (1939) -
1972--1974:. RFC Rotterdam
1983--1985:. De Graafschap
1985--1987:. NEC Nijmegen
1988--1990:. SC Cambur
1990--1992:. SBV Excelsior
1993--1994:. FC Eindhoven

Schwartz Elek - (1908) -
1953--1955:. FC Dordrecht
1971--1972:. Sparta Rotterdam

 

India - (1. Edző)

Gelei Károly - (1938) -
1990--1992:. Indiai Válogatott

 

Irán - (2. Edző)

Mészáros Ferenc - (1912) -
1958--1959:. Iráni Válogatott

Szűcs György - (1919) -
1966--1967:. Iráni Válogatott

 

Izland - (1. Edző)

Nemes Gyula - (1938) -
1978--1979:. Valur Reykjavik FC

 

Izrael - (3. Edző)

Kalmár Jenő - (1908) -
1960--1962:. Hapoél Tel-Aviv

Molnár Ignác - (1901) -  
1961--1962:. Maccabi Tel-Aviv

Székely László - (1910) -
1950--1951:. Izraeli Válogatott

 

Jordánia - (1. Edző)

Vadas Miklós - (1901) -
1965--1966:. Jordán Válogatott

 

Jugoszlávia - (7. Edző)

Árok Ferenc - (1932) -
1962--1963:. FK Novi Sad  
1966--1967:. FK Vojvodina
 
Bukovi Márton - (1903) -
1935--1945:. Gradanski Zagreb
1945--1947:. Dinamo Zagreb
1960--1961:. Dinamo Zagreb

Fenyvesi László - (1908) -
1957--1958:. FK Sarajevo 
1957--1958:. FK Zeljeznicar Sarajevo  

Kalocsay Géza - (1913) -
1957--1959:. Partizan Beograd

Nemes Károly - (1898) -
1933--1934:. FK Vojvodina
1939--1940:. FK Vojvodina

Pálfi Béla - (1923) -
1959--1963:. FK Sloboda Tuzla
1969--1971:. FK Proleter Zrenjanin
1971--1975:. FK Radnicki Kragujevac
1980--1983:. FK Pristina

Spitz Illés - (1901) -
1946--1951:. FK Partizan Beograd
1954--1955:. FK Partizan Beograd
1955--1956:. FK Radnicki Beograd
1957--1960:. FK Vardar Skopje


Kanada - (2. Edző)

Kubala László - (1927) -
1968:. Toronto Falcons

Puskás Ferenc - (1927) -
1968:. Vancouver Royals


Katar - (1. Edző)
 
Bölöni László - (1953) -

2012--2015:. Al-Khor FC


Kína - (1. Edző)

Bicskei Bertalan - (1944) -
2001--2002:. Senjang FC


Kolumbia - (1. Edző)

Orth György - (1901) -
1955--1956:. Kolumbiai Válogatott


Kongó - (1. Edző)

Csanádi Ferenc - (1925) -
1967--1968:. Kongói Válogatott

 

Kuba - (3. Edző)

Ivanics Tibor - (1937) -
1971--1975:. Kubai Válogatott
1978--1982:. Kubai Válogatott

Katzer Károly - (1897) -
1947--1948:. Kubai Válogatott

Mohácsi László - (1907) -
1965--1967: Kubai Válogatott



Kuwait - (4. Edző)

Antal Péter - (1948) -
1991--1992:. Al-Tadamon

Mezey György - (1941) -
1986--1987:. Kuwaiti válogatott
1987--1988:. Al-Jarmuk
1992--1993:. At-Tadamon

Sisa Tibor - (1960) - 
2000--2001:. Al-Sahal  

Szentmihályi Antal - (1939) -
1983--1984:. Al-Shabab
1984--1986:. Al-Dzsahra
1991--1992:. Al-Tawon


Lengyelország - (6. Edző)

Czeizler Lajos - (1893) -
1923--1926:. LKS Lódz
1935--1936:. LKS Lódz

Kalocsay Géza - (1913) -
1966--1969:. Górnik Zabze SK

Pecze Károly - (1946) -
1992--1993:. Wisla Kraków SA

Schlosser Imre - (1889) -
1924--1925: Wisla Kraków SA

Szusza Ferenc - (1923) -
1970--1971:. Górnik Zabze SK

Teleki Gyula - (1928) -
1969--1970:. Wisla Kraków SA

 

Lettország - (2. Edző)

Molnár Ferenc - (1885) -
1925--1926:. Lett Válogatott

Voggenhuber Ferenc - (1891) -
1934--1935:. Lett Válogatott

 

Litvánia - (2. Edző)

