"A világon azért vagyunk, hogy valahol otthon legyünk benne" -- Tamási Áron

Déli Nap Krónika

"Az ember hasonlóvá válik ahhoz, mint amiben gyönyörködik."
--Platón--

"Minden jó helyen és minden ember szívében megleled Istent."
--Seneca--

"A természet mindig tökéletes és soha nem szegi meg törvényét."
-- Leonardo da Vinci --

Numerológia, Számmisztika - William Warner "Cheiro"

2022.07.25 20:50

 

Numerológia, Számmisztika - Cheiro rendszere alapján.

Az emberiség nagy részét foglalkoztatja, s mindig is érdekelte az, hogy van-e végzet. A történelem folyamán rengeteg elmélet, hit és vallás született ezzel kapcsolatosan. Az alapjainkban kutakodva megláthatjuk, most is az egyik legérdekesebb filozófiai kérdés a következő: van-e valami, ami sorsszerűen, vagyis megváltoztathatatlanul befolyásolja az életünket?

 

 

Jóslás: Kedves Anna névből - Numerológia.

Jóslás: Kedves Anna név karaktereiből numerológia, vagy más néven számmisztika alkalmazásával. A neveknek numerikus értékük is van, és ez az érték legalább annyira fontos, mint a születési dátum. A számmisztika segítségével ki lehet számítani minden név rezgésszámát, azt, hogy milyen energiát vonz magával. Számolást nem részletezzük, hanem inkább kiszámóljuk Ön helyet:

KEDVES: 2+5+4+4+5+1 = 21..  Visszaszámolva: 3.
ANNA: 1+5+5+1 = 12..  Redukálva: 3.

Numerológiai érték: KEDVES ANNA névre (teljes név karaktereiből számolva): 6. * A szám jelentése:

A név a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jelképe. Szülöttei társaságkedvelők, értik a tréfát, jókedvűek, segítőkészek. Megvetik az ügyeskedést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés kézzel nyúlnak mindenhez, s mert ők maguk is szívesen segítenek másokon, mindig akad, aki segít nekik.

Jóslás: Magyar György névből - Numerológia

Jóslás: Magyar György név karaktereiből numerológia, vagy más néven számmisztika alkalmazásával. A neveknek numerikus értékük is van, és ez az érték legalább annyira fontos, mint a születési dátum. A számmisztika segítségével ki lehet számítani minden név rezgésszámát, azt, hogy milyen energiát vonz magával. Számolást nem részletezzük, hanem inkább kiszámóljuk Ön helyet:

MAGYAR: 4+1+7+7+1+9 = 29..  Visszaszámolva: 11.
GYÖRGY: 7+7+6+9+7+7 = 43..  Redukálva: 7.

Numerológiai érték: MAGYAR GYÖRGY névre (teljes név karaktereiből számolva): 9. * A szám jelentése:

A név a megtestesült erő jelképe, hiszen a hármas erejét megháromszorozva hordja magában. Filozofikus, tanítói alkat. E szám szülöttei önzetlenek, önfeláldozóak, segítőkészek. Az emberiség sorsának jobbításán fáradoznak, saját érdekeiket képesek háttérbe szorítani. Soha nem gazdagodnak meg, mert amint hozzájutnak valamihez, szétosztják a rászorulók közt.