László Csaba - (1964) -
2012--2013:. Litván Válogatott

Molnár Ferenc - (1885) -
1927--1928:. Litván Válogatott

 

Libéria - (1. Edző)

Bicskei Bertalan - (1944) -
2010--2011:. Libériai Válogatott

 

Luxemburg - (2. Edző)

Lengyel Nándor - (1914) -
1955--1959:. Luxemburgi Válogatott

Volentik Béla - (1897) -
1953--1955:. Luxemburgi Válogatott

 

Malajzia - (1. Edző)

Bicskei Bertalan - (1944) -
2004--2005:. Malajziai Válogatott


Maldiv-Szigetek - (4. Edző)

Kiss László - (1949) -  
1996--1997:. Club Valencia
1999--2000:. Club Valencia
2004--2005:. Club Valencia
2008--2009:. VB SC

Szentmihályi Antal - (1939) -
1993--1994:. Club Valencia

Temesvári Miklós - (1938) -
1990--1993:. Maldív válogatott
1993--1996:. SC Orchid

Urbányi István - (1967) -
2009--2010:. Maldív válogatott
2011--2013:. Maldív válogatott

 

Malta - (1. Edző)

Bédl János - (1929) -
1964--1966:. Sliema Wanderers FC
1966--1967:. Máltai Válogatott

 

Marokkó - (1. Edző)

Takács Szilveszter - (1940) -
2000--2001:. Raja Casablanca



Mexikó - (3. Edző)

Fekete Árpád - (1921) -
1957--1960:. CD Guadalajara
1961--1962:. NC Guadalajara
1962--1965:. CD Oro
1963--1965:. Mexikói Válogatott
1965--1966:. CD Toluca
1966--1967:. AC Guadalajara
1967--1968:. CD Oro
1968--1969:. Pumas UNAM
1969--1970:. CF Laguna
1970--1971:. CF Jalisco
1971--1972:. AT Guadalajara
1972--1973:. CF Laguna
1974--1976:. Pumas UNAM
1977--1978:. CF Atlante
1981--1982:. AC León
1982--1983:. AT Guadalajara
1985--1988:. AC León
1989--1990:. CD Guadalajara

Marik György - (1924) -
1957--1960:. AT Guadalajara
1961--1962:. CF Atlante México
1962--1964:. CF Cruz Azul
1966--1969:. CF Atlante México
1970--1972:. CF Laguna
1976--1977:. Pumas UNAM
1977--1982:. CD Toluca

Orth György - (1901) -
1945--1946:. CF Guadalajara
1946--1948:. Mexikói Válogatott


Németország - (20. Edző)

Bédl János - (1929) - 
1971--1972:. Rot-Weiss Essen
1973--1974:. Borussia Dortmund
1974--1975:. Wuppertaler SV
1983--1984:. Rot-Weiss Essen
1986--1987:. Rot-Weiss Oberhausen  

Bíró Gyula - (1890) - 
1920--1923:. FC Nürnberg
1926--1928:. FC Saarbrücken

Csernai Pál - (1932) -
1968--1970:. Wacker Berlin SC
1970--1971:. SSV Reutlingen
1975--1977:. Eintracht Frankfurt
1978--1983:. FC Bayern München
1985--1986:. Borussia Dortmund
1988--1989:. Eintracht Frankfurt
1990--1991:. Hertha BSC Berlin

Dárdai Pál - (1976) -
2015--2021:. Hertha BSC Berlin

Konrád Jenő - (1893) -
1934--1935:. FC Nürnberg

Konrád Kálmán - (1896) -
1928--1930:. FC Bayern München

Kovács Lajos - (1894) -
1927--1929:. VFB Stuttgart

Kürschner Izidor - (1885) -
1920--1921:. Stuttgarter Kickers
1921--1922:. FC Bayern München
1922--1923:. FC Nürnberg

Lengyel Nándor - (1914) -
1959--1961:. FC Schalke 04
1962--1964:. FC Rot-Weis Oberhausen
1964--1965:. FC Wormatia Worms

Lóránt Gyula - (1923) -
1965--1967:. FC Kaiserslautern
1967--1968:. MV Duisburg
1969--1971:. FC Kaiserslautern
1971--1972:. FC Köln
1972--1974:. Kickers Offenbach
1976--1977:. Eintracht Frankfurt
1977--1978:. FC Bayern München
1977--1978:. FC Schalke 04

Radoki János - (1972) - 
2012--2013:. FC Heidenheim
2013--2017:. SPV Greuther Fürth  

Sárosi Béla - (1919) -
1958--1959:. Jahn Regensburg
1959--1961:. Alemannia Aachen

Schaffer Alfréd - (1893) -
1926--1927:. DSV München
1927--1928:. Wacker München
1929--1930:. BSV Berlin
1930--1932:. Wacker München
1932--1933:. Eintracht Frankfurt
1933--1935:. FC Nürnberg
1943--1945:. Bayern München

Schwartz Elek - (1908) -
1953--1955:. SG Hamburg
1953--1955:. Rot Weiss Essen
1965--1968:. Eintracht Frankfurt
1971--1972:. 1860 München

Sós Károly - (1909) -
1961--1967:. NDK Válogatott

Szabó Péter - (1899) -
1939--1943:. Eintracht Frankfurt
1943--1945:. FSV Frankfurt 

Sztáni István - (1937) -
1974--1975:. FC Schweinfurt
1975--1976:. VFB Stuttgart
1976--1977:. FC Primasens
1977--1978:. FC Bayern Hof
1978--1979:. FC Arminia Hannover
1979--1980:. FV Würzburger

Varga Zoltán - (1945) -
1978--1980:. BV Brambauer
1980--1981:. PR Münster
1981--1982:. MT Ingolstadt
1982--1983:. MS München

Vincze Jenő - (1908) -
1961--1964:. SP Greuther Fürth
1965--1966:. FC Nürnberg
1967--1971:. FC Schweinfurt
1971--1975:. SP Bayreuth

Volentik Béla - (1907) -
1962--1963:. Dynamo Berlin

 

Niger - (1. Edző)

Hidas Gusztáv - (1914) -
1968--1969:. Nigeri Válogatott

 

Nigéria - (1. Edző)

Ember József - (1903) -
1965--1966:. Nigériai Válogatott



Olaszország - (35. Edző)

Baar János - (1899) -  
1931--1932:. AS Roma
1932--1933:. AS Bari

Bánás József - (1894) -
1930--1931:. US Cremonese
1931--1933:. AC Milan
1933--1935:. US Cremonese
1935--1937:. AC Venezia
1937--1940:. AC Milan
1941--1942:. AC Padova
1942--1943:. FC Brescia Calcio
1945--1946:. US Cremonese
1946--1947:. FC Brescia Calcio
1947--1948:. AC Pescara
1950--1952:. US Catania
1956--1960:. US Acireale

Berkessy Elemér - (1905) -
1948--1949:. Vicenza Calcio
1949--1950:. Pro Patria Calcio
1950--1951:. Rosignano Calcio  

Czeizler Lajos - (1893) -
1927--1928:. US Udinese
1928--1930:. AC Faenza
1930--1931:. SS Lazio
1949--1952:. AC Milan
1952--1953:. AC Padova
1953--1954:. US Olasz Válogatott
1954--1957:. US Sampdoria
1957--1959:. AC Fiorentina
1960--1961:. AC Fiorentina

Csapky Károly - (1894) -
1926--1930:. AC Fiorentina
1930--1932:. AS Aquilia Montevarchi
1932--1934:. US Triestina
1934--1935:. US Palermo
1935--1936:. SSC Napoli
1936--1947:. US Palermo
1937--1938:. AC Venezia
1938--1939:. AC Pisa

Dimény Lajos - (1887) -
1923--1928:. AS Savona
1930--1932:. AC Ravenna
1935--1936:. AC Ravenna

Erbstein Ernő - (1898) -
1928--1929:. AS Bari
1929--1930:. AC Nocerina
1930--1932:. US Cagliari Calcio
1932--1933:. AS Bari
1933--1938:. AC Lucchese
1938--1940:. FC Torino
1945--1949:. FC Torino

Feldmann Gyula - (1890) -
1928--1931:. AC Fiorentina
1931--1934:. US Palermo
1934--1936:. FC Internazionale
1936--1938:. FC Torino

Guttman Béla - (1900) -
1949--1951:. Padova Calcio
1951--1952:. AC Triestina
1953--1954:. AC Milan
1955--1956:. Vicenza Calcio

Hajós Árpád - (1902) -
1929--1930:. US Pistoiese
1931--1933:. US Vigevano
1933--1934:. AS Taranto
1935--1936:. US Fermana
1936--1937:. FC Modena
1936--1937:. US Lecce
1937--1938:. US Palermo
1938--1939:. AC Cueno
1939--1940:. AS Savona
1940--1941:. AS Arqui
1942--1943:. AC Novara
1946--1947:. US Pistoiese
1947--1948:. AC Arezzo

Hidegkúti Nándor - (1922) -
1960--1962:. AC Fiorentina
1962--1963:. AC Mantova

Hirzer Ferenc - (1902) - 
1935--1936:. AC Mantova 
1936--1938:. CL Salernitana 
1938--1939:. AC Ancona 
1939--1940:. FC Liguria 
1940--1941:. CL Salernitana 
1941--1942:. US Battipagliese
1941--1943:. AC Perugia 
1945--1946:. US Lecce 
1946--1947:. AC Sestrese 
1949--1950:. AC Benevento 
1951--1953:. AC Palmese 
1954--1955:. FC Aosta 
1956--1957:. FC Trento 

Károly Jenő - (1886) -
1920--1923:. FC Savona
1923--1926:. FC Juventus

Kertész Géza - (1894) -
1927--1929:. US Carrarese
1928--1929:. AC Viareggio
1929--1931:. AC Salernitana Calcio
1931--1932:. US Catanzaro
1935--1936:. US Catania
1936--1938:. US Taranto
1939--1940:. SS Lazio
1942--1943:. AS Roma

King József - (1891) -
1920--1921:. AC Udinese
1921--1925:. SC Pisa
1925--1926:. AC Livorno
1926--1927:. AS Forti Roma
1927--1930:. AC Modena
1931--1933:. SC Pisa
1933--1934:. US Viareggio
1933--1934:. AC Fiorentina
1934--1935:. AC Aquila
1935--1936:. AC Carpi
1936--1938:. SC Pisa
1938--1939:. AS Bari
1940--1943:. US Viareggio

Konrád Jenő - (1893) -
1936--1938:. US Triestina

Kovács Lajos - (1894) - 
1930--1932:. AC Padova
1932--1933:. AS Roma
1933--1935:. AC Bologna
1936--1937:. AC Triestina
1946--1948:. AS Alessandria
1949--1950:. US Cagliari 

Kőszegi Dezső - (1888) -
1921--1924:. US Pistoiese
1924--1926:. SS Lazio
1927--1930:. US Catanzaro

Lelovics Gyula - (1897) -
1930--1932:. FC Bologna
1932--1934:. AS Livorno
1934--1935:. AS Siracusa
1935--1936:. US Palermo
1937--1938:. AC Piombino
1938--1939:. AS Livorno
1939--1940:. FC Bologna
1946--1947:. AC Centese
1947--1948:. FC Bologna
1950--1951:. US Rimini
1953--1954:. AC Verona
1958--1960:. AC Modena
1960--1961:. SS Pesaro

Ligeti Jenő - (1905) - 
1928--1929:. SS Lazio 

Ludwig Béla - (1899) - 
1929--1930:. US Cremonese  

Mally Antal - (1890) -  
1929--1930:. US Triestina
1930--1931:. AC Venezia
1931--1932:. AS Siracusa
1932--1934:. AS Catania

Molnár Ferenc - (1891) -
1924--1925:. FC Verona
1925--1926:. FC Fiume
1926--1927:. US Biella
1927--1928:. SSC Napoli
1930--1931:. SS Lazio Roma
1931--1932:. FC Novara
1932--1933:. US Alessandria
1933--1934:. US Ancona
1934--1935:. US Cagliari
1937--1938:. AC Fiorentina
1938--1939:. US Domodossola
1939--1940:. AS Varese
1940--1941:. SS Lazio Roma
1941--1942:. AC Udinese
1942--1943:. AC Reggiana

Nagy József - (1892) -  
1928--1932:. US Pro Vercelli
1932--1933:. FC Bologna 
1933--1934:. FC Genoa 

Nehadoma János - (1901) -
1936--1938:. FC Modena
1938--1939:. US Triestina
1939--1940:. AS Spezia Calcio
1941--1945:. AC Atalanta Bergamo
1945--1947:. AS Bari
1947--1948:. AC Mantova
1955--1956:. AC Ternana
1956--1957:. AS L’Aquila Calcio

Orth György - (1901) -
1932--1933:. AS Messina
1933--1934:. AC Aquila Russi
1934--1935:. SC Pisa
1935--1936:. FC Genoa 
1939--1940:. AC Catania
1940--1942:. AC Savona

Payer Imre - (1888) -
1921--1922:. AC Venezia
1922--1923:. FC Brescia 
1923--1924:. FC Modena 
1924--1925:. FC Doria 
1926--1927:. US Carrarese
1927--1930:. BC Atalanta 
1930--1931:. AC Udinese 
1931--1932:. FC Savona 
1934--1937:. FC Entella 
1937--1939:. AC Lecco
1940--1942:. US Carrarese
1942--1944:. US Grossetto
1945--1950:. US Massese  

Peics Sándor - (1899) -
1935--1936:. AC Prato
1936--1937:. AC Cosenza
1936--1937:. US Cerignola
1939--1940:. FC Hellas Verona
1940--1941:. AC Perugia

Sárosi György - (1912) -
1948--1950:. AS Bari
1950--1951:. FC Lucchese 
1951--1953:. FC Juventus 
1953--1954:. FC Genoa 
1956--1957:. AS Roma
1957--1958:. FC Bologna 
1959--1960:. FC Brescia
1966--1970:. UC Sampdoria 

Schaffer Alfréd - (1893) -
1940--1942:. AS Roma

Tóth Potya István - (1891) -
1930--1931:. AC Triestina
1931--1932:. FC Internazionale
1934--1936:. AC Triestina
1938--1939:. AC Triestina

Viola József - (1896) -
1926--1927:. FC Juventus 
1928--1929:. FC Internazionale
1929--1930:. FC Juventus 
1930--1933:. BC Atalanta 
1933--1935:. AC Milan
1935--1936:. AC Vicenza 
1936--1937:. SS Lazio
1938--1939:. AC Milan
1939--1940:. AS Spezia Calcio
1940--1942:. AS Livorno
1942--1943:. AS Ferrara
1946--1947:. FC Bologna 
1947--1948:. AC Como Calcio 

Weisz Árpád - (1896) -
1926--1931:. FC Internazionale
1931--1931:. AS Bari
1932--1933:. FC Internazionale
1934--1935:. AS Novara Calcio
1935--1937:. FC Bologna FC

Winkler Róbert – (1900) –
1927--1928:. FC Ternana
1928--1929:. US Cagliari
1930--1932:. US Livorno
1938--1940:. US Cagliari
1940--1941:. AC Carpi
1946--1947:. AC Legnano
1947--1948:. AC Como
1948--1949:. US Cagliari
1949--1950:. AC Como

Zsengellér Gyula - (1915) -  
1959--1961:. AS Cosenza
1961--1962:. UC Salernitana
1962--1964:. US Racenna
1970--1972:. AS Cosenza


Omán - (1. Edző)

Gelei Károly - (1938) -
1992--1993:. Mascat FC
1994--1996:. En-Nasr FC 

 

Pakisztán - (2. Edző)

Kalocsay Géza - (1913) -
1974--1980:. Pakisztáni Válogatott

Kottán György - (1946) -
2009--2010:. Pakisztáni Válogatott

 

Paraguay - (1. Edző)

Puskás Ferenc - (1927) -
1985--1986:. Club Sol de América
1986--1987:. Cerro Porteño Asunción

 

Peru - (1. Edző)

Orth György - (1901) -
1956--1960:. Perui Válogatott



Portugália - (20. Edző)

Baróti Lajos - (1914) -
1980--1982:. SL Benfica Lisboa

Biri János - (1901) -
1935--1936:. FC Porto
1937--1940:. Academica Porto
1940--1947:. SL Benfica Lisboa
1947--1949:. Estoril Praia
1949--1951:. Vitoria Guimaraes
1951--1952:. Atlético de Portugal
1952--1955:. Vitória Setúbal
1955--1956:. SC Oriental Lisboa
1956--1957:. SC Barreiro
1957--1958:. SC Oriental Lisboa
1957--1958:. SC Lusitania
1958--1959:. Académia Coimbra
1960--1962:. Vitória Setúbal
1964--1966:. Lusitano Évora

Bölöni László - (1953) -
2001--2003:. Sporting Lisboa CP

Czeizler Lajos - (1893) -
1963--1964:. SL Benfica Lisboa

Csernai Pál - (1932) -
1984--1985:. SL Benfica Lisboa

Ekker Ferenc - (1898) -
1924--1927:. Maritimo Madeira

Gencsy Dezső - (1897) - 
1934--1935:. Viana do Castelo
1941--1942:. FC Porto
1950--1951:. FC Porto 

Guttman Béla - (1900) -
1958--1959:. FC Porto
1959--1962:. SL Benfica Lisboa
1965--1966:. SL Benfica Lisboa
1973--1974:. FC Porto

Hretzka Lipót - (1904) -
1936--1939:. SL Benfica Lisboa
1939--1940:. CF Belenenses
1940--1941:. CF Académica Coimbra
1942--1945:. FC Porto
1946--1947:. GD Estoril Praia
1947--1948:. SL Benfica Lisboa

Hrotkó János - (1922) -
1963--1964:. Atlético de Portugal
1964--1965:. SC Torrense
1966--1968:. FC Maritimo Madeira
1971--1972:. SC Leixoes
1974--1975:. FC Torres Novas
1975--1976:. SC Leixoes
1976--1979:. SC Olhanense

Jeny Rudolf - (1901) -
1932--1934:. Sporting Lisboa CP
1934--1935:. Académica Coimbra

Kalmár Jenő - (1908) -
1962--1963:. FC Porto

Lelovics Gyula - (1897) -
1926--1927:. Sporting Lisboa CP

Orth György - (1901) -
1960--1961:. Sporting Lisboa CP
1961--1962:. FC Porto

Peics Sándor - (1899) -
1943--1944:. CF Belenenses
1947--1948:. FC Vitória Setúbal
1949--1950:. Sporting Lisboa CP
1950--1951:. CF Belenenses
1951--1952:. FC Vitória Setúbal

Schwartz Elek - (1908) -
1964--1965:. SL Benfica Lisboa
1969--1970:. FC Porto

Siska Mihály - (1906) -  
1937--1942:. FC Porto

Szabó József - (1896) -
1928--1935:. FC Porto
1935--1937:. Sporting Braga CP
1937--1945:. Sporting Lisboa CP
1945--1947:. FC Porto
1947--1948:. SC Olhanense
1948--1949:. SC Portimonense
1949--1950:. FC Oriental
1950--1952:. Sporting Braga CP
1952--1953:. Atlético de Portugal
1953--1954:. Sporting Lisboa CP
1955--1956:. Caldas SC
1956--1957:. Sporting Braga CP
1957--1958:. Leixoes SC
1958--1959:. Torrense SC
1959--1960:. Caldas SC
1960--1961:. Sporting Braga CP
1961--1962:. SC Portimonense
1962--1963:. Barreirense FC

Teszler Ákos - (1897) - 
1922--1927:. FC Porto



Románia - (11. Edző)

Bölöni László - (1953) -
2000--2001:. Román Válogatott

Braun Kálmán - (1905) -
1934--1936:. Juventus Bucuresti
1936--1938:. Sportul Studentesc
1938--1940:. Juventus Bucuresti
1940--1942:. Jiul Petrosani
1942--1944:. Gloria Arad
1944--1946:. Victoria Cluj
1946--1947:. Rapid Bucuresti
1947--1948:. Ciocanul Bucuresti
1954--1956:. Dinamo Bucuresti
1958--1960:. UTA Arad
1962--1963:. Stinta Timisoara
1963--1965:. UTA Arad

Dobay István - (1909) - 
1947--1948:. CSM Medias
1950--1953:. ASK Targu Mures
1953--1954:. Román Válogatott
1955--1957:. Steaua Bucuresti
1957--1959:. CFR Cluj

Guttman Béla - (1900) -
1945--1947:. CA Timisoara

Jenei Imre - (1937) -
1975--1978:. Steaua Bucuresti
1978--1980:. FC Bihor Oradea
1983--1986:. Steaua Bucuresti
1986--1990:. Román Válogatott
1992--1994:. Steaua Bucuresti
1998--2000:. Steaua Bucuresti

Kovács István - (1920) -
1953--1962:. Universitatea Cluj
1967--1970:. Steaua Bucuresti
1976--1980:. Román Válogatott

Kovács Miklós - (1911) - 
1946--1947:. Universitatea Cluj
1947--1949:. ICO Oradea
1950--1953:. Politehnica Timisoara
1953--1955:. CM Medias


Plattkó Ferenc - (1898) -
1936--1937:. Venus Bucuresti

Selymes Tibor - (1970) - 
2007--2009:. Liberty Salonta
2009--2010:. Sportul Studentesc
2010--2012:. Astra Ploiesti
2014--2015:. Otelul Galati
2015--2016:. Petrolul Ploiesti

Vogl Imre - (1905) - 
1942--1949:. Juventus Bucuresti
1942--1945:. Román Válogatott
1948--1950:. Román Válogatott

Wetzer Rudolf - (1901) 
1934--1935:. Ripensia Timisoara
1935--1938:. Electrica Timisoara
1938--1939:. Tricolor Ploiesti
1940--1947:. Otelul Resita
1948--1952:. Dinamo Bucuresti

 


Spanyolország - (13. Edző)

Berkessy Elemér - (1905) -
1951--1952:. Real Zaragoza
1957--1958:. RCD Español  

Dunai II Antal - (1943) -
1981--1982:. Xerez CD
1982--1983:. Real Betis Sevilla
1985--1986:. CD Castellón
1987--1988:. Real Murcia
1989--1990:. Levante UD

Hretzka Lipót - (1904) -
1923--1926:. Real Sociedad
1926--1928:. Athletic Bilbao
1927--1930:. Sevilla FC
1930--1932:. Real Madrid CF
1932--1934:. Hercules Alicante CF
1934--1935:. Granada FC

Jeny Rudolf - (1901) -
1930--1932:. Atletico Madrid

Kocsis Sándor - (1927) -
1967--1970:. FC Barcelona
1972--1974:. Hercules Alicante CF

Kalmár Jenő - (1908) -
1957--1958:. Sevilla FC
1958--1959:. Granada FC
1959--1960:. Malaga CF
1964--1965:. Real Valladolid
1965--1966:. Granada FC
1966--1969:. RCD Español
1969--1970:. Real Valladolid
1970--1972:. Malaga CF
1972--1973:. Hercules Alicante CF
1978--1980:. Malaga CF

Kubala László - (1927) -
1961--1963:. FC Barcelona
1963--1966:. RCD Español
1968--1969:. Cordoba CF
1969--1980:. Spanyol Válogatott
1980--1982:. FC Barcelona
1986--1987:. Real Murcia
1987--1988:. Malaga CF
1988--1989:. Elche CF

Plattkó Ferenc - (1898) -
1934--1935:. FC Barcelona
1937--1939:. Celta Vigo
1945--1946:. Real Valladolid
1955--1956:. FC Barcelona

Plattkó István - (1898) -
1928--1930:. Real Valladolid
1933--1936:. Real Valladolid
1938--1940:. Real Valladolid
1943--1945:. Granada CF
1946--1947:. Atlético Baleares
1949--1950:. RCD Mallorca

Plattkó Károly - (1896) -
1934--1935:. Sporting Gijón
1941--1943:. Real Valladolid
1944--1946:. Celta Vigo
1947--1948:. Sabadell FC
1948--1949:. Girona FC

Puskás Ferenc - (1927) -
1967--1968:. Hércules Alicante
1968--1969:. Alavés CD
1974--1975:. Real Murcia CF

Szusza Ferenc - (1923) -
1972--1977:. Real Betis Sevilla
1978--1979:. Atletico Madrid

Voggenhuber Ferenc - (1891) - 
1928--1929:. Deportivo La Coruña



Skócia - (1. Edző)

László Csaba - (1964) -
2008--2010:. Hearts Edinburgh FC
2017--2018:. Dundee United FC


Svájc - (11. Edző)

Bicskei Bertalan - (1944) -
1992--1993:. Luzern FC

Guttman Béla - (1900) -
1966--1967:. Servette FC

Konrád Kálmán - (1896) -
1930--1931:. FC Zürich

Kubala László - (1927) -
1966--1967:. FC Zürich

Kürschner Izidor - (1885) -
1923--1924:. FC Basel
1925--1934:. Grasshoppers Zürich
1934--1935:. SC Young Boys Bern

Pázmándy Péter - (1938) -
1968--1976:. CS Chênois
1976--1982:. Servette FC
1982--1984:. FC Lausanne
1984--1987:. AC Bellinzona
1986--1987:. FC Sion
1989--1990:. Servette FC
1991--1995:. Stade Nyon FC

Sárosi Béla - (1919) -
1953--1956:. Lugano FC
1956--1958:. Basel FC

Sárosi György - (1912) -
1964--1965:. Lugano FC

Schwanner János - (1921) -
1970--1971:. FC Luzern
1971--1972:. FC Zürich

Vincze Jenő - (1908) -
1957--1959:. Servette FC
1959--1961:. FC Basel

Volentik Béla - (1907) -
1932--1933:. FC Kreuzlingen
1933--1935:. FC La Chaux-de-Fonds
1936--1938:. FC Aarau
1938--1942:. FC St. Gallen
1942--1946:. SC Young Boys
1947--1950:. FC Lugano
1951--1952:. FC Lausanne
1952--1953:. FC Lugano


Svédország - (4. Edző)

Czeizler Lajos - (1893) -
1940--1941:. Vasteras FC
1942--1948:. IFK Norrköping

Konrád Kálmán - (1896) -
1939--1942:. FC Örebro
1942--1947:. FF Atvidabergs
1947--1950:. FF Malmö
1950--1951:. IF Raif
1951--1955:. BK Derby
1955--1956:. IF Junselle

Nagy József - (1892) -
1922--1924:. IK Sleipner
1924--1925:. IFK Göteborg
1924--1927:. Svéd Válogatott
1925--1927:. IF Uddevalla
1934--1935:. Svéd Válogatott
1935--1942:. IFK Brage
1938--1939:. Svéd Válogatott
1942--1943:. IK Reymersholm
1943--1948:. IFK Göteborg
1948--1952:. FF Atvidabergs
1952--1954:. IK Oddevold
1957--1959:. BK Karlstad

Schlosser Imre - (1889) -
1923--1924: IFK Norrköping


Szaúd-Arábia - (5. Edző)

Bicskei Bertalan - (1944) -
1995--1996:. Al-Rijad SC

Bölöni László - (1953) -
2014--2015:. Al-Ittihad SC

Kubala László - (1927) -
1982--1986:. Al-Hilal SC

Mészöly Kálmán - (1941) -
1991--1992:. Al-Ittihad SC

Puskás Ferenc - (1927) -
1975--1976:. Al-Ittihad SC

 

Szíria - (3. Edző)

Albert József - (1912) -
1956--1959:. Szíriai Válogatott

Mészáros Ferenc - (1919) -
1954--1955:. Szíriai Válogatott

Vadas Miklós - (1901) -
1960--1965: Szíriai Válogatott

 

Szlovákia - (3. Edző)

László Csaba - (1964) -
2016--2017:. DAC Dunajska Streda

Pecze Károly - (1946) -
1994--1997:. FC Spartak Trnava
2005--2006:. MSK Zilina
2008--2009:. FC Spartak Trnava  

Radványi Miklós - (1968) -
2010--2011:. DAC Dunajska Streda
2012--2015:. DAC Dunajska Streda

 

Szudán - (1. Edző)

Teleki Gyula - (1928) -
1963--1964:. Al-Merrikh FC



Törökország - (5. Edző)

Csernai Pál - (1932) -
1987--1988:. Fenerbache SK

Mészöly Kálmán - (1941) -
1985--1986:. Fenerbahce SK
1986--1987:. Altay Izmir

Molnár Ignác - (1901) -
1947--1948:. Fenerbahce SK
1948--1950:. Török Válogatott
1957--1959:. Fenerbahce SK
1960--1961:. Török Válogatott
1967--1969:. Fenerbahce SK

Pecze Károly - (1946) -
1998--2000:. Genclerbirgli SK
2000--2002:. Rizespor SK
2006--2007:. Sivasspor SK

Szabó Péter - (1899) -
1938--1939:. Galatasaray SK

 

Tunézia - (4. Edző)

Herzog Béla - (1912) -
1967--1968:. Étoile Sportive Sahel

Nagy András - (1923) - 
1963--1967:. Sfax Sports FC
1969--1971:. Club Africain Tunis
1974--1975:. Tunéziai Válogatott
1977--1981:. Club Africain Tunis
1984--1985:. Club Africain Tunis
1986--1987:. Hammam-Lif FC

Pázmándy Sándor - (1912) - 
1966--1968:. Ésperance Sportive Tunis  

Takács Szilveszter - (1940) -
2001--2002:. CFS Sfaxien

 

Uganda - (2. Edző)

László Csaba - (1964) - 
2006--2008:. Ugandai Válogatott 

Singer Samu - (1902) - 
1946--1947:. Ugandai Válogatott

 

Ukrajna - (1. Edző)

Szabó József - (1940) -
1977--1978:. Zorja Luhansk
1978--1979:. SZKA Kijev
1980--1982:. Dnyepro Dnyepropetrovsk
1993--1997:. Dinamo Kijev
1994--1995:. Ukrán Válogatott
1996--1999:. Ukrán Válogatott
2004--2005:. Dinamo Kijev

 

Uruguay - (2. Edző)

Guttman Béla - (1900) -
1962--1963:. CA Peñarol Montevideo

Hirschl Imre - (1900) -
1950--1956:. CA Peñarol Montevideo


USA - (9. Edző)

Benedek János - (1941) -
1977--1988:. Southern Methodist FC
1999--2000:. Texas Toros FC 
2000--2008:. North Texas FC

Bédl János - (1929) - 
1967--1968:. Pittsburgh Phantoms
1968--1969:. Kansas City Spurs

Gansler Róbert - (1941) -
1984--1988:. Milwaukee Panthers
1989--1991:. USA Válogatott
1996--1998:. Milwaukee Panthers
1999--2009:. Sporting Kansas City

Henni Géza - (1926) -
1965--1966:. USA Válogatott
1968--1969:. Houston Stars FC

Nagy András - (1923) - 
1967--1968:. Detroit Cougars FC
1968--1969:. Washington Whips FC 

Puskás Ferenc - (1927) -
1966--1967:. San Francisco Golden Gate

Schwarz Ernő - (1904) - 
1936--1944:. New York Americans  
1953--1955:. USA Válogatott

Urbányi István - (1967) -
2014--2016:. Sporting Kansas City
2017--2018:. Kaw Valley FC

Vermes Péter - (1966) - 
2009--2017:. Sporting Kansas City

 

Új-Zéland - (1. Edző)

Schwanner János - (1921) -
1967--1968:. Új-Zélandi Válogatott
1980--1984:. Blockhouse Bay FC